FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

holyman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la holyman » 22 jan 2020, 07:19

ado-hz je napisao/la:
22 jan 2020, 03:08
Ko ce biti kriv, kome ce mo psovati, koga okriviti ako kone osvoje titulu sa ovim igracima na ciji pomen imena se vecina smije ovdje.
Nije vam dosta 5:2 i 1:3 da se opametite.
Nismo uigrani...Hustef previse psovao...nema Jeleskovica...slaba kondicija....ma hajte molim vas.
Nismo mi bolji od njih a ni gori....isti u pet deka sa ovim igraca.
Naravno da je sramota izgubiti od Ljubuskoj jer su ljudi poluamateri. Da si imao pauzu 2god a ne 2mjeseca trebas pobijediti poluamatersku ekipu iz 3.lige.
Nasa je PL jadna do bola a zamosli onda 3.liga gdje je Ljubuski.
Kod nas za sve postoji opravdanje....e moj bošnjo!!!
Alo gdje ces to pisati na forumu, dodju ljudi i prebiju te. Sve je uredu, sve stima, ima ljubuski malog doveo iz dortmunda mali ubija kako igra!!! Poraz opravdan!!!
NEMA NAZAD

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 22 jan 2020, 07:20

sramota je izgubiti 2:0 od nizeligasa ali prva je utakmica
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 jan 2020, 09:13

ado-hz je napisao/la:
22 jan 2020, 03:08
Ko ce biti kriv, kome ce mo psovati, koga okriviti ako kone osvoje titulu sa ovim igracima na ciji pomen imena se vecina smije ovdje.
Nije vam dosta 5:2 i 1:3 da se opametite.
Nismo uigrani...Hustef previse psovao...nema Jeleskovica...slaba kondicija....ma hajte molim vas.
Nismo mi bolji od njih a ni gori....isti u pet deka sa ovim igraca.
Naravno da je sramota izgubiti od Ljubuskoj jer su ljudi poluamateri. Da si imao pauzu 2god a ne 2mjeseca trebas pobijediti poluamatersku ekipu iz 3.lige.
Nasa je PL jadna do bola a zamosli onda 3.liga gdje je Ljubuski.
Kod nas za sve postoji opravdanje....e moj bošnjo!!!
Tako je, garant uspijeha je PODCIJENJIVANJE protivnika, pa makar isti bila i Moščanica i to u prijateljskoj utakmici. :kafa:

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 22 jan 2020, 09:19

Nije zbog ove utakmice juce, potpuno je nebitna prva pripremna, al imam sve losiji osjecaj sto se tice ove sezone pred name.

Ovo me sve vise podsjeca na katastrofu sa zimskim prelaznim rokom 2015/16. Bukvalno su nam trebala 3 provjerena igraca da nadopune roster i da se prosetamo ligom. Umjesto toga desili su nam se Denis KRAMAR!!!!!, Damijan Krajisnik, Emerson, Cezar, Harba (fucking katastrofa tolikih razmjera da me oblio hladan znoj samo dok pisem ovo). Znamo kako je to zavrsilo...

Nadam se da grijesim, al sve me vise strah da se ne ponovi ta sezona.
Potpuna indolentnost nase uprave I ignorisanje ociglednih rupa u sastavu (slicno je bilo I ljetos, kad su dozvolili da u sezonu a narocito evropske tekme udjemo bez veznog reda, koji namm je donio titulu) mi govore da ovo nije slucajno. Kao da postoji neka opstrukcija ili direktiva da se titula ne napada.

Vidjecemo, opet Kazem, nadam se da nisam u pravu.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 jan 2020, 09:23

Ko god je mislio da će smjena trenera sama po sebi natjerati ekipu da igra onako kako mi očekujemo je budala. Međutim ova ekipa ima nevjerovatan potencijal ali je uguši to što imamo nekoliko identičnih igrača pa se to odražava na širinu rostera i na jednodimenzionalnost. Vidim anketu glasa se za krila, apsolutno najpopunjenija pozicija u ekipi su krilni fudbaleri, nit nam tu treba pojačanje. Tatar, Šišić, Velkoski, Milanović, Oremuš, Cruz svi mogu igrati krilo. Nravno da bih i ja volio drama dobro krilo, ali prvo se onda moraš riješiti ovih i napraviti ekipu Tatar/zamjena(Velkoski što da ne ta neka epizodna uloga) Top igrač/Milanović . Centralni vezni prioritet broj 1 , jer nemaš takvog igrača, Gavrić je taj ali nije nivo koji može bitno promijeniti našu igru, tempo dirigent nama treba, može i atipični zadnji vezni da kreira iz dubine uglavnom veznjak je pitanje broj 1 koje se mora riješiti.

Juče ovo je tolika sramota da ne vjerujem da postoje osobe koje govore ok prijateljska, ove trebamo dobit kad se probudimo u 4 ujutro pijani iz kafane . Nema opravdanja . Samo jedna činjenica je jako bitna, pokazuje vam koliko kod nas igraju neprofesionalci i nepismeni fudbaleri (u smislu fudbala, ne u obrazovnom). Jako je mala razlika između Lauca i Oremuša, ali jako mala. Splet okolnosti je što ovaj igra u Sarajevu a ovaj u Ljubuškom. I tako između svih igrača. Mi imamo 4 igrača koja malo odskaču od ove lige i ovo ostalo je sve prosječni premijerligaški fudbaler da je potpuno svejedno koji će igrati. I u našoj ligi kad neka ekipa napravi da ima 5,6 takvih koji odskaču ona je prvak.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 22 jan 2020, 09:23

