UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Pa dobro, bez obzira da li pričali da je nikad spremniji ili ne interesovanje za Conorov povratak je veliko, jer ljudi žele da ga gledaju.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Kako bi volio gledati treci mec protiv Diaza, trash talk i svo sranje sto dolazi uz to, ali mislim da to necemo gledati.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Oko 6 ujutro, sa subote na nedjelju, u 2 pocinje main card, a ja msm da ima 5 meceva prije njegovog. Prenos imas na bilo kojoj stream stranici, samo ukucaj McGregor vs Cerrone livestream i to je to, naci ces nesto.
Pominjao je to Conor ranije, pošto je njemu Diaz dao revanš da će i on sad njemu. Ali realno to je daleko, jer u slučaju pobjede protiv Cerronea Conor ima neke druge planove, Masvidal, Khabib, a i to je borba u kojoj Conor ne bi dobio mnogo, jer ga je već jednom pobjedio, a i Diaz ima dosta poraza i ne bi dobio neko veliko priznanje za pobjedu nad njim, sa sportske strane Conor nema mnogo dobiti od tog meča.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 23:38Kako bi volio gledati treci mec protiv Diaza, trash talk i svo sranje sto dolazi uz to, ali mislim da to necemo gledati.
Ali onakvu još jednu borbu bi bilo super gledati. Možda se i desi jednog dana za BMF pojas.
Ma imate na Fight Kanalu kanalu 216 telemach ...oni uvijek prenose ...sto ganjat strimove
- mohikanac12
- Kontakt:
@donie
Nije Aldo ta vrsta legende. Kauboj je Američki proizvod, živi neki stari izumrli stil života, koji je živjela većina predaka današnjih mma USA fanova. Extremni sportista, porodičan čovjek, ranč, ne boji se izazova. Jedan od rijetkih boraca koji je prihvatao borbe par dana prije eventa, čime je zaradio veliko poštovanje u i oko mma cirkusa. Ne mozes njemu doci i prozivati ga, rušiti imidž koji podržava većina. Nije Konorov tim sačinjen od levata, znaju oni vrlo dobro gdje mogu galamiti.
Aldo je drugo i u tom trenutku Konor je bio nešto drugo. Aldo, funtu za funtu "najbolji" svih vremena i proziva ga nekakav Konor, oko kojeg se tih dana stvarao mit neustrašivog borca, koji je uspio iz extremnog siromaštva i dobio priliku popeti se na sami vrh šakama i disciplinom. Šta god da je rekao tada, prolazilo je.
Edit. A mislim da mu je itekako naškodio cirkus sa Khabibom. Lajao i lajao pa dobio po gubici da valja. Bio bi glup dva puta za redom ispušiti istu foru. Plus Diaz, poraz pa uzme nategnuto na bodove. Ovako vaga, vjerovatno po savjetu, čeka pobjedu ili dvije nakon kojih će se vjerovatno opet vratiti već oprobanom receptu, nabijanju cijene događaja preko skandalom kreiranog publiciteta.
Nije Aldo ta vrsta legende. Kauboj je Američki proizvod, živi neki stari izumrli stil života, koji je živjela većina predaka današnjih mma USA fanova. Extremni sportista, porodičan čovjek, ranč, ne boji se izazova. Jedan od rijetkih boraca koji je prihvatao borbe par dana prije eventa, čime je zaradio veliko poštovanje u i oko mma cirkusa. Ne mozes njemu doci i prozivati ga, rušiti imidž koji podržava većina. Nije Konorov tim sačinjen od levata, znaju oni vrlo dobro gdje mogu galamiti.
Aldo je drugo i u tom trenutku Konor je bio nešto drugo. Aldo, funtu za funtu "najbolji" svih vremena i proziva ga nekakav Konor, oko kojeg se tih dana stvarao mit neustrašivog borca, koji je uspio iz extremnog siromaštva i dobio priliku popeti se na sami vrh šakama i disciplinom. Šta god da je rekao tada, prolazilo je.
Edit. A mislim da mu je itekako naškodio cirkus sa Khabibom. Lajao i lajao pa dobio po gubici da valja. Bio bi glup dva puta za redom ispušiti istu foru. Plus Diaz, poraz pa uzme nategnuto na bodove. Ovako vaga, vjerovatno po savjetu, čeka pobjedu ili dvije nakon kojih će se vjerovatno opet vratiti već oprobanom receptu, nabijanju cijene događaja preko skandalom kreiranog publiciteta.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Nesto mi je bas bezveze ovaj event veceras, dobar ovim sto se loze na Connora.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije neki event, ali Petis i Conor meni dovoljno primamljivo da se gleda, samo što je problem što je jedan prva a drugi poslednja borba.
Vise me zanima kako ce Camur proci nego svi ti. 
Prava raja navija za Kauboja 
J*** ti zenskko, mrš u kuhinju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Illmatic09
- Kontakt:
Ima li linkova?
- Illmatic09
- Kontakt:
E super, hvala!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Kako bi se svi sjebali da ga Cowboy uspava za 2 minute hahahaha. Koliko zelim da dobije pa da se bori protiv Masvidala i da njih dvojica naprave epsko sranje, toliko zelim i da ga Cowboy uspava i sjebe sve planove 
Ko da je nastimano 
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Daj ba ovo je najveca namjestaljka ikada, sta je ba ovo 
Hahshshsha.....dobro je naplatio da ga ovaj rastima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.