FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemoj na forumu o tome,klepit ce ga Borac ili Celik nama ispred nosa 
-
- Kontakt:
Da bar neko od ovih novinara, pita dole u Ljubuškom, Hadžiju ili Vinka, hoce li biti pojacanja, da znamo na cemu smo.
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Nema vise dovodzenja
samo ako podsjeća na MisimovićaRUMENIge1946 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 19:34Ima u floridi jedan momak mlad 25 mu godina, radi u fabrici za minimalnu satnicu, a voli igrati nazad, zna i braniti. Igro i za skolu. Mozda bi ga trebalo pokusati zaganjati.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jel sutra ono sto ja mislim da jest ?
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Imaju isti stomakDenchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 19:43samo ako podsjeća na MisimovićaRUMENIge1946 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 19:34Ima u floridi jedan momak mlad 25 mu godina, radi u fabrici za minimalnu satnicu, a voli igrati nazad, zna i braniti. Igro i za skolu. Mozda bi ga trebalo pokusati zaganjati.![]()
![]()
![]()
ein spiel gegen den immer heftigen Lijubuski

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Eo Sisoje dovede onog Maksimovića iz Radnika, momak tokom jeseni bio jedan od najboljih igrača u ligi
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Iz nase lige ne treba dovoditi nikog starijeg od 20 godina ako zelimo bilo kakav napredak. Sve su to propaliteti i amateri.
Opet ZenicaMokes je napisao/la: ↑20 jan 2020, 15:27Ne bi igrali u Zagrebu ili Splitu, već na stadionu u državi koji najviše uslova ispunjava.skoroalen je napisao/la: ↑20 jan 2020, 15:06Ni ja ne kontam. U gradu kod jednog od najljućih rivala smo bili dočekani kao domaćini, cijeli grad u bordo-bijelom, jedino je naveče bilo par incidenata al takve bi imao i u svom gradu. Moji prijatelji se vraćali s utakmice Željo - Balzan, na parkingu na Barama ih dočekali Hordaši i skinuli majice i šalove. Toga će bit uvijek, u svim gradovima gdje imaš jednu protivničku navijačku grupu. Zamisli da uđemo u grupe pa moramo u Zagrebu ili Splitu igrat. Baš bi nas Torca i Boysi tolerisali.![]()
- RajaBa1983
- Kontakt:
Dodje ti neki igrac sa 19-20 godina odma naš stručnjaci bi rekli sto ce ti on imas nasu djecu iz akademije 

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
čuj dođe ti?
kolko ti dođe?
kako ti dođe? ti ni hodat ne znaju ako nisu iz Akademije, mora ga neko dovest
kolko ti dođe?
kako ti dođe? ti ni hodat ne znaju ako nisu iz Akademije, mora ga neko dovest

- RajaBa1983
- Kontakt:
Bgm kako se Tuzla pojacava, a mi ne, bojim se da bi mogli skidati glave vec 21/22 februara.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Kakav trol

Mi imamo najjacu ekipu, i vjerujem u titulu. Ukoliko ista ne dodje, fajront u Sarajevu
Doso neko il ne, isti osjecaj cu imati kad se prica o tituli i mogucnosti ove ekipe...

Mi imamo najjacu ekipu, i vjerujem u titulu. Ukoliko ista ne dodje, fajront u Sarajevu

Doso neko il ne, isti osjecaj cu imati kad se prica o tituli i mogucnosti ove ekipe...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 20 jan 2020, 20:22, ukupno mijenjano 2 puta.
- RUMENIge1946
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
ee jbg sad drug

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
ja ću samo podsjetit raju ovdje da smo bili užasni na terenu, nikakve spreme, ozlijeđeni, i loše vođeni i opet prvi završili ispred želje i krpića sa osimom, Irfana H. i zrinjskog, borca i vranješa,tuzle sa vojom, radnika i đurića....
ako počnemo igrat pitanje je šta će da se desi....
ako počnemo igrat pitanje je šta će da se desi....
Ja ću samo podsjetit raju- ELDIN JELESKOVIC.
Da smo ga htjeli, on bi bio nas. Nema on mjesta u nasem veznom redu.Historicar je napisao/la: ↑20 jan 2020, 19:52Eo Sisoje dovede onog Maksimovića iz Radnika, momak tokom jeseni bio jedan od najboljih igrača u ligi
Trenutno korisnika/ca: Dave, JavierBosnia, johntravolta123, Lecler, Majestic-12 [Bot], tuitamo i 84 gosta.