FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije iznosio javno kako ne bi remetio ionako narusene odnose. Usprotivio se njima unutar UO kada su mu pokusali uvaliti igrace na probi, kada su kasnile plate molio je kerove da pronadju nacin kako se ne bi kasnilo sa pripremama. Ne mislis li valjda da je Rumeni protiv Husrefa tek tako? Nije mogao uzimati tal kakav je zelio, pa je na kraju usao i medju igrace. Slazem se s tobom da je trebao ranije javno progovoriti, mozda bi se tako i na vrijeme krenulo sa djelovanjem, pa ne bi imali situaciju kakvu imamo. Raspored je jako tezak, Tuzla i Borac su blizu, a svi sjedimo na buretu baruta.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
A inace u srbiji pored zvezde i partizana bas ima prilika za osvajanje trofejaHistoricar je napisao/la: ↑15 jan 2020, 10:55Ko garantuje da bi sa njim išta napravili.Čovjek je desetak klubova vodio u Srbiji, ni jedan trofej nije uzeo.Posebna priča je koliki je cirkusant, maltane svako kolo cirkus sa njim, afere, prijetnje, svađe, prostačko ponašanje, crveni kartoni.........nema publike u Srbiji sa kojom nije zakuhao.
Moje licno misljenje da bi bio kvalitetniji trener id bilo kojeg koga smo dosad imali, Al nebitno je svakako nama su Lalatovici, Nikolici I Kek samo snovi i tako ce jos zadugo ostati, Vinko marinovic nam je izgleda makisimum i to je to
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Jest al u qurcu se usprotivio, prvi je mahalo po carsiji da du mu igraci nezadovoljni jer kasne plate ( napisat cu ti i ime osobe u pp pa provjeri slobodno jel tako bilo)Napapijri je napisao/la: ↑15 jan 2020, 10:58Nije iznosio javno kako ne bi remetio ionako narusene odnose. Usprotivio se njima unutar UO kada su mu pokusali uvaliti igrace na probi, kada su kasnile plate molio je kerove da pronadju nacin kako se ne bi kasnilo sa pripremama. Ne mislis li valjda da je Rumeni protiv Husrefa tek tako? Nije mogao uzimati tal kakav je zelio, pa je na kraju usao i medju igrace. Slazem se s tobom da je trebao ranije javno progovoriti, mozda bi se tako i na vrijeme krenulo sa djelovanjem, pa ne bi imali situaciju kakvu imamo. Raspored je jako tezak, Tuzla i Borac su blizu, a svi sjedimo na buretu baruta.
O kojim igracima na probi pricas , pokusavali uvalit ostali ko i on i Runda sto su par pohedinaca uvalili ili pokusali
To da nije htio narusit odnose je opet nelogicno, valjda si ti legenda kluba i onaj koji voli klub, progovorio bi on davno jer zna da bi svi stali iza njega, kao sto se i sad desilo
Ne slazem de ni za raspored, od svih timova mi imamo najlaksi a samim tim i lakse ces doci do 1 mjesta i opet ces imati najlaksi raspored
A jedino sto bi se slozio s vama da ako se ne dovedu adekvatna pojacanja i ne uzme titula kako z aju i umiju , svi trebajj da idu bez izuzetka !
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Vodio je Lalatović Zvezdu 2014/2015, završio 7 bodova iza Partizana, kojeg nije nijednom pobjedio te sezone.I ne znam samo na osnovu čega mnogo ljudi na ovom forumu (od kojih velika večina nema pojma o situaciji u ligi Srbije, koju ja pratim temeljito) misle da bi Lalatović bio bolje rješenje od Marinovića.Siguran sam da niko odavde nije temeljito i studiozno pratio Vojvodinu, Radnički Niš i Čukarićki, zadnje tri ekipe koje je trenirao, pa na osnovu toga zaključio da bi on bio rješenje za nas.Valjda misle, strani je trener, garant je bolji od svakog našegInijesta je napisao/la: ↑15 jan 2020, 11:00A inace u srbiji pored zvezde i partizana bas ima prilika za osvajanje trofejaHistoricar je napisao/la: ↑15 jan 2020, 10:55Ko garantuje da bi sa njim išta napravili.Čovjek je desetak klubova vodio u Srbiji, ni jedan trofej nije uzeo.Posebna priča je koliki je cirkusant, maltane svako kolo cirkus sa njim, afere, prijetnje, svađe, prostačko ponašanje, crveni kartoni.........nema publike u Srbiji sa kojom nije zakuhao.
