U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- ASD
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Mamić mu kući dolazio i ocu na posao da ga moli da se predomisli, roditelji ga nisu htjeli primiti.
Zna li neko da li Hajduk ima pravo da otkupi ugovor Mujakica ili se samo radi o posudbi na 6 mjeseci?
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 19 jan 2020, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
Dinamo to ne prihvata kao tako zato se vode ti sporovi po sudu. Vidjecemo kako ce to zavrsiti sve. Ja sumnjam da ce ista biti prije januara 2021.Varg je napisao/la: ↑19 jan 2020, 13:01eto i da jeste on nije mogao biti validan jer je on bio maloljetan, dok se sudski proces vodio on nije mogao nastupati, onda je sve preslo u ruke menadžera i sada je napokon gotovo
a volio bi da bude prije jer je dosta vec izgubio vremena
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Pa to je jedina istina.Maestro je napisao/la: ↑19 jan 2020, 13:01Ajdin je stari raskinu a novi potpisao u zagrebu. E sad posto nije bio punoljetan to je jos morao da odradi mu stari. A stari je samo potpis dao na ugovor za raskinuti. A nije htjeo da potpise novi. I oko toga se vodi spor.
Bilo bi fino da dinamo vise pojasni tu situaciju tako da se stane u kraj novinarskim amaterima koji govore da je sve zapelo radi menadzera koji traze prepuno love od besiktasa.
Raskinuo stari ugovor, a nije potpisao novi. Totalni amaterizam od strane Dinama i zbog toga je jedan visoki dužnosnik dobio otkaz.
Tacno. Zato ga mamic sad vuce po sudovima a mali gubi vrijeme gdje treba da igra.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
sto se tice ugovora, u mnogo zemalja vrijede i usmeni ugovori, a pisani sluze kao dokaz. druga stvar, postoje odredjene obaveze i prije potpisivanja ugovora, ako si postigao dogovor prije. znaci ako se dvije strane oko necega dogovore, i onda kazu, ok eto to cemo napisati na papir i za 7 dana potpisati, ne mozes tek tako, bez razloga, odstupiti od dogovorenog. jer i u takvom slucaju mozes nanjeti stetu jednoj strani, i za to se odgovara. pogotovo ako postoje dokazi da je postignut dogovor, a normalno se kod pregovora vode protokoli, zapisnici itd.. taj princip se zove "culpa in contrahendo". dinamo je sigurno pogrijesio u postupku, jer je prelako povjerovao hasicu, ali nije bas ni sve tako jednostavno kako je hasicev otac to zamislio.
Ako Hajduk nema opciju da otkupe Mujakica na kraju sezone onda je definitivno promasaj prelazak u Hajduk, jer se onda bojim da ce se tretirati kao neka rezervna opcija, jer nemaju nikakve korist njega da forsiraju naspram neke vlastite igraca.
10ka Ajaxove U17 je Alen Karahasanovic, mozda interesantan za nas.
Zna neko sto Stefan Rankic ( Union Berlin) ne igra vise za nas? vidim da igra u Bundesligi ali nije dobio poziv od Muse. ali igrao igrac Borca 
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
https://****.ba/veliki-bh-talenat-do ... LSkwQm19jg
Ovi mediji tačno nisu normalni. Ujutro potpisao ugovor, poslijepodne ništa od potpisa.....
Ovi mediji tačno nisu normalni. Ujutro potpisao ugovor, poslijepodne ništa od potpisa.....
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Dobra posudba za Mujakića, nadati se da će uhvatiti kontinuitet i napredovati.
Sabanadzovic starter u kupu.
https://www.90min.de/posts/6541301-vfb- ... 8104906270
Madzid Sosic na probnom treningu u stuttgartu.
Madzid Sosic na probnom treningu u stuttgartu.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Prva utakmica koju je čitavu odigrao.
Samo neka igra. Jedino tako moze napredovati. Jel on u mladoj repki na klupi bio kod strucnjaka marinovica a danilovic koji igra za borac u prvi jedanest?
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Svaka cast Sabanu
Nadam se da nece biti samo bljesak, AEK je dobar i grcka liga je pristojna.
Fin je to nivo fudbala.
Nadam se da nece biti samo bljesak, AEK je dobar i grcka liga je pristojna.
Fin je to nivo fudbala.
Trenutno korisnika/ca: boki86, Goalgetter, LeCoq, Lekqqq1921, Radnicki1921 i 54 gosta.