FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da njih Jeleskovic spremi kao prosle sezone, da ne bude ko ovu polusezonu da iza 60e disu na skrge
- RajaBa1983
- Kontakt:
Šta ti bi druze hehe jesi ok

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Sve je to vec bilo i slazem se, to je cinjenica. Ali, otkako je trebala stici (stigla) ta neka mega transa iz Vijetnama, mi ne mozemo prdnuti. Pricamo o trenutnom, a trenutno je slijedece:
- produzeni ugovori sa dva desna beka od kojih ni jedan nije kalibar za prvih 11
- produzen ugovor Handzicu je plus
- ostajemo na Pidri na lijevom beku koji nije igrao 11 mjeseci!
- oslanjamo se na Stanojevica koji nije ni sjena onoga od prosle godine
- imamo jedno desno krilo u vidu Tatara, koji je usput receno bolji na lijevoj strani
- ne uspijevamo produziti ugovor sa bitnim igracima kao sto su Rahmamovic, Oremus i Lazic
- doveli smo Mustedanagica na posudbu sto je super (igracki, poziciono i ne toliko)
- protivnici nam uzimaju kvalitetne igrace ispred nosa (primjer Galic)
P.S. Mi ne placamo Serbecica nego Rosenborg i to u cijelosti.
- produzeni ugovori sa dva desna beka od kojih ni jedan nije kalibar za prvih 11
- produzen ugovor Handzicu je plus
- ostajemo na Pidri na lijevom beku koji nije igrao 11 mjeseci!
- oslanjamo se na Stanojevica koji nije ni sjena onoga od prosle godine
- imamo jedno desno krilo u vidu Tatara, koji je usput receno bolji na lijevoj strani
- ne uspijevamo produziti ugovor sa bitnim igracima kao sto su Rahmamovic, Oremus i Lazic
- doveli smo Mustedanagica na posudbu sto je super (igracki, poziciono i ne toliko)
- protivnici nam uzimaju kvalitetne igrace ispred nosa (primjer Galic)
P.S. Mi ne placamo Serbecica nego Rosenborg i to u cijelosti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ma govorim samo kako klubovi odstupaju od standardnih boja s tom trećom garniturom. Ja bih volio neku zlatnu varijantu sa bordo detaljima, ili eventualno neki baš retro dres, fazon 80tih, bez imena na leđima i onaj najjednostavniji font.bordopoeta je napisao/la: ↑18 jan 2020, 20:24Ama kakva plava, Škoro poBogu, šta ti bi?skoroalen je napisao/la: ↑18 jan 2020, 16:35Valjalo bi da isforsiramo neku "divlju" treću garnituru dresova po uzoru na evropske klubove, što da ne? Da kopiramo najbolje. Lupam, Interova crvena garnitura, Realova i Juventusova roza, Barcina zlatna onda, Liverpoolova zelenkasta, Unitedova plava... A u zadnje vrijeme je trend raznih švrljotina na trećoj garnituri. Ne znam kako ide to sad, da li naši dizajneri mogu predložit Nikeu neki izgled? Lupam, bordo i bijela garnitura standardno, a treća da bude neki zlatni dres sa bordo motivima i nekim prikazima Vučka, Baščaršije... Ili neki baš retro fazon, broj na prsima, bez imena na leđima. To bi sigurno privuklo svoju klijentelu.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 14:06
Pogotovo gostujuci dresovi da ubace koju drugu boju, bijela, siva i crna su dosadile vise i Bogu i narodu![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Cuj nemamo para
zemljo otvori se!
Nisam vidio jarana sto mi daje info ima 7 dana i vjerovatno ga necu viditi do tekme na kosevu..Posto on ima veze sa klubom,trazit cu da mi iskopira stanje na racunu nakon uplate ove u januaru..
Cuj mi sa Jovanovicem pregovarali hahahahahhahaa..
Sta vas cudi sto je Borac ponudio 2x vise od nas?Dodik je upumpao ozbiljnu lovu u klub..Preko 250k maraka je on platio samo sudije ove sezone..Galic je po meni precijenjen igrac..Da je dobar dobio bi u interu puno vise minuta..Vi kontate da je ova ekipa prepisala konkurente prosle godine?Nije sve u pojacanjima,jer ce se Zelji i Zrinjskome i Borcu desiti sezona kao nama 2014/15 osvojili titulu i onda propali jer ti igraci se ne mogu prodati odose besplatno i nastaje ludilo..Samo se nadam da nece osvojiti titulu(propast ce sigurno)..Stanoje nakon priprema ce biti odlican,Pidro ce vec nakon 3 tekme ulaziti u staru formu,Oremus ako bude na krilu ce biti bombona!Ne kenjajte za Dupovca!Taj momak je bio najbolji pojedinac protiv veleza,svako ko kaze suprotno,laze!Prvi smo na tabeli a vidili ste raspada od povreda radi maga..Pa ljudi mi smo pobjedjivali kad nam je Krste bio na CDM..Pa sjecate se tekme na kosevu(ne sjecam se protivnika) kad je cijeli vezni red povrijedjen bio ukljucujuci i Gavrica..Jos nismo imali tad Tatara,Rahmana..
Apsolutno netacno da Rosenborg placa platu cijelu Serbecicu
..Oremusu je ugovor 1+1..Lazic trazi 28k maraka NETO sto nasi nece ni da pomisle jer je to previse za igraca koji nije ni u nasem timu najbolji a kamoli tek u ligi..Vi bi da zadrzimo igrace po 8 godina?
Stanoje nije ni dobio kod maga 45 min zato ne sudite..
On takodjer kad prodje pripreme bit ce odlican i vec ce se naviknuti na naocale..

