Super, hvalabodi123 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 15:44https://www.banggood.com/Gateron-Switch ... rehouse=CN
Ima i bijela zapravo al sa drugim switchevima, Gatheron je u pitanju nije Cherry, jeftinija je malo plus 20% snizenje, $69 je

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Super, hvalabodi123 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 15:44https://www.banggood.com/Gateron-Switch ... rehouse=CN
Ima i bijela zapravo al sa drugim switchevima, Gatheron je u pitanju nije Cherry, jeftinija je malo plus 20% snizenje, $69 je
kakva je latencija, ima li problema da ode tastatura u sleep mode, pa da moras dva puta pritisnuti da se probudi?
Sve podešavaš sam sebi u software-u. Ako hoćeš mozeš upalit auto sleep, al meni je ugašeno.QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:05kakva je latencija, ima li problema da ode tastatura u sleep mode, pa da moras dva puta pritisnuti da se probudi?
Radi ova na oba načina.QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:05ima li ikakva tastatura na trzistu da radi preko bluetootha, ali i usb-a kada mi zatreba kabal? znaci da konekcija ide preko kabla, a ne samo da kabal sluzi za punjenje.
samo sam čekao da pođu one šnjure tastature stavljat kako je ko upleo, ovaj s mašnicama, onaj neonom.....Turbogenerator je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:53Dajte ba koji vam je qrac, tema igre kako gdje šta. Oni razvezali o **** tastaturama.
Pa gdje postaviti pitanje? Posto mi se cini da teme o PC nema. Ispravi me ako grijesim i neka admin prebaci onda postove na taj pdf.Turbogenerator je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:53Dajte ba koji vam je qrac, tema igre kako gdje šta. Oni razvezali o **** tastaturama.
Nisi mi rekao kojeg trenera koristiš.Denchi je napisao/la: ↑22 jan 2020, 17:03samo sam čekao da pođu one šnjure tastature stavljat kako je ko upleo, ovaj s mašnicama, onaj neonom.....Turbogenerator je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:53Dajte ba koji vam je qrac, tema igre kako gdje šta. Oni razvezali o **** tastaturama.![]()
![]()
![]()
Imaš pomoć u vezi pcaleorey je napisao/la: ↑22 jan 2020, 17:11Pa gdje postaviti pitanje? Posto mi se cini da teme o PC nema. Ispravi me ako grijesim i neka admin prebaci onda postove na taj pdf.Turbogenerator je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:53Dajte ba koji vam je qrac, tema igre kako gdje šta. Oni razvezali o **** tastaturama.
I to ni manje ni više nego najveća trolina na forumu to govori
Ima napadačke i defanzivne instrukcije. I ja sam dosad koristio Sabatinija, došao do ratinga 600 sa njim. Sad uzeo Ten Haga i Santosa, al opet mi nekako Sabatini najbolji od njih trojice.
Javi mi se ma fb oko 7 8 kad budem kuci naci cu ti sve linkive za igre koje ces haha
Enrique i Santos(portugal) šaltam između njihTonySosa je napisao/la: ↑22 jan 2020, 17:13Nisi mi rekao kojeg trenera koristiš.Denchi je napisao/la: ↑22 jan 2020, 17:03samo sam čekao da pođu one šnjure tastature stavljat kako je ko upleo, ovaj s mašnicama, onaj neonom.....Turbogenerator je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:53Dajte ba koji vam je qrac, tema igre kako gdje šta. Oni razvezali o **** tastaturama.![]()
![]()
![]()
Jel Enrique 4-3-3.
Imas na partis.si
jest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.