Moje licno misljenje da bi bio kvalitetniji trener id bilo kojeg koga smo dosad imali, Al nebitno je svakako nama su Lalatovici, Nikolici I Kek samo snovi i tako ce jos zadugo ostati, Vinko marinovic nam je izgleda makisimum i to je to

Nisam primjetio da si ovako o Jahiću i upravi pisao dok je Husref bio trener, ako sam pogriješio demantuj me..
Bordo bijeli za život cijeli!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bojim se da i sa ostalim igračima ne bude situacija kao i sa Lazićem kada je u pitanju produžetak ugovora.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Specijalni gost kampa u Džeksonvilu bio je šef stručnog štaba Sarajeva Husref Musemić.
- I Musemić je oduševljen Jahićem, tako da će ga FK Sarajevo angažirati već u ovom, zimskom prijelaznom roku. – dodaje popularni Čobo.
Nedim Runda, glavni skaut „US Soccer Educationa“ ističe da je sve bilo na visokom nivou.
- Ovo je bio najuspješniji kamp do sada, na kojem je bilo najviše talenata – kaže Runda.
Kamuflirani, negdje drugo Lazi prosipaj. Runda Husref, Jacksonville.... Ako ces vec tu spominjati jahica rumenog, on je bio protiv potpisivanja ovoga. Ako hoces jos, pitaj koliko je runda uzeo ocu jahica za dolazak u fks.
Sreca ima Google, jos bi i Tucakovica predstavili ko sabrininog brata
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Gdje bi HM remetio atmosferu, nije on takav. Od 32 tv kuce, obisao 27, ostalih 5 nije da nebi remetio atmosferu...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Ovaj Napapijri je husref ili sam ja debil 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Husref da je na vakat pricao ispao bi laf i vojnik kluba, ovako je ispao ljudska nula, da ne kazem sta gore, sa ovim kukanjem po medijima nakon zasluzenog otkaza. Dok je primao platu i bio uposlenik, drzao je glavu dole i nikad nije odradio neki potez ko mudonja, npr. Siroki i ona situacija dole. Fol nije htio da remeti atmosferu, to vam je nova izvlakusa, a evo sad je poremetio do maksimuma sa plakanjem i tv nastupima kojim je donio ovu toksicnu atmosferu oko kluba koju trenutno imamo.
Doci ce uprava na tapetu ako bude razloga, ali to nikad nece oprati Husrefa od ovog hinjaluka.
Doci ce uprava na tapetu ako bude razloga, ali to nikad nece oprati Husrefa od ovog hinjaluka.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bas je nekome stalo do vas stotinjak koji opravdavate poteze vremenski neopravdanog otkaza? Pokusajte se sabrati na jednu tribinu, bilo bi vas maksimalno koliko Manijaka one godine kad ce im se Bekic popisati u merak.
@Benkara21, Husref nisam, a nisi ni ti debil, naprotiv si inteligentan momak, ali vodis se inatom.
@Benkara21, Husref nisam, a nisi ni ti debil, naprotiv si inteligentan momak, ali vodis se inatom.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hvala sto ste mu pokusali objasniti sta je leasing..Nazalost on to nikad nece shvatiti jer mu je mozak razvijen kao kod zlatne ribice..
Nego Napapijri ,kako ces nam sad objasniti postupke Musemica ?Veceg bota od tebe u zivotu nisam vidio
Nego Napapijri ,kako ces nam sad objasniti postupke Musemica ?Veceg bota od tebe u zivotu nisam vidio
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sto puta ponovljena laz ne postaje istina. Da je Husref zelio tog Jahica, potpisao bi ga. Posto nije, zavrsio je kao ovaj Skrbic. Ups, on je ipak potpisao. Hint - Rumeni.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jan 2020, 11:33Hvala sto ste mu pokusali objasniti sta je leasing..Nazalost on to nikad nece shvatiti jer mu je mozak razvijen kao kod zlatne ribice..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Napapijri je napisao/la: ↑15 jan 2020, 11:35Sto puta ponovljena laz ne postaje istina. Da je Husref zelio tog Jahica, potpisao bi ga. Posto nije, zavrsio je kao ovaj Skrbic. Ups, on je ipak potpisao. Hint - Rumeni.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jan 2020, 11:33Hvala sto ste mu pokusali objasniti sta je leasing..Nazalost on to nikad nece shvatiti jer mu je mozak razvijen kao kod zlatne ribice..

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Svaka cast Husrefu i puno mu srece u radu i zivotu ali nakon onog ponizenja na Kosevu na derbiju ja bih ga otjerao istu noc da mi je rodjeni babo i da mi daje svaku zaradjenu marku. Bi Allaha mi!
