FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Upravo. Ne mogu se porediti. Stanic je ker pitarski koji je prije godinu dana u svlacionici zrinjskog pjevao "Bice Zeljo ku.rac sampion". A Sinan ima slike u Zeljinom dresu kad je bio klinac od 7 godina. Srdjan ima sliku sa sjevera Grbavice medju **** sa kromolja sa jednog od poslijeratnih derbija.
Klix
Kako saznajemo, Mladen Veselinović i Kemal Osmanković postigli su dogovor s klubom te bi u narednim danima trebali produžiti ugovor.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Opa varniceOpt1 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 13:40Upravo. Ne mogu se porediti. Stanic je ker pitarski koji je prije godinu dana u svlacionici zrinjskog pjevao "Bice Zeljo ku.rac sampion". A Sinan ima slike u Zeljinom dresu kad je bio klinac od 7 godina. Srdjan ima sliku sa sjevera Grbavice medju **** sa kromolja sa jednog od poslijeratnih derbija.
- kontrasviju
- Kontakt:
Sinan je sitna prodana duša, sitni taldžija i interesdžija, sad da mu cvaju ubaciš u padže napisaće šta želiš i šta kažeš, previše mi je ovo banalno da bi od njih dolazilo, a i sam tekst kao da je sa foruma odnosno u tom maniru mi je napisan, ali pazi naslova samo, NN pichoka koja se se ne smije ni potpisati ispod teksta pita kao Amara i upravu nešto, postavljaju pitanja
Smo otpepapti, biće ovoga još, pa neki dan istovremeno lobotomci su pokušali plasirati priču o trafostanici i sredstvima za istu, a par sati kasnije onaj famozni pokušaj poturanja lažne Amarove preopiske sa whatssapa, pametnom dosta odakle se sve pokušava udariti

Smo otpepapti, biće ovoga još, pa neki dan istovremeno lobotomci su pokušali plasirati priču o trafostanici i sredstvima za istu, a par sati kasnije onaj famozni pokušaj poturanja lažne Amarove preopiske sa whatssapa, pametnom dosta odakle se sve pokušava udariti
MIHAJLOVIĆ !
Ti nadji da se na snimku vidi da Stanic pjeva to sto si naveo i ja cu da se obrisem sa forumaOpt1 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 13:40Upravo. Ne mogu se porediti. Stanic je ker pitarski koji je prije godinu dana u svlacionici zrinjskog pjevao "Bice Zeljo ku.rac sampion". A Sinan ima slike u Zeljinom dresu kad je bio klinac od 7 godina. Srdjan ima sliku sa sjevera Grbavice medju **** sa kromolja sa jednog od poslijeratnih derbija.
Sto puta ponovljena laz postaje istina

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Najjači članak na sportskim je bio nekad pred ljetni prelazni rok kad su napisali da iz pouzdanih izvora saznaju da će biti promjena u svlačionici tj. da će neki igrači doći, a neki otići.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Stanic Srđan je momak pravi, nemojte govoriti neistine o momku... Otidjite kod Boba na Bjelave u kafanu, naci cete ga tamo pa vidite kako se brat ponasa i je li to sto navode pojedini.... Momka zna odozgo cijela mahala i zato ne palamudite
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Stanic je velicina u odnosu na ovog baletana.
Sramota je porediti ucinak jednog i drugog u toku karijere u FKZ. Sramota. Ili lobotomija. Sto je isto.
Sramota je porediti ucinak jednog i drugog u toku karijere u FKZ. Sramota. Ili lobotomija. Sto je isto.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Kakve efektivne mjere pregovaranja i dogovaranja od strane Babuke

Ekspozicija, zaplet, kulminacija, peripetija, rasplet

MIHAJLOVIĆ !
Ma daj vise je u Cosetu prije cega tamo nacikolezeljovac je napisao/la: ↑19 jan 2020, 13:50Stanic Srđan je momak pravi, nemojte govoriti neistine o momku... Otidjite kod Boba na Bjelave u kafanu, naci cete ga tamo pa vidite kako se brat ponasa i je li to sto navode pojedini.... Momka zna odozgo cijela mahala i zato ne palamudite

Zadnja izmjena: Mamlaz, dana/u 19 jan 2020, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ne, nego Stanic ima 4 titule i 3 kupa drzave, dok Ramovic ima osvojen 1 kup. Jedan odigrao preko 250 utakmica za klub, dok drugi ne znam je li i 50.Opt1 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 13:40Upravo. Ne mogu se porediti. Stanic je ker pitarski koji je prije godinu dana u svlacionici zrinjskog pjevao "Bice Zeljo ku.rac sampion". A Sinan ima slike u Zeljinom dresu kad je bio klinac od 7 godina. Srdjan ima sliku sa sjevera Grbavice medju **** sa kromolja sa jednog od poslijeratnih derbija.
Prvi bio ponajbolji bek lige, dogurao i do reprezentacije, clan najdominantnije generacije u nasem fudbalu.
Drugi clan najjadnije generacije u historiji ovog kluba koja je porusila sve negativne rekorde brukajuci se protiv etno sela i granicnih prelaza.
Po tome se ne mogu porediti. Pored toga jedan kad je trazio povecanje bio je najbolji bek kojeg smo imali, a drugi prosjecan igrac na kojeg se i ne moze racunati.
Cuva Bog Zelju svog!
Nemojte se pecati na lobotomce.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Opustite se ljudi, zguz**e nesto, bacite ga... Ali se smirite yebem mu mater...
-
- Kontakt:
Šta vam znači da Sinan produži ugovor ukoliko bude igrao i ponašao se kao do sad.
Bolje je naci krilo koje ce imati za 3-4 hiljade vecu platu i odigra 30 utakmica dominantno, nego da ovaj odigra 13-15 toplo-hladno.
Ako budu znali u stručnom štabu korisiti Mehića kako treba, za 2 sezone ćemo imati novog Zebu, možda malo previse optimistično, ali momka pratim od početka karijere i prava je mašina kada je na svojoj poziciji.
Bolje je naci krilo koje ce imati za 3-4 hiljade vecu platu i odigra 30 utakmica dominantno, nego da ovaj odigra 13-15 toplo-hladno.
Ako budu znali u stručnom štabu korisiti Mehića kako treba, za 2 sezone ćemo imati novog Zebu, možda malo previse optimistično, ali momka pratim od početka karijere i prava je mašina kada je na svojoj poziciji.
Ma dovesti GORANA zavrsiti pricu, juris po tituluManijakdolopate je napisao/la: ↑19 jan 2020, 14:01Šta vam znači da Sinan produži ugovor ukoliko bude igrao i ponašao se kao do sad.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ljudi Subasic je igrac futura 100%!
Mehić mi čak i malo fizički liči na Zebu, mada vjerovatno ja tripujem.Manijakdolopate je napisao/la: ↑19 jan 2020, 14:01Šta vam znači da Sinan produži ugovor ukoliko bude igrao i ponašao se kao do sad.
- mohikanac12
- Kontakt:
Kako sam i rekao, sa Kemom se pricalo. Nije onaj text njegovo djelo, ili njegovog menagera.
Čudi me, tamo je urednik onaj Pločo, Željovac od glave do pete. Kako mu je ovaj seljački pokušaj zakuhavanja prošao ispod radara.
Čudi me, tamo je urednik onaj Pločo, Željovac od glave do pete. Kako mu je ovaj seljački pokušaj zakuhavanja prošao ispod radara.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, PapakIzSa i 20 gostiju.