Niti je nešto superioran bio nit nesto ocajno srednja zalost za nasu ligu i to je to
Dosta boljih je bilo i u manje utakmicu postigli više od njega da je bio bolji prodo bi se do sad
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Niti je nešto superioran bio nit nesto ocajno srednja zalost za nasu ligu i to je to
Stanite malo iza kluba,prije nego što ovakvu glupost napišete,kakav ba potez,jel neko španski priča,ne vidi se dečko više ovde,i gotovo.LjoZee je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:42Sve dok se ne ozvanici zamjena ovo je los potez. Kad se ozvanici onda se moze promijeniti u ok potez koji biti los po nas klub i sirinu s obzirom da igramo i kup i ligu u narednim mjesecima.
Ako zamjena bude losija onda ga yebaji. Sami sebi podapinjemo tada.
Ma upravu si bruda 100% ne treba palamuditi pisaj ga ,nego pola godine samo gledam da nam konkurenti ne pobjegnu da se mozemo pojacati i da zaganjamo Titulu uspijemo biti u bod i onda dodje prelazni rok a mi jos slabijiUBIPITAR je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:56Stanite malo iza kluba,prije nego što ovakvu glupost napišete,kakav ba potez,jel neko španski priča,ne vidi se dečko više ovde,i gotovo.LjoZee je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:42Sve dok se ne ozvanici zamjena ovo je los potez. Kad se ozvanici onda se moze promijeniti u ok potez koji biti los po nas klub i sirinu s obzirom da igramo i kup i ligu u narednim mjesecima.
Ako zamjena bude losija onda ga yebaji. Sami sebi podapinjemo tada.
Niti ga ko tjera niti slično,misli da može naći bolji angažman,sretno mu,mi idemo dalje svojim putem.
16, 17, 40, 32, 37, i onaj kraće ošišan s brčićima, ne vidi se broj.irfo je napisao/la: ↑19 jan 2020, 17:21https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... rju/348599
Ja izbrojah sestoricu na probi na ovim slikama![]()

Pravi medijski
Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi, Cwirek i 6 gostiju.