Ovaj Markovic je komad budaletine, u Celiku je napravio neko sranje, a mislim cak i u Krupi kada je branio, tako da nije iskljuceno da i ovdje nije sta zakuhao.Historicar je napisao/la: ↑21 jan 2020, 22:06Baš me zanima, na osnovu čega je Marinović, prilikom pravljenja spiska igraca za pripreme, dao prednost Džafiću u odnosu na Markovića ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
nije ništa zakuhao trebao je u Mladost ko zamjena za Velića na posudbu i da brani polusezonu, sad zasad ništa od Velićeve prodaje, vidjet ćemo do kraja prelaznog....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mene samo zanima kako nismo bili u stanju nadograditi ekipu. Prodali mujakica, pare od titule, kupa, mi se doveli u situaciju da imamo strajk, i kako nas Nam i Tan nisu nagradili sa po 1nim vrhunskim igracem tipa Benko u ova 2 prelazna roka. Bas cudno.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
vaistinu braća (po sponsoroldumu)

Trećeligaš eliminisao Bašakšehir iz Kupa Turske

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa tek je poceo prelazni rok ima jos vremena i do Turske,pa i prvensta.Ja sam ubijedjen da uprava zna da lete ako ne bude titula,da Vinko nije dosao tek tako.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ne znam otkud vam to da je Marković neki golman. Marković iza sebe ima 1 sezonu u raspalom Čeliku u kojem bih se ja isticao i sezona u Krupi koja je ispala te godine.
Džafić ima 80 utakmica u Olimpiji a 97 u 1SL. Čovjek imao problema i normalno mi je da njega pustimo prije Markovića.
Ja bih gurnuo Dizdarevića prije Markovića, možda čak i Džafića ali eto nije fm
Džafić ima 80 utakmica u Olimpiji a 97 u 1SL. Čovjek imao problema i normalno mi je da njega pustimo prije Markovića.
Ja bih gurnuo Dizdarevića prije Markovića, možda čak i Džafića ali eto nije fm

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
nije Marković loš golman uopšte, ima dobre reflexe, visinu ali to što kažeš jednostavno nije branio puno , čak i tu sezonu u Čeliku su ga napola počeli handrit za ugovor i sklonili s gola....treba mu polusezona-sezona da uđe u neku formu da možeš vidjeti ima li još dosta razvoja tu...hordasDoboj je napisao/la: ↑21 jan 2020, 22:42Ne znam otkud vam to da je Marković neki golman. Marković iza sebe ima 1 sezonu u raspalom Čeliku u kojem bih se ja isticao i sezona u Krupi koja je ispala te godine.
Ja bih gurnuo Dizdarevića prije Markovića, možda čak i Džafića ali eto nije fm![]()
logično je da će Vinko povesti Džafu, jer ne možeš 3 mlada golmana povesti gdje sva 3 trebaju iskustva i minuta...posebno kad se ukazala ova prilika sa MDK....
-
- Kontakt:
Ja se bojim ove negative, mislim da bi nas to moglo koštati titule. Kroz pricu s rajom a pratim i zvanicnu i imam u nekim grupama i vecinom je negativa i bit ce bas veliki pritisak a to nije dobro.
Naravno krivac je uprava i njihovi loši potezi.
Uz to ide minus od preko 4 miliona... a treceligas nam 2 komada zabije..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ekipa ce imati podrsku svih nas.bordobijeli je napisao/la: ↑21 jan 2020, 22:53Ja se bojim ove negative, mislim da bi nas to moglo koštati titule. Kroz pricu s rajom a pratim i zvanicnu i imam u nekim grupama i vecinom je negativa i bit ce bas veliki pritisak a to nije dobro.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
-
- Kontakt:
Upravu si, što jest jest.Imaju dosta iskustva, osvajali trofeje, neki od njih igrali grupnu fazu Evropske lige i Lige prvaka, ovu našu ligu mogu igrati bez problema, još neko vrijeme.Nadam se da uprava zna šta radi, do Antalije se moraju dovesti 2 - 3 kapitalca, pa da se onda to dole uigrava.Ovo danas je bilo za plakati.Cuj, Đokanović desni bek, Rahmanović i Oremuš zadnji vezni, a krila Milanović i Velkoski su posebna pričabordobijeli je napisao/la: ↑21 jan 2020, 22:04Štilić, Jamak, Alispahic, Zec, Lendric sve stare kuke koje znaju igrati zeljeznicar ce biti bas nezgodan posebno u jakim utakmicama gdje ovi igraci imaju dobar motiv. Vidim neki se smiju na ove igrace a igraci za respekt.

