Ništa se ne sikiraj, mjere su poduzete
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znači ostali su još Veca, Kršić, Pavić, Stanić, Dado, Dacić i Dženo s ovog spiska. Vidjet ćemo šta će struka odlučiti, jedino mi je Dado nekako siguran za produženje s obzirom kako igra ove sezone. I Pavić je dobar u posljednje vrijeme ali blage nemam hoće li mu produžiti ugovor.
Iskreno ja bih jos produzio Sadikovicu i Pavicu (ako bi nastavio ovako solidno igrati) ostalo hvala i zzz.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- manijakKladusa
- Kontakt:
Meni zivo zanima sta ce biti sa Vecom, da li ce njemu produziti,on nit grije nit hladi. Mozda najvise sve ovisi od njegovi ambicijamabraco je napisao/la: ↑22 jan 2020, 13:42Znači ostali su još Veca, Kršić, Pavić, Stanić, Dado, Dacić i Dženo s ovog spiska. Vidjet ćemo šta će struka odlučiti, jedino mi je Dado nekako siguran za produženje s obzirom kako igra ove sezone. I Pavić je dobar u posljednje vrijeme ali blage nemam hoće li mu produžiti ugovor.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Došla konkurencija(Frane)pa vidio kako je lako zamjeniv,prpa.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Kad bi onaj potpisao i npr. igrao sa Jovanovicem u paru kompletna zadnja linija bi bili stranci. Popunis kvotu za stranice u odbrani. 
Mada, ovo gore ostalo sve su sa nasim pasosem na kljucni pozicijama tako da ne bi bio problem. Jedino sad neki stranac da dodje u napadu.
Mada, ovo gore ostalo sve su sa nasim pasosem na kljucni pozicijama tako da ne bi bio problem. Jedino sad neki stranac da dodje u napadu.
Ima li iko dobar za posuditi para? Da ne trazim vise Erminu stid me
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja mislim da Pavic ima i nas pasos, nisam 100% siguran.
Pavica stvarno treba pohvaliti, popravio se drasticno. Izgleda da je kod njega sve u glavi, ako ima samopouzdanja, gazi. Treb ga i podrzati na utakmici, bodriti i poslije greske.
Retrospektivno gledajuci, on je prvi koji donekle moze parirati
kvesicu od svih LB zadnjih godina. Problem je samo njegov ugovor, mislim da fixno ima jednu od vecih plata u klubu. Nadam se da ce produziti, ocuvanje ekipe na okupu je prvi korak ka napretku.
Pavica stvarno treba pohvaliti, popravio se drasticno. Izgleda da je kod njega sve u glavi, ako ima samopouzdanja, gazi. Treb ga i podrzati na utakmici, bodriti i poslije greske.
kvesicu od svih LB zadnjih godina. Problem je samo njegov ugovor, mislim da fixno ima jednu od vecih plata u klubu. Nadam se da ce produziti, ocuvanje ekipe na okupu je prvi korak ka napretku.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Pitaj Jovanovica bil naceo miliJon sa racuna
Pavić ima bh pasoš,Jovanoviću đed odavde,Sinisa 4 godine ovde....LjoZee je napisao/la: ↑22 jan 2020, 13:54Kad bi onaj potpisao i npr. igrao sa Jovanovicem u paru kompletna zadnja linija bi bili stranci. Popunis kvotu za stranice u odbrani.
Sve bosanci:-)
MIGRANTI iz METROPOLE!
- manijakKladusa
- Kontakt:
nema on nas pasos, bar nije imao prosle godine, mozda se u medjuvremenu sta promjenilokerimatomic1921 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 14:01Ja mislim da Pavic ima i nas pasos, nisam 100% siguran.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
ToopppUBIPITAR je napisao/la: ↑22 jan 2020, 14:04Pavić ima bh pasoš,Jovanoviću đed odavde,Sinisa 4 godine ovde....LjoZee je napisao/la: ↑22 jan 2020, 13:54Kad bi onaj potpisao i npr. igrao sa Jovanovicem u paru kompletna zadnja linija bi bili stranci. Popunis kvotu za stranice u odbrani.
Sve bosanci:-)
Onda moze ostati onaj sa probe
onda ti Amar kamatar jedino ostaje da vidis sa njim
Sta mislite kakav je Ermin za stipendije ? Da me pogura jos ove dvije godine faksa, mjesecno bar 150 pa cu ja njemu to sve kad zavrsim vratiti. Sevap je pomagati studentima
Probat cu prvo sa Stilom, djeluje mi kao fin momak nece on kamatu traziti, a i sacekao bi me za pare
A zlo od kamatara mi je zadnja opcija
Preinteresantan intervju, moje preporuke da pročitate.
http://www.yugopapir.com/2015/01/mehmed ... rosle.html
http://www.yugopapir.com/2015/01/mehmed ... rosle.html
nemoj Stilu peglati majke ti
nego necemo vise Asharak ce nam postove izbrisati