Isto razmišljamo.
Produžetak Stanojevića i Oremuša bi mi došlo kao i pojačanje. To su krupnije ribe, baš me zanima kako će s njima ići. Vjerujem da će Stanoje produžiti al za Oremuša nisam siguran, volio bi.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Isto razmišljamo.
Najidealnije bi bilo da Hodžić bude rezerva kapitalnom desnom beku koji bi došao.BordoSarajevo je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:01Isto razmišljamo.
Produžetak Stanojevića i Oremuša bi mi došlo kao i pojačanje. To su krupnije ribe, baš me zanima kako će s njima ići. Vjerujem da će Stanoje produžiti al za Oremuša nisam siguran, volio bi.
Slažem se ali onda Šabanović ne bi imao mjesta a tek je produžio ugovor, jedno sa drugim ne ide.Historicar je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:03Najidealnije bi bilo da Hodžić bude rezerva kapitalnom desnom beku koji bi došao.BordoSarajevo je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:01Isto razmišljamo.
Velez, tuzla, zeljo, zrinjski, borac ne bi sigurno.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:09Ma brate realno Handzic bi u svakom drugom klubu u PLBIH bio prva opcija
Oremuša staviti na desno krilo, na toj poziciji se najbolje snalazi, tu je igrao fudbal karijere u Hajduku, bio je recimo standardan na desnom krilu, kada je Hajduk osvojio kup 2010.Hodžić nek bude rezerva Oremušu, a Šabanović rezerva kapitalnom desnom beku koji bi došao, to bi bilo idealno.Šišić svakako odlazi.Zukanovic je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:09Hodzic i Sabanovic za beka je ok. ja i dalje mislim da Sabanovic dobar igrac i moze puno vise. nama treba jedno fino desno krilo da igra. najgore bi bilo da Tatar mora desno da igra Krste. realno Krste na treba da bude u prvi 11. on moze biti dobar sa klupa isto ko Milner u Liverpolu. ali prvi 11 nazalost nije on vise.
pogledaj onaj bordo intervju, tako i Vinko kaže...Zip je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:40Koliko je bivsi trener unazadio ekipu jbte, da kukaju mnogi sto nema pojacanja, a mi imamo vrhunsku ekipu bgmi za nase uslove.... Uz kvalitetnog trenera koji ce znati izvuci maximum iz igraca, nama i nisu potrebni novi igraci...
Al bih volio da dodje 1-2 igraca, nivo iznad nase lige, ako je moguce...