Samo cu vecu tarifu obracunat u tom momentu, i vise naplatiti od kluba kao njihov branitelj na forumu
Ako meni ne vjerujes, pitaj @skoru, skupa smo pregovarali
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo cu vecu tarifu obracunat u tom momentu, i vise naplatiti od kluba kao njihov branitelj na forumu
Zašto sramota? Objasni nam molim teBordoSarajevo je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:42Ovo je sramota nad sramotama bez obzira na to da što je prva prijateljska utakmica nakon duge pauze.
Tako se radi brate uvijek uz klub,ustvari uz upravu,koja mozda ne vodi dobro klub koji volimo,al treba vjerovati,a trener? Samo nadjemo novog jel de?
U svakoj sferi zivota imas "ako", slazem se s tobom. Ali u svakoj sferi zivota imas i plan kojeg ti to "ako" moze poremetiti ili sprovesti do kraja. Kada se ti vodis samo tim "ako", bez ikakvog plana i strategije, onda je i bolje se ne probuditi. Ne mozes gledati u nebo i reci "ako mi padne kofer pun para, kupit cu stan", nego se moras potruditi da zaradis, a "ako" ce se ogledati u tome sta ces raditi, koliko zaraditi i kakav ces kredit podici. Budi mi pozdravljen i zapni da nam dodje ono pojacanje o kojem smo raspravljali u ppThrillerHz je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:34A u kojem to segmentu zivota nemas ako? Nadji mi neku konstantu da mozes 100% sa sigurnoscu reci. Pa covjece ne znamo navece kad zaspemo da li cemo se ujutro probuditi i ti ovde dodjes napises tako dubokouman postkapa dole intelektu
![]()
Kako ces imati lose misljenje o igracu koji je za ovo godinu dana dobio kad sve spojis mozda 3 tekme citava da je odigrao.. Mozda da se u jednoj pogubio al meni je opcenito ostavio dobar utisak i mislim da ga treba forsirati malo vise.BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:12Par finih poteza od Cruza, za kojeg baš imam loše mišljenje
Tako je tebraSanchezhz je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:44Tako se radi brate uvijek uz klub,ustvari uz upravu,koja mozda ne vodi dobro klub koji volimo,al treba vjerovati,a trener? Samo nadjemo novog jel de?
A zar se treba objasnjavati bratekosevskobrdo je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:44Zašto sramota? Objasni nam molim teBordoSarajevo je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:42Ovo je sramota nad sramotama bez obzira na to da što je prva prijateljska utakmica nakon duge pauze.
Zar treba objašnjenje za ovih 90 minuta? Jel gledaš utakmicu? Da stvar bude gora, trude se naši, udaraju više, pokazuju želju a ispali smo veći amateri od trećeligaša. Na stranu i uprava i trener, i hadžija i sve ostalo, mene ova sramota brine.kosevskobrdo je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:44Zašto sramota? Objasni nam molim teBordoSarajevo je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:42Ovo je sramota nad sramotama bez obzira na to da što je prva prijateljska utakmica nakon duge pauze.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], teamnorth1989, Turo i 24 gosta.