Većina ovih većih transfera iz Dinama su se pokazali kao dobar posao. Ustvari, nisu ni bitni ostali, ono što sam vidio kod Olma lično svojim očima dosta puta sugeriše da itekako ima potencijala postati wc igrač. Itekako se vidi kad neko odskače.
Vjerovatno bi i Paqueti legla ta pozicija, ali nemam više razumjevanja i strpljenja za njega. Dovoljno je dobijao šansi i pokazao je jedno veliko ništa.
Na kraju krajeva, sam i urgira da bude prodan, a s obzirom da će se novac potrošiti na Olmu, ne bi trebao niko žaliti za njim.
Još kad sam ga sad u ovoj utakmici vidio kako bez ikakve potrebe na centru, kod aut linije pokušava izvesti onaj fensi potez gdje prebaci loptu preko igrača i to je još na kraju i izgubio jer mu lako pročitaju te pizdarije, još više sam poželio da ga prodaju.

To mu i najviše zamjerim, već godinu dana je u Evropi, a nije se ni milimetar pomjerio i napredovao, tj. adaptirao na ovaj stil fudbala. Ono što mu je u Brazilu prolazilo, ovdje ne prolazi i daj bože da ga se ne šutne nazad u Brazil za 2-3 godine, ako nešto drastično ne promjeni u igri.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !