Bio nekad, nisam vise.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bilo je prihvatljivo dok nije dosla nova direktorica ljetos. Sad poskupila i kafeterija, haman ce je neko u mraku sacekati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trebalo mi je pola godine života da se naviknem da ne živim u jednoj sobi yebote 
Najgore ako te ko zatrefi da smrdi. Sreća da mi se desilo samo dva puta
Najgore ako te ko zatrefi da smrdi. Sreća da mi se desilo samo dva puta
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Hahahah, istu ja pricu imam da je bilo dobro dok nije dosla uprava za koju ti kazes da je prihvatljiva
Svaka promjena samo gore donosi ocigledno
Zaboravio sam kako se zvao onaj direktor s bradom, nie bio los al haman nista nije ni uradio pametno. Makar se moglo uci i izaci poslije 12, sad nece u pekaru da te puste, a hrana dole... ma joj, bolje da nista ne kazem. Boze sacuvaj. Onda vecina zaposlenih nadrkano 90% vremena, bas nisu uljudni.
Samo dvaput?
Pokusali su i nama tu foru sa izlascima prodati, mi otkljucavali sami vrata, a znali se sa nocnim recepcionerima pa nas pustali, al niko nije postovao njihova pravilaharden je napisao/la: ↑17 jan 2020, 22:33Zaboravio sam kako se zvao onaj direktor s bradom, nie bio los al haman nista nije ni uradio pametno. Makar se moglo uci i izaci poslije 12, sad nece u pekaru da te puste, a hrana dole... ma joj, bolje da nista ne kazem. Boze sacuvaj. Onda vecina zaposlenih nadrkano 90% vremena, bas nisu uljudni.
Bila je jedna posebno nadrkana, radila bas u restoranu, ne znam je li i sada tu, kad te pogleda onako smrknuto izgubis volju za zivotom
Gdje sada stanujes, gdje si nasao stan?
Plava ona, jel na tu mislis? U restoranu? Bio sam godinu i mjesec nisam vidio zenu nijednom da nije ljuta grob te yebo nedojebani.alacious je napisao/la: ↑17 jan 2020, 22:44Pokusali su i nama tu foru sa izlascima prodati, mi otkljucavali sami vrata, a znali se sa nocnim recepcionerima pa nas pustali, al niko nije postovao njihova pravila
Bila je jedna posebno nadrkana, radila bas u restoranu, ne znam je li i sada tu, kad te pogleda onako smrknuto izgubis volju za zivotom![]()
Gdje sada stanujes, gdje si nasao stan?
Prosle godine su na recepciji pustali, sad im ne da direktorica nikako, ne mozes izaci poslije 12 a kamoli uci.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
jolicnikola
- Kontakt:
evo Tini Rini navija za Bocu Jubiors, eto tako
Jbg, mora se ispoštovati procedura, ali oplakah.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovaj zeleni ? Nije lose. Ali vidim ima svasta povoljno da bira covjek. Ko normalan dolazi u februaru.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Da. Ne znam cijene kad dolazis kao gost, nama studentima je jeftinije al msm da nije skupo a dobra lokacija.
Ko dolazi? Kinezi. Nebitno koji mjesec, tu su. Ima ih i sada.
Hvala buraz. Neka kineza, nemoj samo da se guram s turcima i arapima. Bas mi se ide, jedina prepreka mi je put Tuzla - Mostar, izgubim dan dok odem i vratim se.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Baš si islamofobVolimTz je napisao/la: ↑17 jan 2020, 23:31Hvala buraz. Neka kineza, nemoj samo da se guram s turcima i arapima. Bas mi se ide, jedina prepreka mi je put Tuzla - Mostar, izgubim dan dok odem i vratim se.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kinezi su kulturica, za razliku od kozojeba. Poljaci i madjari su fuj isto, smrde kilometar
Nisam ni ja nesto blize, 8h busem, 4h autom, malo vise ako sporije vozis.
Bliskoistocnofob, kakvi oni i Islam. Ko ih voli da Bog da zivio s njima, u dusu ih znam.
Cuj to za poljake i mađare, nisam očekivao. Čuo sam da Švabe ne vode računa o sebi, oblačenju i slično, a za ove ništa.
Nisam još toliko dobar vozač, nažalost. Morao bih busem, koliko mi je povratna studentska ?
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 17 jan 2020, 23:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.