švajcarski papiri, bela kola, Beograd i bela droga
- ElCartel11
- Kontakt:
Oremus nesmije igrati u vezi to je sad vec jasno. Jednostavno je igrac manje i trebamo ga poceti koristiti na krilu ili na beku.
Pad nase igre lezi u tome, da se je nosiocima igre desio pad u formi. Lazic, Tatar, Rahmanovic igraju neprepoznatljivo, Stanojevic je imao tu povredu ali tesko da povrati onu svoju formu, Milanovic koji je trebao biti dodatna snaga sa krila do sad nije nista pokazao.
Znaci gonilne sile iz lanske sezone su u ovoj sezoni slabe, a pojacanja osim Serbecica odron. Sta je razlog ne znam, ali sto prije se to treba sanirati ako zelimo uspjeh.
I normalno treba nam jako pojacanje na poziciji centralnog veznog, jer kao sto vidimo niko u trenutnom timu nije dorastao toj funkciji, a mozda je i najbitnija funkcija, da ti ekipa i igra imaju glavu i rep.
Pad nase igre lezi u tome, da se je nosiocima igre desio pad u formi. Lazic, Tatar, Rahmanovic igraju neprepoznatljivo, Stanojevic je imao tu povredu ali tesko da povrati onu svoju formu, Milanovic koji je trebao biti dodatna snaga sa krila do sad nije nista pokazao.
Znaci gonilne sile iz lanske sezone su u ovoj sezoni slabe, a pojacanja osim Serbecica odron. Sta je razlog ne znam, ali sto prije se to treba sanirati ako zelimo uspjeh.
I normalno treba nam jako pojacanje na poziciji centralnog veznog, jer kao sto vidimo niko u trenutnom timu nije dorastao toj funkciji, a mozda je i najbitnija funkcija, da ti ekipa i igra imaju glavu i rep.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Kapitalci na desnom beku i zadnjem veznom, moraju biti prioritet do Antalije.Ostalih devet: Kovačević, Lazić, Šerbečić, Pidro, Tatar, Oremuš, Stanojević, Rahmanović i Ahmetović.Mislim da bi, uz ta dva kapitalca, to bio sastav, koji bi odbranio titulu.
Ja fakat ne kontam sta ce nam centralni vezni a doveli zizua???
Jel to mislite da nece igrati?
Jel to mislite da nece igrati?
-
- Kontakt:
Ko ce biti kriv, kome ce mo psovati, koga okriviti ako kone osvoje titulu sa ovim igracima na ciji pomen imena se vecina smije ovdje.
Nije vam dosta 5:2 i 1:3 da se opametite.
Nismo uigrani...Hustef previse psovao...nema Jeleskovica...slaba kondicija....ma hajte molim vas.
Nismo mi bolji od njih a ni gori....isti u pet deka sa ovim igraca.
Naravno da je sramota izgubiti od Ljubuskoj jer su ljudi poluamateri. Da si imao pauzu 2god a ne 2mjeseca trebas pobijediti poluamatersku ekipu iz 3.lige.
Nasa je PL jadna do bola a zamosli onda 3.liga gdje je Ljubuski.
Kod nas za sve postoji opravdanje....e moj bošnjo!!!
Nije vam dosta 5:2 i 1:3 da se opametite.
Nismo uigrani...Hustef previse psovao...nema Jeleskovica...slaba kondicija....ma hajte molim vas.
Nismo mi bolji od njih a ni gori....isti u pet deka sa ovim igraca.
Naravno da je sramota izgubiti od Ljubuskoj jer su ljudi poluamateri. Da si imao pauzu 2god a ne 2mjeseca trebas pobijediti poluamatersku ekipu iz 3.lige.
Nasa je PL jadna do bola a zamosli onda 3.liga gdje je Ljubuski.
Kod nas za sve postoji opravdanje....e moj bošnjo!!!
Prvo ekipa je jednako bila prepolovljena nije trenirala tako reci dva mjeseca novi trener 5 dana samo trenirali kondiciono kao sto neko rece neko je ugovorio utakmici da se zahvalimo domacinu a u isto vrijeme istrcimo ekipu i da trener malo uvidi ekipu i da vidi ko i kako reaguje na njegove metode zelje u igri.
Ljubuskovi igraci su bili 1000% motivisani i uigrani i oni su se spremali ako nista privatno individualno samo da bi se mogli prikazat u dobrom svjetlu jer im je to fakticki utakmica zivota i tad su ove ekipe **** ****, jer mi se borimo za nista nemamo nikakav razlog osim uvjek je fino pobjedit i ova je utakmica bila od velkog rizika od povreda..
Treniro sam fudbal u ekipi koja je igrala kantonalnu ligu znali smo skretnicare uzet po 7-0 na grbavici a gubit od vrbanjese takode po 7-0 jedno smo od olimpica 9-1 izgubili, jer motiv strast dokazivanje samom sebi (juniori kadeti pioniri) dok vasinovcima mi smo bili sprdnja i bilo je 10x lakse igrat protiv njih nego protiv vrbanjuse pofalickog olimpica..
Pusta vinceka nek odradi bar 20 dana sa ovim polu proesionalcima pa da vidimo na cemu smo
Ljubuskovi igraci su bili 1000% motivisani i uigrani i oni su se spremali ako nista privatno individualno samo da bi se mogli prikazat u dobrom svjetlu jer im je to fakticki utakmica zivota i tad su ove ekipe **** ****, jer mi se borimo za nista nemamo nikakav razlog osim uvjek je fino pobjedit i ova je utakmica bila od velkog rizika od povreda..
Treniro sam fudbal u ekipi koja je igrala kantonalnu ligu znali smo skretnicare uzet po 7-0 na grbavici a gubit od vrbanjese takode po 7-0 jedno smo od olimpica 9-1 izgubili, jer motiv strast dokazivanje samom sebi (juniori kadeti pioniri) dok vasinovcima mi smo bili sprdnja i bilo je 10x lakse igrat protiv njih nego protiv vrbanjuse pofalickog olimpica..
Pusta vinceka nek odradi bar 20 dana sa ovim polu proesionalcima pa da vidimo na cemu smo
Kao prodekan ima više vremena(mogucnosti) da se bavi vannastavnim aktinostima.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 jan 2020, 16:57Toga se u svojoj doktorskoj disertaciji nije dotakao Jelešković, zato je i prodekan, a ne dekan. 'Ta će on ba, osvajale su se titule i bez njega, džaba uprava baca pare na njega i zamazuje raji oči.Napapijri je napisao/la: ↑21 jan 2020, 16:52Treba se praviti slijepim pored ociju i govoriti da ce sve biti u redu.
Fudbaleri, ne postoje vise bazicne pripreme u ruskom fazonu, trci dok ne umres. Sada se fizicki dio priprema vrsi s loptom od prvog dana i sa dosta inovativnijim vjezbama od trcanja gore - dole.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, laznokrilo i 29 gostiju.