Kakva priča, Milo Junior od eura krenuoVirtu4l je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:30A neki su počeli 2013.![]()
Pedeset centi koje je Blažo Đukanović uložio 2013. godine, skupa sa partnerom Ivanom Burzanovićem, kada su otvarali kompaniju BB Solar, pretvorilo je mladog Đukanovića u vodećeg biznismena u oblasti solarne i hidro energije u Crnoj Gori za samo par godina.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma teski smo mi ko narod. Teletovic napravi HE pa ispade najveci kriminalac u drzavi. A nema efikasnijeg nacina da se proizvede struja od HE.A obnovljivi izvor energije.
Koji je najbolji (i najpovoljniji
) hostel u Mostaru ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ekolozi su mi najjači kad se počni boriti protiv TE, HE ko da struja pada s neba. TE razumijem, zagađuju i sv, ali kad počnu o HE srat a nemaju nikakve konstruktivne kritike šta i kako
Nullius in verba
nije do HELlullSergio je napisao/la: ↑17 jan 2020, 21:26Ma teski smo mi ko narod. Teletovic napravi HE pa ispade najveci kriminalac u drzavi. A nema efikasnijeg nacina da se proizvede struja od HE.A obnovljivi izvor energije.
do Teletovića je
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pobit sve ljude na kugli zemaljskoj, bez obzira na vjeru, rasnu i nacionalnu pripadnost 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Studentski hotel Mostar
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bilo je prihvatljivo dok nije dosla nova direktorica ljetos. Sad poskupila i kafeterija, haman ce je neko u mraku sacekati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trebalo mi je pola godine života da se naviknem da ne živim u jednoj sobi yebote 
Najgore ako te ko zatrefi da smrdi. Sreća da mi se desilo samo dva puta
Najgore ako te ko zatrefi da smrdi. Sreća da mi se desilo samo dva puta
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Hahahah, istu ja pricu imam da je bilo dobro dok nije dosla uprava za koju ti kazes da je prihvatljiva
Svaka promjena samo gore donosi ocigledno
Zaboravio sam kako se zvao onaj direktor s bradom, nie bio los al haman nista nije ni uradio pametno. Makar se moglo uci i izaci poslije 12, sad nece u pekaru da te puste, a hrana dole... ma joj, bolje da nista ne kazem. Boze sacuvaj. Onda vecina zaposlenih nadrkano 90% vremena, bas nisu uljudni.
Samo dvaput?
Pokusali su i nama tu foru sa izlascima prodati, mi otkljucavali sami vrata, a znali se sa nocnim recepcionerima pa nas pustali, al niko nije postovao njihova pravilaharden je napisao/la: ↑17 jan 2020, 22:33Zaboravio sam kako se zvao onaj direktor s bradom, nie bio los al haman nista nije ni uradio pametno. Makar se moglo uci i izaci poslije 12, sad nece u pekaru da te puste, a hrana dole... ma joj, bolje da nista ne kazem. Boze sacuvaj. Onda vecina zaposlenih nadrkano 90% vremena, bas nisu uljudni.
Bila je jedna posebno nadrkana, radila bas u restoranu, ne znam je li i sada tu, kad te pogleda onako smrknuto izgubis volju za zivotom
Gdje sada stanujes, gdje si nasao stan?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.