FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sanchezhz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sanchezhz » 16 jan 2020, 22:41

fanatikk je napisao/la:
16 jan 2020, 22:34
Ne branim ni ja, nije ni Valverde sam sebi ponudio ugovor, a igrali su sve i zaradili.
Nije stvar u novcu, nek je uzeo sto ga sleduje ugovorom, ali ne mikesaj inda ljubav i posao, jer si ocito samo bio uposlenik kluba ;) Obraz je bitniji...
I to je tacno,al vjerovatno je bio neki inat zbog toga sto je na takav nacin otjeran,mozda samo kazem,al opet ima zasluge i njegove za duplu pa et tu je to,imas i igraca koji budu po 2-3 godine uzimaju pare a setaju po terenu jbg.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 jan 2020, 22:42

alacious je napisao/la:
16 jan 2020, 22:41
Inijesta je napisao/la:
16 jan 2020, 22:40
Denchi je napisao/la:

ja bi još više volio tipičnog crnog fizikanera, atletu, destruktivca, koji može se mlatit i trčat, taman samo na po godine...
Odigra li onaj Adukor i minutu kako ode od nas, dobro se levat zajebo , nadam se da ce i Lazic isto
Ima li iko u nasoj ekipi a da nije levat za tebe?
:urnebes: A dobro jest ispo realno levat.... Odigro 200 minuta samo za po godine

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 jan 2020, 22:45

Denchi je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
16 jan 2020, 22:32
Mislim da mi ne možemo računati puno na Stanojevića. Ovo sto je igrao ove sezone je nekih 30% od onog Stanojevića od prošle sezone. Vjerovatno mu ta maska smeta a i dugo je pauzirao. Vise bih volio vidjeti Andreja u prvih 11 umjesto njega
ja bi još više volio tipičnog crnog fizikanera, atletu, destruktivca, koji može se mlatit i trčat, taman samo na po godine...
Ako ćemo pratit trendove modernog fudbala, onda baš Đokanovića moramo isforsirat, jer i klasični destruktivni DMF u svijetu nestaje. Sve se svodi na pokretljiv vezni red koji i napada i brani se podjednako dobro, uz jednog od njih koji je mrtvi kreativac i kontroliše tempo. :kafa:

Koliko samo kasnimo za današnjim fudbalom najbolje oslikava činjenica da svaku utakmicu može izdominirat ekipa sa dobrom desetkom i dobrim destruktivcem, što je u svijetu prevaziđeno još 2013. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 jan 2020, 22:46

Marciano87 je napisao/la:
16 jan 2020, 19:42
Pozdrav svima evo ja novi.Vec dugo gledam pojedine kako pisu i prizivaju nekakve kapitalce a vecinom i neke "polovnjake" i tako im dizu cijenu kao sto neko napisa prije.Ne znam kako niste shvatili da je fokus bio a sad pogotovo kako je marinovic dosao ce biti na mladim igracima.Sad je zimski prelazni rok svakako je tesko naci igraca a stvarno i ne vidim gdje nam to gori da moramo dovoditi nekakva upitna imena!? Prizivali ste Letica ko da je marcelo pa sta bi nakon pola godine,nula bodova.Mali pidro je za njega izmislio fudbal.U ostalom dolazaka vjerovatno nece biti osim ako neko ne izleti sto je tesko,mozda se mujakic al u tom slucaju bi vjerovatno lazic isao i DOLAZAKA NECE BITI.To mi je rekao jedan igrac neki dan kaze da je atmosfera u ekipi odlicna..pozz
Dobro dosao istomisljenice . Jest da ti moja podrska nece pono donijeti , al eto ipak lijepo dodje to tvoje razmisljanje . Uglavnom te POZICIJA pokusava zbuniti . Nisu oni losi , samo misle da su duhoviti . :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 16 jan 2020, 22:46

alacious je napisao/la:
16 jan 2020, 22:41
Inijesta je napisao/la:
16 jan 2020, 22:40
Denchi je napisao/la:

