FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma hare nigdje ne moze biti prva opcija, cak ni u koreji. Zato ovako fina primanja, kuci, 15ak minuta da dobije dreamjob.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Hodzic i Sabanovic za beka je ok. ja i dalje mislim da Sabanovic dobar igrac i moze puno vise. nama treba jedno fino desno krilo da igra. najgore bi bilo da Tatar mora desno da igra Krste. realno Krste na treba da bude u prvi 11. on moze biti dobar sa klupa isto ko Milner u Liverpolu. ali prvi 11 nazalost nije on vise.
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ma brate realno Handzic bi u svakom drugom klubu u PLBIH bio prva opcija
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Velez, tuzla, zeljo, zrinjski, borac ne bi sigurno.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:09Ma brate realno Handzic bi u svakom drugom klubu u PLBIH bio prva opcija
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
u zrinjskom je bio prvi špic sa bilbijom,todorovećim i filipovićem u kadru
u borcu ne sjećam se je li prvi bio, Amar ga sada ganjo nije šuplja
u borcu ne sjećam se je li prvi bio, Amar ga sada ganjo nije šuplja
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 15 jan 2020, 18:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vala na Radovca se ne mogu sažaliti koliko god probao. Sam pao, sam se ubio. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne mogu da vjerujem da su produzili ovog šabana. Bio sam spreman da ga istrpim do ljeta i onda da konačno dobije nogu... strašno loš potez.
Produzavanje oba beka znači da ne planiraju dovesti nikoga više na toj poziciji jer ima i Hebib na platnom spisku, bit će veselo na proljeće kad istok počne **** majku majčinu i Dušanu i Halidu.
Produzavanje oba beka znači da ne planiraju dovesti nikoga više na toj poziciji jer ima i Hebib na platnom spisku, bit će veselo na proljeće kad istok počne **** majku majčinu i Dušanu i Halidu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hajde jos Oremus, Gavric i Stanojevic
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Mozda bi najbolje bilo postaviti usrefa za sefa akademije jer od njega djeca mogu sve nauciti. Voli Sarajevo, veliki je strucnjak i pedagog, vrlo smirena i kulturna osoba. Stancali bi prvotimce i reprezentativce ko na traci.
-
- Kontakt:
Treba vjerovati Marinovicu , ako nije donio pravu odluku (Sabanovic , Hodzic) on ce ispastati . Saban je mlad , skolovan fudbaler (najbolji centarsut u ekipi), relativno i iskusan(41 nastup). Sta je sa onim ISTRPITI MLADOG IGRACA . Nadam se da ce pod palicom Marinovica ispraviti ispravljive propuste .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Oremuša staviti na desno krilo, na toj poziciji se najbolje snalazi, tu je igrao fudbal karijere u Hajduku, bio je recimo standardan na desnom krilu, kada je Hajduk osvojio kup 2010.Hodžić nek bude rezerva Oremušu, a Šabanović rezerva kapitalnom desnom beku koji bi došao, to bi bilo idealno.Šišić svakako odlazi.Zukanovic je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:09Hodzic i Sabanovic za beka je ok. ja i dalje mislim da Sabanovic dobar igrac i moze puno vise. nama treba jedno fino desno krilo da igra. najgore bi bilo da Tatar mora desno da igra Krste. realno Krste na treba da bude u prvi 11. on moze biti dobar sa klupa isto ko Milner u Liverpolu. ali prvi 11 nazalost nije on vise.
mene strah da i Šišiću ne produže 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koliko je bivsi trener unazadio ekipu jbte, da kukaju mnogi sto nema pojacanja, a mi imamo vrhunsku ekipu bgmi za nase uslove.... Uz kvalitetnog trenera koji ce znati izvuci maximum iz igraca, nama i nisu potrebni novi igraci...
Al bih volio da dodje 1-2 igraca, nivo iznad nase lige, ako je moguce...
pogledaj onaj bordo intervju, tako i Vinko kaže...Zip je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:40Koliko je bivsi trener unazadio ekipu jbte, da kukaju mnogi sto nema pojacanja, a mi imamo vrhunsku ekipu bgmi za nase uslove.... Uz kvalitetnog trenera koji ce znati izvuci maximum iz igraca, nama i nisu potrebni novi igraci...

- RUMENIge1946
- Kontakt:
Sad bez zaebancije, ja mislim da ce Milanovic biti najvece iznenadjenje za sve nas.
ON VOLI SARAJEVO,PRAVI JE HORDAS .HUSREF MUSEMIC JE JEDAN OD NAS
Tacno tako.Zip je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:40Koliko je bivsi trener unazadio ekipu jbte, da kukaju mnogi sto nema pojacanja, a mi imamo vrhunsku ekipu bgmi za nase uslove.... Uz kvalitetnog trenera koji ce znati izvuci maximum iz igraca, nama i nisu potrebni novi igraci...
Nama trebaju zdravi Pidro, Stanojevic, Oremus, Tatar.
Bolji nego u prvom dijelu (gori i ne mogu biti) Letić, Milanović, Gavrić i Krste.
Uz Kovu, Lazića, Besima, Đokanovića, Amara, Ahmeta, Hareta, Dušana, Halida...
Više nego dovoljno.
Gomilanje igrača nikada nije donijelo ništa dobro.
Dovesti dvojicu, ako će biti pojačanja, ako neće draže mi je da Salčin, Mustafić, Kurdić, Dervišagić, Cruz dobiju više prilike za igru.
Realno najbolja ekipa lige, sve osim titule je uzas. Mozda i nema potrebe za pojacanjima fakat.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
-
- Kontakt:
Ono sto zamjeram rukovodstvu (Hadzic , Sabrina , pa i bivsem treneru) jeste sto mi ne uspjevamo prodati igraca . Jesmo na malo i sadake unovcili znanje Mujakica i nista vise . Lahko je trositi tudje pare i dovoditi formirane igrace ili igrace na posudbu . Podcjenjujemo mi 100 ili 200 kE , satro malo , ali tim parama mozemo produziti igrace tipa Stanojevic,Oremus ... Kako to uradi NKŽ , proda spica i dovede slicnog i ostane para. Odose Adukor, Crepulja,Halilovic ni feninga ne uzesmo . Mora se malo ici i u smjeru npr. prodas Lazica i za te pare otkupis Serbecica i posudis Mujakica (6 mj.).
Za to nam treba posloziti malo dugorocniji plan , na recimo 2 god. unaprijed . Doveli smo sebe u situaciju da nam 14-torici igraca istice ugovor i sad potpisuju , vjerovatno pod povoljnijim uslovima i mogu ucjenjivati klub .
MOZE I MORA TO PUNO BOLJE .
Za to nam treba posloziti malo dugorocniji plan , na recimo 2 god. unaprijed . Doveli smo sebe u situaciju da nam 14-torici igraca istice ugovor i sad potpisuju , vjerovatno pod povoljnijim uslovima i mogu ucjenjivati klub .
MOZE I MORA TO PUNO BOLJE .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Trenutno korisnika/ca: NazorUso, nedimmmm1337, Pantelija, Proximic i 61 gost.