FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
2:0
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ovo je sramota nad sramotama bez obzira na to da što je prva prijateljska utakmica nakon duge pauze.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Gle Ronaldinha sto se ukaza u Ljubuskom 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta je ovo **** te
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Zašto sramota? Objasni nam molim teBordoSarajevo je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:42Ovo je sramota nad sramotama bez obzira na to da što je prva prijateljska utakmica nakon duge pauze.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Tako se radi brate uvijek uz klub,ustvari uz upravu,koja mozda ne vodi dobro klub koji volimo,al treba vjerovati,a trener? Samo nadjemo novog jel de?
U svakoj sferi zivota imas "ako", slazem se s tobom. Ali u svakoj sferi zivota imas i plan kojeg ti to "ako" moze poremetiti ili sprovesti do kraja. Kada se ti vodis samo tim "ako", bez ikakvog plana i strategije, onda je i bolje se ne probuditi. Ne mozes gledati u nebo i reci "ako mi padne kofer pun para, kupit cu stan", nego se moras potruditi da zaradis, a "ako" ce se ogledati u tome sta ces raditi, koliko zaraditi i kakav ces kredit podici. Budi mi pozdravljen i zapni da nam dodje ono pojacanje o kojem smo raspravljali u ppThrillerHz je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:34A u kojem to segmentu zivota nemas ako? Nadji mi neku konstantu da mozes 100% sa sigurnoscu reci. Pa covjece ne znamo navece kad zaspemo da li cemo se ujutro probuditi i ti ovde dodjes napises tako dubokouman postkapa dole intelektu
![]()

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Taldzija doveo dzafica koji ne zna treceligasu odbraniti penal
Kako ces imati lose misljenje o igracu koji je za ovo godinu dana dobio kad sve spojis mozda 3 tekme citava da je odigrao.. Mozda da se u jednoj pogubio al meni je opcenito ostavio dobar utisak i mislim da ga treba forsirati malo vise.BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:12Par finih poteza od Cruza, za kojeg baš imam loše mišljenje
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Tako je tebraSanchezhz je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:44Tako se radi brate uvijek uz klub,ustvari uz upravu,koja mozda ne vodi dobro klub koji volimo,al treba vjerovati,a trener? Samo nadjemo novog jel de?

- feniksptica
- Kontakt:
Jest da je pocetak priprema i znamo svi da su noge teske al ove amatere moras pobjedit bez nogu da igras ili bar dobro igrati, ovo sto smo mi odigrali danas je ravno katastrofi al hajd pripremne su tekme ...
Nadam se i vjerujem da su Uprava i Hadzija svjesni da mi bez 2 kvalitetna pojacanja( desno krilo i bek) mozemo vrlo lahko i bez evrope ostati a to bi imalo strasne poslijedice po Klub
Vinko ako i ti planiras koristit Oremusa ko zadnjeg veznog onda si gluplji i od Husrefa
Nadam se i vjerujem da su Uprava i Hadzija svjesni da mi bez 2 kvalitetna pojacanja( desno krilo i bek) mozemo vrlo lahko i bez evrope ostati a to bi imalo strasne poslijedice po Klub
Vinko ako i ti planiras koristit Oremusa ko zadnjeg veznog onda si gluplji i od Husrefa
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
A zar se treba objasnjavati bratekosevskobrdo je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:44Zašto sramota? Objasni nam molim teBordoSarajevo je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:42Ovo je sramota nad sramotama bez obzira na to da što je prva prijateljska utakmica nakon duge pauze.
Jel nabaci koju Hodzic danas,dobro treba mu jos vremena malo je tri godine,dok prvo nauci pogoditi sesnesterac pa onda cemo preci da uci igraca pogoditi.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zar treba objašnjenje za ovih 90 minuta? Jel gledaš utakmicu? Da stvar bude gora, trude se naši, udaraju više, pokazuju želju a ispali smo veći amateri od trećeligaša. Na stranu i uprava i trener, i hadžija i sve ostalo, mene ova sramota brine.kosevskobrdo je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:44Zašto sramota? Objasni nam molim teBordoSarajevo je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:42Ovo je sramota nad sramotama bez obzira na to da što je prva prijateljska utakmica nakon duge pauze.
FK Sarajevo
Teške noge hahahahahahahahah
-
- Kontakt:
Matej Marković je za njega Alison.Neko bi nakon ove sramote morao dati izjavu, samo se nadam da ce novinari pitati Vinka ili Hadžiju za pojačanja.Ako ova utakmica nije otvorila oči, onda ne znam šta će.RUMENIge1946 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:45Taldzija doveo dzafica koji ne zna treceligasu odbraniti penal
Koja je razlika između Bekića i Hodžića? Ovaj prvi je bar zakucavao penale. Od ovog ofarbanog ublehaša nikakve koristi. I zbog tog mu se produži ugovor?
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nidje prilike s obje strane na citavoj tekmi. **** ti pripreme u Bosni. teren los, nikakav. Samo nek prodju pripreme bez povreda. Pidro i Stanoje welcome back.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
A Vinka po navici od prije dobro ispljuvati,a hvaliti onoga ko ga je doveo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.