Odigra li onaj Adukor i minutu kako ode od nas, dobro se levat zajebo , nadam se da ce i Lazic isto
Ima li iko u nasoj ekipi a da nije levat za tebe?
Sta ti je kume vrati postove pa vidi sta pisem, to sto sam sad trenutno nezadovoljan sto se produzava ugovor Sabanu i Hodzicu i sto se ne dovode kvalitetniji igraci moze se vrlo lahko promjenit do stedine februara

Adukor jest ispo levat jer nije zelio da produzi ugovor, Hadzija ga na tribine poslo , pislije toga nije 2 tekme u novom klubu odigro, propo ko kauc, e isto to zelim Lazicu koji ne zeli da produzi ugovor a i smece nije zelio da igra tekmu protiv zvijezde, bio uvrijedjen jer su im navijaci psovali poslije derbija
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 16 jan 2020, 22:50

Sportski direktori i uprave, imalo ozbiljnih klubova iz okruženja, bili su upoznati sa situacijom oko ovih igraca, još prije par mjeseci.Ti sad Hadžiji pokazi listu ovih igraca, on blage veze ne bi imao, gledao bi je kao tele u šarena vrata.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 jan 2020, 22:51

Pa ako Lazic zeli ici nema potrebe da ga zadrzavamo. Nezadovoljan igrac nije od nikakve koristi. Prodati ga i od tih para dovesti za nijansu boljeg od njega i imas win-win situaciju.

Nasi kad se nalantaju na jednog igraca nikako da popuste jbt, ako nece nece ides dalje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 16 jan 2020, 22:54

ElCartel11 je napisao/la:
16 jan 2020, 22:51
Pa ako Lazic zeli ici nema potrebe da ga zadrzavamo. Nezadovoljan igrac nije od nikakve koristi. Prodati ga i od tih para dovesti za nijansu boljeg od njega i imas win-win situaciju.

Nasi kad se nalantaju na jednog igraca nikako da popuste jbt, ako nece nece ides dalje.
Kome brate da ga prodas kad niko marke neda za njeg ? Logicno da bi ga dali 150+ k€
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 16 jan 2020, 22:57

skoroalen je napisao/la:
16 jan 2020, 22:45
Denchi je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
16 jan 2020, 22:32
Mislim da mi ne možemo računati puno na Stanojevića. Ovo sto je igrao ove sezone je nekih 30% od onog Stanojevića od prošle sezone. Vjerovatno mu ta maska smeta a i dugo je pauzirao. Vise bih volio vidjeti Andreja u prvih 11 umjesto njega
Ako ćemo pratit trendove modernog fudbala, onda baš Đokanovića moramo isforsirat, jer i klasični destruktivni DMF u svijetu nestaje. Sve se svodi na pokretljiv vezni red koji i napada i brani se podjednako dobro, uz jednog od njih koji je mrtvi kreativac i kontroliše tempo. :kafa:

Koliko samo kasnimo za današnjim fudbalom najbolje oslikava činjenica da svaku utakmicu može izdominirat ekipa sa dobrom desetkom i dobrim destruktivcem, što je u svijetu prevaziđeno još 2013. :rol:
Nije to pitanje trendova.Stalno se povlaci prica o Dinamu,Partizanu ...njihovim skolama,mladim igracima,transferima i sad kad napokon imas nekoliko mladih igraca koji mogu donjeti znacajan iskorak za klub u svakom pogledu(rezultatskom,finansijskom,marketinskom),prica se i dalje o kapitalcima a kapitalci ovog kluba su upravo ta dijeca koja mogu napraviti ozbiljan korak ka najboljim ligama.Kovacevic,Pidro i Djokanovic moraju biti stubovi kluba i igraci koji ce sutra donjeti mnogo klubu.Nijedan stariji igrac niti pozajmljeni ne moze donjeti finansijsku dobit kao njih trojica al pre svega jer mislim da rezultat nece trpiti nego naprotiv.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 16 jan 2020, 23:07

Inijesta je napisao/la:
16 jan 2020, 22:46
Sta ti je kume vrati postove pa vidi sta pisem, to sto sam sad trenutno nezadovoljan sto se produzava ugovor Sabanu i Hodzicu i sto se ne dovode kvalitetniji igraci moze se vrlo lahko promjenit do stedine februara

