Ja razumijem da je novinarski posao težak i svakakav, ali da je doticno novinar samo pogledao pravila saveza znao bi da je sve na strani igraca, i da bi po tome mogao vrlo brzo biti slobodan igrac, to gdje je njegov ugovor deponovan i kod koga ne igra nikakvu ulogu, ima pametnijih glava ovdje na forumu od mene koji mogu protumačiti pravila saveza u ovom slucaju, stvar je vrlo jednostavna, po tome Blažević će uskoro biti slobodan igracbraco je napisao/la: ↑16 jan 2020, 14:17FK Željezničar kontaktirao fudbalera Čelika
Na Grbavicu su već stigli štoper Aleksandar Jovanović i napadač Ivan Lendrić, u narednim danima se očekuje dolazak i Aleksandra Kosorića, a vjerovatno će ekipa u drugi dio sezone ući ojačana za još neko novo ime.
Trener Plavih sa Grbavice Amar Osim pokušao je dodatno pojačati tim i na poziciji desnog beka, a meta sarajevskog tima bio je fudbaler Čelika Ante Blažević.
Željezničar je ozbiljno zainteresovan za usluge ovog 23-godišnjeg defanzivca. Od ljudi koji vode brigu o njegovoj karijeri za SportSport.ba je potvrđeno da je tim sa Grbavice kontaktirao Blaževića, ali do transfera će teško doći.
Blažević je još uvijek pod ugovorom sa Čelikom. On važi do juna naredne godine, ali njegovi nastupi za tim sa Bilinog polja su pod upitnikom, jer je jedan od igrača koji je odlučio poslati predtužbu zbog dugovanja uz zahtjev za raskid saradnje.
Međutim, s obzirom na to da je njegov ugovor još uvijek u vlasništvu Čelika, teško je očekivati da će ovaj fudbaler na kraju završiti na Grbavici, iako je interes Plavih veliki.
Blažević je protekle polusezone odigrao ukupno 12 utakmica u dresu zeničkog tima.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MIHAJLOVIĆ !
Naravno, nema Celik nikakve veze sa ovim napisanim u clanku, zbog toga ne treba iznosit po forumima imena "potencijalnih" pojacanja, cim to dodje do medija odmah menadzeri iskoriste priliku da povecaju cijenu svom igracu sto se i ovdje desava
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Znaci @KANA pogodio u srz informacije 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne dovede li se HANDZIC ovaj prelazni rok cu smatrati NEUSPJESNIM!
- mohikanac12
- Kontakt:
Šta ćemo za novu anketu? Ima li kakvih prijedloga?
Btw, meni su zadnje dvije bile izuzetno uspješne. Suma sumarum:
Dođeš sat ranije i piješ kafu jer si jeftiniju kartu kupio u utorak. Lagano uđeš, pa do štanda sa kokicama i sokovima, zavališ se i gledaš gologuze ljepotice kako mašu plavim trakama a mala raja nabacuje petice maskoti "lokomotivi". Opušteno navijaš ko lud.
Btw, meni su zadnje dvije bile izuzetno uspješne. Suma sumarum:
Dođeš sat ranije i piješ kafu jer si jeftiniju kartu kupio u utorak. Lagano uđeš, pa do štanda sa kokicama i sokovima, zavališ se i gledaš gologuze ljepotice kako mašu plavim trakama a mala raja nabacuje petice maskoti "lokomotivi". Opušteno navijaš ko lud.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Amare, salje ti forum posljednju opomenu, dovodi Handzica kako znas i umijes, ne interesuje nas odakle pare za transfer, posudi od Ivice ako moras.
Skupstina se blizi, ako zelite ostati u klubu, morate ispuniti nase zahtjeve.
U potpisu:
Svi redovni posjetitelji FK Zeljeznicar teme na ss.ba
Skupstina se blizi, ako zelite ostati u klubu, morate ispuniti nase zahtjeve.
U potpisu:
Svi redovni posjetitelji FK Zeljeznicar teme na ss.ba
Daj anketu
Koje stolove prvo prevrnuti?
a) stolove u klupskim prostorijama
b) stolove u savezu
Koje stolove prvo prevrnuti?
a) stolove u klupskim prostorijama
b) stolove u savezu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja ba sad će skupština, dobro pa pričamo o sportskim stvarima pa se ne zamaramo više toliko tim stvarima mimo terena ko prije, eto skroz sam zaboravio na nju. Kojeg je datuma tačno skupština?
Nema skupstine bez delegata, a i na to se zaboravilo kad je prosao 23. decembar rok za prijave i dostave prijedloga kandidata.
Ovo su jako ozbiljne stvar lako je pricati sta i kako, ali zaista je kljucno da ovi ljudi budu oni koji mogu pomoci klubu ne samo puki navijaci, neko ko ima nesto iza sebe i neku sposobnos da pomogne klubu.
Ovo su jako ozbiljne stvar lako je pricati sta i kako, ali zaista je kljucno da ovi ljudi budu oni koji mogu pomoci klubu ne samo puki navijaci, neko ko ima nesto iza sebe i neku sposobnos da pomogne klubu.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 16 jan 2020, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
- mohikanac12
- Kontakt:
Kako misliš nema skupštine?
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ko da sam negdje procito prvi februar

- prisonbreak
- Kontakt:
Pa sto trenira sa nama ?
Sinoc sam rekao kakva je situacija, i siguran sam da je najjaci bek lige, ak ga dovedete odlicno pojacanje vjerujte
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Valjda se prvo trebaju odabrati delegati, nije da je nema.
Mjau !
Kosorica,jovanovica i blazevica sam pogodio fulio sam crnog mamu jebu

Sve mi to znamo, nije ga Amar džaba pikirao a i protiv nas je pružio odlicnu partiju kada smo vas dobili 0:2 u Zenici, ovo su podaci cometa po kojem je on slobodan igrac, kakav je dogovor njega i Amara, njega i ljudi u Čeliku, zašto trenira sa vama i ako je situacija opšte poznata da mu se duguje i da će vas tužiti to vjerujem niko od nas nece saznati, ali nema razloga da ne vjerujem pojedincima na forumu koji kažu da ce postati nas igrac, sve u svemu vidjecemo veoma brzo sveprisonbreak je napisao/la: ↑16 jan 2020, 15:58Pa sto trenira sa nama ?
Sinoc sam rekao kakva je situacija, i siguran sam da je najjaci bek lige, ak ga dovedete odlicno pojacanje vjerujte
MIHAJLOVIĆ !
Trenutno korisnika/ca: Argentina, bvsic, MoSaZeLjo1921, Pact1921 i 48 gostiju.