FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ekipa zrinjskog se vise pojacala preko ljeta nego dosad. Cak su i irfana imali protiv nas i kona na kosevu i grbi i imaju losi omjer izmedu nas njih cak i kone imaju medzusobni omjer bolji od njih.
Sto se tice skretnice oni su tu ista ekipa daobi im neki 5% posto da su bolji radi tog sto trener je duze u ekipi.
Sto se tice nas
Ako se tatar rahmanovic i oremus vrate 100% znaci da budu starteri a da pidro stanoja budu rezerve koje ce bit 100% spremni za neki 20-30 minuta.. uz to ako se doda zidan stice se dojam da je ova ekipa jaca od svake ekipe u pl bh..Ovo govorim da nebude sad neki povreda ko napocetku ove sezone.. cak da mma borac ode opet smo naj jaci u ligi
Ekipu ne cine samo imena neki igraca, vec kako je koja ekipa uigrana koliko gro ekipe na okupu..
Nas minus mali je novi trener, nemislim da marinovic nije kvalitetni od Husrefa vec na osnovu koliko dugo je Husref sa njima i da je vinko tek doso, i zeljo i borac tu imaju prednost dok je zrinjski u istoj situaci ko imi, al i taj minus mali je jos mnogo manji ako se doda JELESKOVIC koji je bolji od sve i jednog kondicionog trenera u bh.
Nezaboravite, da smo odigrali 10 gostujuci i 9 domaci utakmica da smo imali 8 igraca povrijedeni u prvih 10 kola i 2 utakmice kupa i to od osam 6 standardni igraca, takode osteceni smo greskama sudije bar za 3-4 boda dok se recimu borcu dalo najmanje 4 boda free zelji dati bodovi protiv celika bod dat protiv veleza i protiv sisograda
Samo je zrinjski odigrao 2 utakmice vise od nas
Zeljo 5 utakmica manje plus 2 domace protiv u kupu protiv drugoligasa
Borac 4 manje
Ako je 5 igraca iz prve i 3 igraca iz druge postave bio van stroja 40% utakmica a tim bude prvi ta ekipa mora da ima kvaliteta
Sto se tice skretnice oni su tu ista ekipa daobi im neki 5% posto da su bolji radi tog sto trener je duze u ekipi.
Sto se tice nas
Ako se tatar rahmanovic i oremus vrate 100% znaci da budu starteri a da pidro stanoja budu rezerve koje ce bit 100% spremni za neki 20-30 minuta.. uz to ako se doda zidan stice se dojam da je ova ekipa jaca od svake ekipe u pl bh..Ovo govorim da nebude sad neki povreda ko napocetku ove sezone.. cak da mma borac ode opet smo naj jaci u ligi
Ekipu ne cine samo imena neki igraca, vec kako je koja ekipa uigrana koliko gro ekipe na okupu..
Nas minus mali je novi trener, nemislim da marinovic nije kvalitetni od Husrefa vec na osnovu koliko dugo je Husref sa njima i da je vinko tek doso, i zeljo i borac tu imaju prednost dok je zrinjski u istoj situaci ko imi, al i taj minus mali je jos mnogo manji ako se doda JELESKOVIC koji je bolji od sve i jednog kondicionog trenera u bh.
Nezaboravite, da smo odigrali 10 gostujuci i 9 domaci utakmica da smo imali 8 igraca povrijedeni u prvih 10 kola i 2 utakmice kupa i to od osam 6 standardni igraca, takode osteceni smo greskama sudije bar za 3-4 boda dok se recimu borcu dalo najmanje 4 boda free zelji dati bodovi protiv celika bod dat protiv veleza i protiv sisograda
Samo je zrinjski odigrao 2 utakmice vise od nas
Zeljo 5 utakmica manje plus 2 domace protiv u kupu protiv drugoligasa
Borac 4 manje
Ako je 5 igraca iz prve i 3 igraca iz druge postave bio van stroja 40% utakmica a tim bude prvi ta ekipa mora da ima kvaliteta
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
A po svemu sudeći koliko smo ažurni stoperski tandem će nam biti Besim i Dupovac
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Il još gore, Besim i K... neću ni da mislim o tom.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 jan 2020, 19:02A po svemu sudeći koliko smo ažurni stoperski tandem će nam biti Besim i Dupovac
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Taj scenario je sve realniji kako vrijeme prolazi, svi dovode, stalno se nesto desava, samo kod nas tisina, zbog bespariceThrillerHz je napisao/la: ↑18 jan 2020, 18:56Jesam bio na strani uprave, al ne svidja mi se kuda ide ovaj brod... Svi osim nas su se pojacali i pojacavaju se, a mi s jednim porazom mozemo past na 4 mjesto, zamislite tek taj scenario, pa bilo bi svega.
Nek nadju para za pojacanja kad vec mogu ostati u foteljama, ne zanima nas
A ko ce biti kriv?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 jan 2020, 19:02A po svemu sudeći koliko smo ažurni stoperski tandem će nam biti Besim i Dupovac
KURDICskoroalen je napisao/la: ↑18 jan 2020, 19:03Il još gore, Besim i K... neću ni da mislim o tom.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 jan 2020, 19:02A po svemu sudeći koliko smo ažurni stoperski tandem će nam biti Besim i Dupovac

