Nemam nista protiv, ali da na kraju bude nasa titula.
Vama derbiji, nama titule sad bi potpisao

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nemam nista protiv, ali da na kraju bude nasa titula.
Aaaa..
pa žive mu u šupkuConvicts1988 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 22:22Hoce li ovaj portal imati muda objaviti cime se sluzi šupak?
Hocu i ja notifikacije o tome kad mi mogu samo slat o Zelji i Sarajevu mogu i ovoprisonbreak je napisao/la: ↑17 jan 2020, 22:32Redbulla i ja hocemo notifikaciju kako Amar moli Fajimaaaaa, hocemo notifikaciju SKANDAAAL
Amawow jawan uwednik powtala, lahko će te naćiElCartel11 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 22:59Al najjace kad govore liku da moze biti krivicno gonjen zbog slike na forumu![]()
To smo barem svi znali, sjecate se koliko je hajku ovaj portal pokrenuo protiv hadzije Misketa, pa svaki dan neki tekstovi i sranja, samo da bi se Lutvo vratioPantelija je napisao/la: ↑17 jan 2020, 23:01Amawow jawan uwednik powtala, lahko će te naćiElCartel11 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 22:59Al najjace kad govore liku da moze biti krivicno gonjen zbog slike na forumu![]()
Možda se Osmankovic izjasnio da je nesretan...Pantelija je napisao/la: ↑17 jan 2020, 23:01Amawow jawan uwednik powtala, lahko će te naćiElCartel11 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 22:59Al najjace kad govore liku da moze biti krivicno gonjen zbog slike na forumu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.