Adukor jest ispo levat jer nije zelio da produzi ugovor, Hadzija ga na tribine poslo , pislije toga nije 2 tekme u novom klubu odigro, propo ko kauc, e isto to zelim Lazicu koji ne zeli da produzi ugovor a i smece nije zelio da igra tekmu protiv zvijezde, bio uvrijedjen jer su im navijaci psovali poslije derbija
Ma ne, da me ne shvatis pogresno, ne pisem ovo da bi se prepirao s tobom, ili da bi te nesto podjebavao, vec citam sta raja pise (ne mislim na tebe, ti si samo naletio jbga kad sam citirao) o Lazicu, kao levat, takvih haman u omladinskom pogonu da imamo, nek ide ko ga yebe, qrac od igraca i slicne gluposti...

Covjek je ponajbolji stoper u PLBiH u zadnjih 10 godina, molite se Bogu da ga uspijemo produziti i da ga Jeleskovic spremi, pa cete opet vidjeti zid nazad kao i prosle sezone

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 jan 2020, 23:07

Inijesta je napisao/la:
16 jan 2020, 22:54
ElCartel11 je napisao/la:
16 jan 2020, 22:51

Kome brate da ga prodas kad niko marke neda za njeg ? Logicno da bi ga dali 150+ k€
Konto sam da ima neku ponudu pa da zato zeli ici. Onda neka ga zadesi sudbina Adukora nemam nista protiv.
A mi da dovedemo drugog stopera i to je to, ovako ce produziti nekako ugovor samo da igra, a moral i zelja ce mu biti 0 i to bi nas moglo kostati dosta.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 jan 2020, 23:08

I kad sam patio u tvoje ime sam se kleo, svuda te pratio Sarajevo leo leo ;) :D
:opaopa: :opaopa: :opaopa:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 jan 2020, 23:09

BordoSarajevo je napisao/la:
16 jan 2020, 19:11
Samozdravlje je napisao/la:
16 jan 2020, 19:03
Otkud sad toliki pesimizam . 14 utakmica moze iznijeti ekipa :
Kovacevic
Sabanovic , Serbecic , Lazic , Pidro
Stanojevic , Djokanovic
Oremus , Rahmanovic , Tatar
Ahmetovic
klupa:Mustedanagic,Hodzic,Milanovic,Handzic,Dupovac,Velkoski,Kurdic,Mustafic ... 8 utakmica kuci , 6 gosti . Konkurenti 16,18 ili 20 utakmica .
Oremus,Stanojevic i Tatar oporavljeni i bolje spremljeni, kao i ostali igraci. Nadam se i boljoj atmosferi u svlacionici . Znaju Marinovic-Jeleskovic kako se osvaja PL .
Lazić neće igrati i završio je s nama.
Pidro je veliki upitnik nakon preduge pauze i teške povrede.
Stanojević takođe duga pauza i problem sa vidom na povrijeđeno oko, zaštine naočare nažalost više mu odmažu.
Đokanović je veliki talenat i momak kojeg trebamo forsirati ali kod njeg su oscilacije u igri česte, što je i normalno.
Oremuš je takođe upitnik na tom desnom krilu, guglao sam šta je ranije igrao prije dolaska kod nas, u Izraelu, isto kao i kod nas samo malo ofanzivnije.
Šabanović takođe teško da može u kontinuitetu igrati dobro, još je neiskusan.