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Husref.Sanchezhz je napisao/la: ↑18 jan 2020, 19:04A ko ce biti kriv?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 jan 2020, 19:02A po svemu sudeći koliko smo ažurni stoperski tandem će nam biti Besim i Dupovac
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Veliki klubovi na zimu ništa ne mijenjaju. 

- ThrillerHz
- Kontakt:
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 jan 2020, 19:08Husref.Sanchezhz je napisao/la: ↑18 jan 2020, 19:04A ko ce biti kriv?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 jan 2020, 19:02A po svemu sudeći koliko smo ažurni stoperski tandem će nam biti Besim i Dupovac

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Takode ja nisam tip koji pati od poraza od gradskog rivala ako mi zavrsimo ko sampioni, cak mi nije ni bitno. Normalno je da volim da pobjedimo svakog al ako smo prvi i uzmemo ih u derbima da je veca draz al Nista vise od tog.
Zaboravio sam se osvrnut jos jednom segmentu sto je takode bitno navest a to je sto nismo izgledali uigrano i sto nam je igra izgledala veoma lose.. Prvi razlog je naveden u postu iznad povrede igraca, druga igraci koji su igrali (koji su sami od sebe slabi jer su vecena njih planirani ko rezerve) su morali mnogo vise da trose i sebe i one prvotimce koji su bili zdravi i igrali ovu polusezonu.. trece vecina igraca iz druge postave su bili tek dosli u klub sto znaci uigranost im je bila ravna 0.
Jacina ove ekipe takode se mogla vidjet u obje utakmice protiv BATEA gdje smo bili sa 80% ekipe i bez ahmeta. Gdje smo bili ravnopravan protivnik i gdje bi ih 100 izbacili da je samo ahmet igro
Zaboravio sam se osvrnut jos jednom segmentu sto je takode bitno navest a to je sto nismo izgledali uigrano i sto nam je igra izgledala veoma lose.. Prvi razlog je naveden u postu iznad povrede igraca, druga igraci koji su igrali (koji su sami od sebe slabi jer su vecena njih planirani ko rezerve) su morali mnogo vise da trose i sebe i one prvotimce koji su bili zdravi i igrali ovu polusezonu.. trece vecina igraca iz druge postave su bili tek dosli u klub sto znaci uigranost im je bila ravna 0.
Jacina ove ekipe takode se mogla vidjet u obje utakmice protiv BATEA gdje smo bili sa 80% ekipe i bez ahmeta. Gdje smo bili ravnopravan protivnik i gdje bi ih 100 izbacili da je samo ahmet igro
Sto se tuce lazica ja bi mu ponudio ugovor ako odbije naso bi drugog stopera i zdravo. Nac stopera kvaliteta lazica nije neki problem pisebno lazic zadnju polusezonu..
Pa nihada nismo osjetili kad je otiso a kamoli lazica koji je propustio 5 utakmica za 19 kola radi **** zuti kartona..
Pa nihada nismo osjetili kad je otiso a kamoli lazica koji je propustio 5 utakmica za 19 kola radi **** zuti kartona..
Cime ces privoliti igraca tipa Lazic, kikirikijem? Nemamo para ljudi, nije vise zajebancija, nije huskanje protiv uprave, para zaista nema. Imamo za plate i tekuce troskove, pare koje igraci traze su "na ruke", a mi nudimo dobre plate i to je sve, a i te dobre plate ne mogu napraviti razliku u odnosu na ono koliko ti igraci dobiju pri potpisu ugovora. I nemojte govoriti kako su ovi ili oni politicki projekat, uopste nas to ne treba zanimati. Znaci ako postoji modus da se upumpaju pare u klub, a ocito je da postoji, pronadji ga. Ljudi, pa mi ne mozemo Pecu dovesti, Velez koji isto radi po svim pravilima i prikazuju svaku marku, nudi isto para koliko i mi.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Koliko god to bolno bilo, nazalost istina je...Napapijri je napisao/la: ↑18 jan 2020, 20:01Cime ces privoliti igraca tipa Lazic, kikirikijem? Nemamo para ljudi, nije vise zajebancija, nije huskanje protiv uprave, para zaista nema. Imamo za plate i tekuce troskove, pare koje igraci traze su "na ruke", a mi nudimo dobre plate i to je sve, a i te dobre plate ne mogu napraviti razliku u odnosu na ono koliko ti igraci dobiju pri potpisu ugovora. I nemojte govoriti kako su ovi ili oni politicki projekat, uopste nas to ne treba zanimati. Znaci ako postoji modus da se upumpaju pare u klub, a ocito je da postoji, pronadji ga. Ljudi, pa mi ne mozemo Pecu dovesti, Velez koji isto radi po svim pravilima i prikazuju svaku marku, nudi isto para koliko i mi.
1946~
-
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 16:02Sellam Allejk SAMOZDRAVLJE , moj ahbabu sta ima..
Evo pidrunjo veli da nema straha i najvljuje obranu titule tako je sine iz bugojnog..
Selam i voZdra , Tebi @Pitar678519aBd202122... jarane moj . Mozda nas nekad ne razumiju , ja Tebe odlicno razumijem . Pozdravio bih i @Sedrenika(kladara ) , @RobertaKosara , @Venamahrabri(nije mi vrijeme za tvoju votku,aBd doci ce,ja kahva ili juice),@AstonHZ,@bordopoetu ,@Sjeverjecudo, @Napapijri,@Kamuflazn , izvinjavam se @Sekacu sto ga zaboravihi naravno mom duplom profilu velikom gospodinu @FERA .... Jako je bitno da ste svi na jednom fonu TITULA(98%) , na vrijeme ste upozorili rukovodstvo . Tacno je da bi mi Pitari i HZ bili na gubitku , ali znaju i Valentin,Sabrina i Hadzija sta su ocekivanja ujedinjenih navijaca(makar po tom pitanju) i sta oni mogu izgubiti . @Napapijri evo nema ni od mene "ili", jer ste Vi to trazili .Da , da pozdravim i @AN(znam da ne gotivi slatkorjecivost-da ne kazem nesto drugo) .Do Titule i VV aBd ,svi,svi,svi...
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Ama kakva plava, Škoro poBogu, šta ti bi?skoroalen je napisao/la: ↑18 jan 2020, 16:35Valjalo bi da isforsiramo neku "divlju" treću garnituru dresova po uzoru na evropske klubove, što da ne? Da kopiramo najbolje. Lupam, Interova crvena garnitura, Realova i Juventusova roza, Barcina zlatna onda, Liverpoolova zelenkasta, Unitedova plava... A u zadnje vrijeme je trend raznih švrljotina na trećoj garnituri. Ne znam kako ide to sad, da li naši dizajneri mogu predložit Nikeu neki izgled? Lupam, bordo i bijela garnitura standardno, a treća da bude neki zlatni dres sa bordo motivima i nekim prikazima Vučka, Baščaršije... Ili neki baš retro fazon, broj na prsima, bez imena na leđima. To bi sigurno privuklo svoju klijentelu.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 14:06Pogotovo gostujuci dresovi da ubace koju drugu boju, bijela, siva i crna su dosadile vise i Bogu i narodu![]()

