znaci u tursku ce

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Saznat ćemo do kraja sedmice.
Po ovom sto rece,trebalo bi da ostaje,sto mi je drago.
Ja bih radije da igramo grupe u Dresdenu nego u Zagrebu ili Splitu. Plus, garantovano bi imali vise navijaca jer bi cijeli Dresden iz poštovanja došao na utakmicu. A nasih bi doslo iz cijele europe. Druga opcija bi mi definitivno bio onaj stadion u Dugopolju. Mislim da i on ispunjava uslove.skoroalen je napisao/la: ↑20 jan 2020, 15:06Ni ja ne kontam. U gradu kod jednog od najljućih rivala smo bili dočekani kao domaćini, cijeli grad u bordo-bijelom, jedino je naveče bilo par incidenata al takve bi imao i u svom gradu. Moji prijatelji se vraćali s utakmice Željo - Balzan, na parkingu na Barama ih dočekali Hordaši i skinuli majice i šalove. Toga će bit uvijek, u svim gradovima gdje imaš jednu protivničku navijačku grupu. Zamisli da uđemo u grupe pa moramo u Zagrebu ili Splitu igrat. Baš bi nas Torca i Boysi tolerisali.![]()
Sta ba druga?
Ne bi igrali u Zagrebu ili Splitu, već na stadionu u državi koji najviše uslova ispunjava.skoroalen je napisao/la: ↑20 jan 2020, 15:06Ni ja ne kontam. U gradu kod jednog od najljućih rivala smo bili dočekani kao domaćini, cijeli grad u bordo-bijelom, jedino je naveče bilo par incidenata al takve bi imao i u svom gradu. Moji prijatelji se vraćali s utakmice Željo - Balzan, na parkingu na Barama ih dočekali Hordaši i skinuli majice i šalove. Toga će bit uvijek, u svim gradovima gdje imaš jednu protivničku navijačku grupu. Zamisli da uđemo u grupe pa moramo u Zagrebu ili Splitu igrat. Baš bi nas Torca i Boysi tolerisali.![]()
Onda Bilino. Uglavnom, ovim s Grbavice se ne bih molio nikako.Mokes je napisao/la: ↑20 jan 2020, 15:27Ne bi igrali u Zagrebu ili Splitu, već na stadionu u državi koji najviše uslova ispunjava.skoroalen je napisao/la: ↑20 jan 2020, 15:06Ni ja ne kontam. U gradu kod jednog od najljućih rivala smo bili dočekani kao domaćini, cijeli grad u bordo-bijelom, jedino je naveče bilo par incidenata al takve bi imao i u svom gradu. Moji prijatelji se vraćali s utakmice Željo - Balzan, na parkingu na Barama ih dočekali Hordaši i skinuli majice i šalove. Toga će bit uvijek, u svim gradovima gdje imaš jednu protivničku navijačku grupu. Zamisli da uđemo u grupe pa moramo u Zagrebu ili Splitu igrat. Baš bi nas Torca i Boysi tolerisali.![]()
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, Hajdeee, keli, perodeformero, skoJaa i 72 gosta.