Možemo mi izgurati sa ovim ali je pitanje da li ćemo zadržati prvo mjesto, što ne smije doći u pitanje.
Takođe, zasićenje je prisutno nakon historijske duple krune, kod nekih je prisutno i nezadovoljstvo, uz sve to, smatram da je potrebno svježe krvi u vidu 2-3 jača, iskusnija igrača uz ostanak svih ostalih.
Novi trener, novi sistem i formacija vjerovatno ne znam koliko je pametno dovesti gomilu igraca sad u pauzi ni to ti ne garantuje nikakav uspijeh.
S druge strane ne treba zaboraviti da je ovo premijer liga i da konkurencija realno ne raspolaze nista jacim igrackim kadrom naprotiv osim zrinjskog kod kojeg je velik promet ostali ce biti skoro svi slabiji u nastavku a vidjecemo kako ce mostarce ici...
@samozdravlje pozdrav i sve najbolje u novoj godini i tebi.
You are someone else I am still right here

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 jan 2020, 23:09

Historicar je napisao/la:
16 jan 2020, 22:50
Sportski direktori i uprave, imalo ozbiljnih klubova iz okruženja, bili su upoznati sa situacijom oko ovih igraca, još prije par mjeseci.Ti sad Hadžiji pokazi listu ovih igraca, on blage veze ne bi imao, gledao bi je kao tele u šarena vrata.
Ne zna Hazdija nastimati filtre pretrazivanja ovako kao ja, on tamo samo stavi da je igrac igrao u Srbiji i to je to hehe selam
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 jan 2020, 23:13

michplatini je napisao/la:
16 jan 2020, 22:57

Nije to pitanje trendova.Stalno se povlaci prica o Dinamu,Partizanu ...njihovim skolama,mladim igracima,transferima i sad kad napokon imas nekoliko mladih igraca koji mogu donjeti znacajan iskorak za klub u svakom pogledu(rezultatskom,finansijskom,marketinskom),prica se i dalje o kapitalcima a kapitalci ovog kluba su upravo ta dijeca koja mogu napraviti ozbiljan korak ka najboljim ligama.Kovacevic,Pidro i Djokanovic moraju biti stubovi kluba i igraci koji ce sutra donjeti mnogo klubu.Nijedan stariji igrac niti pozajmljeni ne moze donjeti finansijsku dobit kao njih trojica al pre svega jer mislim da rezultat nece trpiti nego naprotiv.
Znam, al i pored toga, Đokanović ima sve što moderan zadnji vezni ima. Smije povuć loptu, krenut naprijed, još da malo pas uštima (ubija saigrače loptama, prejake dijeli)... Ubio se za sistema 4-3-3 gdje bi igrao u sredini sa jednim malo ofanzivnijim od sebe a iza playmaker koji diktira sve to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 jan 2020, 23:14

Lazić out! Hadžija hoćemo samo Bošnjake :kafa:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 16 jan 2020, 23:24

Historicar je napisao/la:
16 jan 2020, 22:50
Ti znas eto, najpametniji si. Bitno vam samo da serete.
Sta ako ti kazem da se pregovara upravo sa nekim od njih ?

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 16 jan 2020, 23:25

Sanchez, niko nije otjeran. Dobio je otkaz a prije toga mu je bilo ponudjeno da sporazumno raskinu saradnju.
Milion puta ponovite pricu da je otjeran, ali nece to postati istina ;)
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 16 jan 2020, 23:28

bordobijeli je napisao/la:
16 jan 2020, 23:08
I kad sam patio u tvoje ime sam se kleo, svuda te pratio Sarajevo leo leo ;) :D
:opaopa: :opaopa: :opaopa:
Proci ce goooodine...
NEMA NAZAD

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 jan 2020, 23:28

michplatini je napisao/la:
16 jan 2020, 22:57

Sve to stoji , samo sto se moramo strpiti i da ih bude 6-7 umjesto ova 3, nisu dovoljna . Mislim da ima potencijala , samo ih dobro usmjeriti . Ugovori po 4-5 god.(naravno paziti ih i nagraditi) . Ostalo popuniti sa 4-5 stranaca i to bi bila klapa . Malo me strah da Akademija stagnira u odnosu na 2018 g.
Razliku do 25 igraca popuniti dobrim domacim igracima i manje eksponiranim Akademcima . Na vrijeme dovodit igrace iz BiH , a ne da Serbecica iz Norveske dovodimo . Ne bi bilo lose dovesti i ove mlade iz Slobode , Radnika ....
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ErosViverosViv, James1987, Kaunas, Lavcina, MSOZ101, Pantelija, rimljanin90, Vanja8 i 213 gostiju.