Kakvi crnjaci danas,ne mogu da vjerujem...Sta vam je ljudi, fizicki spremni,opet imamo najjacu ekipu u PL, nisu ovi momci zaboravili igrati...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Đe si, šta ima

Ako nemamo para nije mi jasno kako Rahman produzi ugovor kad je bio na vrhuncu forme.Pa Ahmetovic,Tatar.Pa Kovacevic visegodisnji ugovor,takodjer kad je bio na vrhuncu forme,pa Pidro,kako smo doveli Lazica,Besima itd.Porediti nas i Veleza je smijesno.Napapijri je napisao/la: ↑18 jan 2020, 20:01Cime ces privoliti igraca tipa Lazic, kikirikijem? Nemamo para ljudi, nije vise zajebancija, nije huskanje protiv uprave, para zaista nema. Imamo za plate i tekuce troskove, pare koje igraci traze su "na ruke", a mi nudimo dobre plate i to je sve, a i te dobre plate ne mogu napraviti razliku u odnosu na ono koliko ti igraci dobiju pri potpisu ugovora. I nemojte govoriti kako su ovi ili oni politicki projekat, uopste nas to ne treba zanimati. Znaci ako postoji modus da se upumpaju pare u klub, a ocito je da postoji, pronadji ga. Ljudi, pa mi ne mozemo Pecu dovesti, Velez koji isto radi po svim pravilima i prikazuju svaku marku, nudi isto para koliko i mi.
Nedavno Tatar kuka ocekivao da mu uprava ponudi novi ugovor.Cudi me kad smo u besparici.