Ni meni ne smeta ni nikome

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ni meni ne smeta ni nikome
Ona i Sabrina=dupla krunaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jan 2020, 01:11Ni meni ne smeta ni nikomeneka malo proseta oko atletske mi smo zadovoljni
![]()
Zar ne bi bilo logičnije da je Džafić otišao, a Marković ostao.Vala nakon Vrapčića i derbija, Džafić je morao postati bivši.
bordobijeli je napisao/la: ↑20 jan 2020, 08:58Kazu Nam ogroman novac omogucio za pojacanja samo nesto zezaju banke i transakcije.
Kazu forumski 'experti' koji su i ljetos tvrdili da je Nam prebacio ogroman novac pa se banke zbunile kad su vidjele koja je cifra u pitanju. Oni sve financijske detalje znaju.bordobijeli je napisao/la: ↑20 jan 2020, 08:58Kazu Nam ogroman novac omogucio za pojacanja samo nesto zezaju banke i transakcije.
Sta je pisac htjeo reci ni on ne zna...bordobijeli je napisao/la: ↑19 jan 2020, 23:53Pep, Klopp i slicni potrose 100 miliona da dovedu sta im treba u timu.ne mozemo mi kopirati velike ni u jednom segmentu. Licno volim mlade al rezultati i titule su mjerilo mladi ili stari bili nije bitno.Denchi je napisao/la: ↑19 jan 2020, 23:16Mladi igraci i njihove igre u prvih 11 i transferi koje oni donose....bordobijeli je napisao/la: ↑19 jan 2020, 22:11Ajdo sve si ti upravu al mi nikakav iskorak nismo napravili u odnosu na zrinjski. Rezultati i titule su pokazatelj da smo tu negdje.
Pogledaj sta rade svi jaki treneri kada zapocnu period transformacije kluba(pep,klopp,pochettino) rasprodaju stare igrace u prvom transfer roku, dovode mlade i tehnicki jake igrace, koji mogu trcati i znaju s loptom, mi imamo fabriku takvih....
Imamo 3 starija igraca od kojih je 1 nezamjenjiv a ostalo su sve mladi i obecavajuci , ostalih par starijih su tu vise zbog svlacionice i domaci su igraci kako bi prenijeli atmosferu i upozneli igrace sa klubom i gradom....samo nam treba neko da im uspostavi sistem i taktiku i organizuje igru bolje....
Kod svih ostalih klubova lige(velez izuzetak) je situacija obrnuta, vecina su stariji igraci koji vuku ekipu na individualno iskustvo, cesto se ozljedjeni, forma upitna, i traze konstantno gomilu love ili love taj neki transfer da se obogate pa taman u Zanzibaru....zrinja,zeljo,borac
Razmisljaju i za Guzija da produze kaze na vrijeme jbg,da nece poslije otici besplatno,a plus mnogi tvrde da ce da explodira pa da se osiguramoHistoricar je napisao/la: ↑20 jan 2020, 07:51Zar ne bi bilo logičnije da je Džafić otišao, a Marković ostao.Vala nakon Vrapčića i derbija, Džafić je morao postati bivši.
A sto bi bili ? Velkoski zasluzuje novi ugovor, ali ne i standardnu prvu postavu. Covjek je dao doprinos svakom trofeju otkako je dosao u nas klub, jedan od najboljih strijelaca u historiji, asistencije, kapiten...
Ocigledno postoji problem cim najkvalitetniji golman nije ni otisao na pripreme a najslabiji dobija priliku na derbijima i kupuHistoricar je napisao/la: ↑20 jan 2020, 07:51Zar ne bi bilo logičnije da je Džafić otišao, a Marković ostao.Vala nakon Vrapčića i derbija, Džafić je morao postati bivši.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amcho1, Amidzaa, Beli98, Kockoglavi, mnon46, Pablo11, rimljanin90, ronaldo99 i 58 gostiju.