Pa nisam do 3 sata oka sklopio, otreso ga morz ko slinu a mi ko popisani kuci. Stvarno ne znam kako ste se vi tu noc osjecali pa ga i dalje branite. A vjerujte da sam ga i ja do tad branio i svadjao se sa rajom zbog njega, ali sve ima granicu
Stvarno ga treba prestati spominjati i okrenuti se buducnosti i podesci kluba da osvojimo zajedno tu titulu...a ako u buducnosti ne bude titula sa tim silnim parama koje navodno imamo i uzmu nam titulu skretnicari koji navodno nemaju marke i dizu kredite onda svi da ove iz uprave tjeramo iz drzave a ne samo iz kluba
Pa nisam do 3 sata oka sklopio, otreso ga morz ko slinu a mi ko popisani kuci. Stvarno ne znam kako ste se vi tu noc osjecali pa ga i dalje branite. A vjerujte da sam ga i ja do tad branio i svadjao se sa rajom zbog njega, ali sve ima granicu
Stvarno ga treba prestati spominjati i okrenuti se buducnosti i podesci kluba da osvojimo zajedno tu titulu...a ako u buducnosti ne bude titula sa tim silnim parama koje navodno imamo i uzmu nam titulu skretnicari koji navodno nemaju marke i dizu kredite onda svi da ove iz uprave tjeramo iz drzave a ne samo iz kluba
Jel ovo pokusava lik reci da je Husref jedini zelio da spasi klub od svih nas, da je on jedina ljudska i moralna velicina, a da su svi ostali kriminalci, lazovi, lopovi, uhljebi, itd?
A sunce ti yebem, pa jel moguce biti ovoliki trol
Trolcina velikih razmjera

A sunce ti yebem, pa jel moguce biti ovoliki trol

Trolcina velikih razmjera
Jeste dosadni sa tim raspravama haos
Ovaj Pantelija ko ker kad nanjusi meso odma reaguje tako on kad vidi da se o Husrefu pise
Haveru mjesecima pises o Husrefu, jesil tolko opran sviju ti..90posto postova su ti Husref Husref Uprava uprava..tema je fk sarajevo , husref je historija..opraste na ruke kume , imal jos sta da se desava kod vas osim Husrefa?
Ovaj Pantelija ko ker kad nanjusi meso odma reaguje tako on kad vidi da se o Husrefu pise
Haveru mjesecima pises o Husrefu, jesil tolko opran sviju ti..90posto postova su ti Husref Husref Uprava uprava..tema je fk sarajevo , husref je historija..opraste na ruke kume , imal jos sta da se desava kod vas osim Husrefa?
-
- Kontakt:
Otiće svi kada krenu losi rezultati, nahebat cemo im se majki.Svi iz uprave će otići jedan po jedan.Napapijri je napisao/la: ↑15 jan 2020, 11:35Sto puta ponovljena laz ne postaje istina. Da je Husref zelio tog Jahica, potpisao bi ga. Posto nije, zavrsio je kao ovaj Skrbic. Ups, on je ipak potpisao. Hint - Rumeni.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jan 2020, 11:33Hvala sto ste mu pokusali objasniti sta je leasing..Nazalost on to nikad nece shvatiti jer mu je mozak razvijen kao kod zlatne ribice..
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
Joj spinovanja majko moja, pa potpisao bi ga ko iz puške, gurao ga na svim pripremnim utakmica, a malom Cruzu jedva dao poluvrijeme, iako je Cruz iskoristio priliku 10x bolje.Napapijri je napisao/la: ↑15 jan 2020, 11:35Sto puta ponovljena laz ne postaje istina. Da je Husref zelio tog Jahica, potpisao bi ga. Posto nije, zavrsio je kao ovaj Skrbic. Ups, on je ipak potpisao. Hint - Rumeni.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jan 2020, 11:33Hvala sto ste mu pokusali objasniti sta je leasing..Nazalost on to nikad nece shvatiti jer mu je mozak razvijen kao kod zlatne ribice..
Da se igrači nisu pobunili FKS bi krasio Jahićev CV, ne usprkos, već zahvaljujući Husrefu.
husref kad je okrivio pidru i mustafica za izgubljeni derbi je pokazo da je nikakav trener i pedagog, ova fascinacija je suluda, ok postujem rezultate i staz, no ovako idolopoklonstvo je suludo i ne vodi nicemu pametnom, covjek vise nije trener sarajeva i treba mu pozeliti uspjesan nastavak karijere, valjda se trebamo posvetiti nastupajucoj polusezoni i dati podrsku na svim frontovima bez mahalskih gluposti potenciranih od glasnih kretena koji su nervni slom dozivili sto nas husref nece voditi dalje.