Najjaci su ovi sto unaprijed znaju sta ce biti. De kakve kombinacije za loto, bingo, da se obogatimo...
Sta mislite da podrzimo novog trenera, da ga ne zovemo chetaljem ?!
I jedno pitanje za upucene: Otkud Jela u Strucnom stabu? Smanjile mu se obaveze?
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 22 jan 2020, 09:24

Za sada ide u tom smjeru, s tim sto ovaj puta ne dovodimo makar ni te propalitete :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 22 jan 2020, 09:47

Ovaj poraz Je samar u pravo vrijeme i najbolja opomena. Da smo pobjedili 4:0 napravili bi ovdje euforiju. Ovaj poraz je dobar i spustio je na zemlju i nas navijace a posebno nase zvijezde i zvjezdice. Ovaj poraz je sto puta bolji od bilo kakve pobjede
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 22 jan 2020, 09:54

holyman je napisao/la:
21 jan 2020, 20:23
Samo sabura,bice ovo dobro za 6 godina. Ubi nas ovaj raspored subota-srijeda. A tek kad se vrate stanojevic rahmanovic oremus pidro sabanovic ahmetovic tatar
To je kesoljubac stalno pricao i bio mu je jedan od glavnih alibija za lose igre, sebe nije racunao kao slabost ekipe :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 jan 2020, 09:55

Ova ekipa trenutno je najjaca u ligi. Da li cemo to dokazati ili ne, ostaje da vidimo.

Ono sto sam ja primjetio jucer dok sam gledao drugo poluvrijeme da je bilo trke i zalaganja, pa i poneka dobra akcija. Jbga, nije sad da su nam i oni iz igre dali golove pa da rusimo sve, jos prijateljska..
Ovo ne moze biti lose, moze biti samo bolje. Poraz odlican, u odlicno vrijeme i od super odlicnog protivnika, jer da smo izgubili od Rijeke(dajem primjer) nebi se neke slabosti gledale ko kad izgubis od nizeligasa.

Tako da, ko zeli dobro klubu ovo mu ne moze biti primjer bilo kakvog tjeranja bilo koga. Al dobro, ima ovde mnogo forumasa kojima klub nije na prvom mjestu pa i necudi sto se fokusiraju toliko na poraz.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 22 jan 2020, 09:56

Poraz moze biti dobar samo ako uvide greske i dovedu pojacanja. Ako ostane isto, pjevat cemo Balasevica u maju: Putuj, Evropo...
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 22 jan 2020, 09:59

Nase najvece pojacanje se deislo nakon poraza od kona na kosevu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

thassos
Kontakt:

Post Postao/la thassos » 22 jan 2020, 10:01

Ne dovedu li minimalno 3 kvalitetna igraca bojim se ...al se bas bojim . Nemamo ni bodovnu razliku koja stavlja pritisak na one koji te ganjaju. Svi rade sa sudijama a pogotovo ovi koji nam pusu za vrat. Tuljan je poznat po tome ko i otac mu.
Sve je do Uprave tacnije receno do "investitora". Lezba moze pitati ako ce uopste to uraditi jer cuva svoje mjesto ne cinjenjem nicega sto bi je moglo shebati kod ove 2. Ova 2 ocigledno nisu zainteresovani za ulaganje u kvalitetne prinove...za koje valja platiti obestecenje.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 22 jan 2020, 10:04

Nije uopste do poraza, vec do igre. Razumijem da ne moze biti sad na takmicarskom nivou jer smo daleko od tog dijela priprema, ali ja nisam vidio nikakvu ideju u igru, a vinko je prico kako od prvog dana rade na idejama i na onom sto zamislja. Ova ekipa nije ubjedljivo najaca u ligi, ovoj ekipi trebaju 3 igraca. Ocigledno je kroz citavu polusezonu i jucer da imas 5 6 igraca sa jako upitnom motivacijom. Pratit cemo dalje kako ce se stvari razvijati. Sakcionisite ove nadimke, ruzno je.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 jan 2020, 10:09

Za osvojiti ligu, ova ekipa je itekako spremna da to uzme. Kvaliteta ima, i do trenera je da li ce uspijeti to da iskoristi ili ne.

Kakva bolan igra, kakva ideja i novina u ekipi nakon 7 dana treninga, kondicionih :rol: :rol:
Ovde se o rezultatu moze raspravljati, al da pricamo o igri, i to na onakovm terenu :rol: :rol:

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 22 jan 2020, 10:11

Kritikuje se igra u PRVOJ PRIPREMNOJ a ona ni bolja ni losija nego u DVADESETOJ takmicarskoj pod palicom HM.
Pomalo, taj Ljubiski nas je namucio u ZVANICNOJ KUP UTAKMICI pod palicom HM...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 22 jan 2020, 10:13

Pa bolan onakvi te tereni i ocekuju ako ne i gori :rol: :rol:
Pratit cemo situaciju i kako cemo izzgledati u februaru. Ja ti kazem da ovoj ekipi treba minimum 3 igraca, svejeze krvi.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 22 jan 2020, 10:15

Ojj 7 % za napadaca, vi se ljudi fakat ne razumijete u fudbal..
Top prioritet je napadac bez toga smo osušena ****.
Više bi moja nana rahmetli zabila golova od Handzica i Merse

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 22 jan 2020, 10:25

BICA je napisao/la:
22 jan 2020, 10:15
sreća pa imamo stručnjaka poput tebe da nam otvori oči
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 22 jan 2020, 10:31

Testo je napisao/la:
22 jan 2020, 10:25
BICA je napisao/la:
22 jan 2020, 10:15
sreća pa imamo stručnjaka poput tebe da nam otvori oči
Hoce opet da nam bilbiju uvali..
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, misstianopenaldo, NeSamSafetee, rimljanin90, Seipronto i 89 gostiju.