Nisam vidio jarana sto mi daje info ima 7 dana i vjerovatno ga necu viditi do tekme na kosevu..Posto on ima veze sa klubom,trazit cu da mi iskopira stanje na racunu nakon uplate ove u januaru..
Cuj mi sa Jovanovicem pregovarali hahahahahhahaa..
Sta vas cudi sto je Borac ponudio 2x vise od nas?Dodik je upumpao ozbiljnu lovu u klub..Preko 250k maraka je on platio samo sudije ove sezone..Galic je po meni precijenjen igrac..Da je dobar dobio bi u interu puno vise minuta..Vi kontate da je ova ekipa prepisala konkurente prosle godine?Nije sve u pojacanjima,jer ce se Zelji i Zrinjskome i Borcu desiti sezona kao nama 2014/15 osvojili titulu i onda propali jer ti igraci se ne mogu prodati odose besplatno i nastaje ludilo..Samo se nadam da nece osvojiti titulu(propast ce sigurno)..Stanoje nakon priprema ce biti odlican,Pidro ce vec nakon 3 tekme ulaziti u staru formu,Oremus ako bude na krilu ce biti bombona!Ne kenjajte za Dupovca!Taj momak je bio najbolji pojedinac protiv veleza,svako ko kaze suprotno,laze!Prvi smo na tabeli a vidili ste raspada od povreda radi maga..Pa ljudi mi smo pobjedjivali kad nam je Krste bio na CDM..Pa sjecate se tekme na kosevu(ne sjecam se protivnika) kad je cijeli vezni red povrijedjen bio ukljucujuci i Gavrica..Jos nismo imali tad Tatara,Rahmana..
Apsolutno netacno da Rosenborg placa platu cijelu Serbecicu

Stanoje nije ni dobio kod maga 45 min zato ne sudite..
On takodjer kad prodje pripreme bit ce odlican i vec ce se naviknuti na naocale..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A da sutra neko šarne a
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Ako je istina, smirit ce nas
hahaha

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Galic ko zna dal smo ga i htjeli,ne bih da nagadjam.
Ja se ne sjecam ni prije rata ,a kamoli sad , da smo osvojili titulu,a da se nismo raspali igracki/rasprodali vecinu igraća.Ne da se nismo raspali posle duple,vec smo zadrzali gro ekipe.Ja se ne sjecam da je to pošlo za rukom i jednom sportskom kolektivu u BiH.
Ja se ne sjecam ni prije rata ,a kamoli sad , da smo osvojili titulu,a da se nismo raspali igracki/rasprodali vecinu igraća.Ne da se nismo raspali posle duple,vec smo zadrzali gro ekipe.Ja se ne sjecam da je to pošlo za rukom i jednom sportskom kolektivu u BiH.
Reci nam pa kud puklo da puklo
Makar cemo se sad smiriti, pa ako ne bude istina, sutra ce nastati cirkus 

- feniksptica
- Kontakt:
Bas ce nas nedljeljom smirit ajd da si reko utorak povjerovo bih ti 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- RajaBa1983
- Kontakt:

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Prema ovome sto strumfovi pisu mi im nismo uopste konkurenti za titulu. Borac im naj.ebeniji pa Zrinjski.
Ima kaze da im oteknu m.da od karanja. 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisu nista jaci za sad nego prije,bolan borac im glatko tricu uvalio hahahahha,velez 2 komada onda u mostaru kod svinjskog izgubise,onda remi protiv slobode kuci..Jedino nas karali jer smo imali maga

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, benko21, Evander, Ferroviere1987, Fouzi1, hase73, laznokrilo, mnon46, n0dix, Pena, Proximic, Rajvosa4ever, sarajevo19461987, Seipronto, TETRAPAK, ŠTA_JE i 100 gostiju.