Zna li igrat ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zna li igrat ?
Jos kad bi mi zainteresovani bili da produzimo Pavicu ugovor, mislio je na Osmankovica i donekle Ramovica i tvog pulenaLjoZee je napisao/la: ↑16 jan 2020, 14:03Ja sam bas sinoc pisao da mi mozda “mirise” na to da Pavic nece produziti pa da se on skloni iz prvog plana, a da uleti Stana lijevo i da tu bude Sehic. Desno bi ostao samo Stevanovic pa vjerovatno zbog toga i trazimo desnog.
Ona izjava Pavica za Sinanov portal nesto u fazonu “tu sam do ljeta, ali spreman sam za nove izazove, nikad se ne zna” mi ide na to da nece produziti. A Amar je jucer na press-u rekao da ce te igrace zamijeniti drugi i da ce drugi dobiti priliku.
ako je vjerovati Sinanu Blazevic je zavrsen. Ante Blažević uskoro bi trebao obući dres Željezničara saznaju ****.
FK Željezničar kontaktirao fudbalera Čelika
Na Grbavicu su već stigli štoper Aleksandar Jovanović i napadač Ivan Lendrić, u narednim danima se očekuje dolazak i Aleksandra Kosorića, a vjerovatno će ekipa u drugi dio sezone ući ojačana za još neko novo ime.
Trener Plavih sa Grbavice Amar Osim pokušao je dodatno pojačati tim i na poziciji desnog beka, a meta sarajevskog tima bio je fudbaler Čelika Ante Blažević.
Željezničar je ozbiljno zainteresovan za usluge ovog 23-godišnjeg defanzivca. Od ljudi koji vode brigu o njegovoj karijeri za SportSport.ba je potvrđeno da je tim sa Grbavice kontaktirao Blaževića, ali do transfera će teško doći.
Blažević je još uvijek pod ugovorom sa Čelikom. On važi do juna naredne godine, ali njegovi nastupi za tim sa Bilinog polja su pod upitnikom, jer je jedan od igrača koji je odlučio poslati predtužbu zbog dugovanja uz zahtjev za raskid saradnje.
Međutim, s obzirom na to da je njegov ugovor još uvijek u vlasništvu Čelika, teško je očekivati da će ovaj fudbaler na kraju završiti na Grbavici, iako je interes Plavih veliki.
Blažević je protekle polusezone odigrao ukupno 12 utakmica u dresu zeničkog tima.
Izgleda meni ovdje niko nista ne vjerujeTMovac je napisao/la: ↑16 jan 2020, 14:12ako je vjerovati Sinanu Blazevic je zavrsen. Ante Blažević uskoro bi trebao obući dres Željezničara saznaju ****.
Fudbaler koji je u prvom dijelu sezone nosio dres Čelika tužio je zenički klub zbog dugovanja i uskoro će biti slobodan.
Blažević je dogovorio sve sa Osimom i dolazi na Grbavicu. Blažević je ove sezone odigrao 12 utakmica za Čelik, a u karijeri je igrao za Hajduk, Junak, Ostende i Brezice.
Joj
Da ti ne radis za Sinanov portal?
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Cwirek, Lokomotifa, MoSaZeLjo1921, nedimmmm1337, WeekendOffender i 53 gosta.