Super, hvalabodi123 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 15:44https://www.banggood.com/Gateron-Switch ... rehouse=CN
Ima i bijela zapravo al sa drugim switchevima, Gatheron je u pitanju nije Cherry, jeftinija je malo plus 20% snizenje, $69 je
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderator/ica: insider
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
27.10.2020
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kakva je latencija, ima li problema da ode tastatura u sleep mode, pa da moras dva puta pritisnuti da se probudi?
ima li ikakva tastatura na trzistu da radi preko bluetootha, ali i usb-a kada mi zatreba kabal? znaci da konekcija ide preko kabla, a ne samo da kabal sluzi za punjenje.
Sve podešavaš sam sebi u software-u. Ako hoćeš mozeš upalit auto sleep, al meni je ugašeno.QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:05kakva je latencija, ima li problema da ode tastatura u sleep mode, pa da moras dva puta pritisnuti da se probudi?
Ovo su neke od stvari:
Radi ova na oba načina.QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:05ima li ikakva tastatura na trzistu da radi preko bluetootha, ali i usb-a kada mi zatreba kabal? znaci da konekcija ide preko kabla, a ne samo da kabal sluzi za punjenje.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
Turbogenerator
- Kontakt:
Dajte ba koji vam je qrac, tema igre kako gdje šta. Oni razvezali o **** tastaturama.
samo sam čekao da pođu one šnjure tastature stavljat kako je ko upleo, ovaj s mašnicama, onaj neonom.....Turbogenerator je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:53Dajte ba koji vam je qrac, tema igre kako gdje šta. Oni razvezali o **** tastaturama.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kod mene tastatura 10 godina joj ima cuje se isto pisaca masina haha.
Pa gdje postaviti pitanje? Posto mi se cini da teme o PC nema. Ispravi me ako grijesim i neka admin prebaci onda postove na taj pdf.Turbogenerator je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:53Dajte ba koji vam je qrac, tema igre kako gdje šta. Oni razvezali o **** tastaturama.
27.10.2020
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nisi mi rekao kojeg trenera koristiš.Denchi je napisao/la: ↑22 jan 2020, 17:03samo sam čekao da pođu one šnjure tastature stavljat kako je ko upleo, ovaj s mašnicama, onaj neonom.....Turbogenerator je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:53Dajte ba koji vam je qrac, tema igre kako gdje šta. Oni razvezali o **** tastaturama.![]()
![]()
![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
-
Turbogenerator
- Kontakt:
Imaš pomoć u vezi pcaleorey je napisao/la: ↑22 jan 2020, 17:11Pa gdje postaviti pitanje? Posto mi se cini da teme o PC nema. Ispravi me ako grijesim i neka admin prebaci onda postove na taj pdf.Turbogenerator je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:53Dajte ba koji vam je qrac, tema igre kako gdje šta. Oni razvezali o **** tastaturama.
Rek"o bi čovjek gori tema svakodnevno pa se sad uništava offtopicom
Evo ovo je moja, Razer Ornata Chroma tastatura i mogu s pravom reci najbolja na kojoj sam ikada radio
Boje naravno mozete podesavati kako zelite, svako dugme zasebna boja, nacin na koji svijetli, da se prikazuje prilikom dodira, da nestaje nakon i koliko sekundi itd. bukvalno sve mozes da mijenjas. Sto se tice ovog dijela ispred tastature on se odvaja ukoliko vam smeta ali je u stvari odlicna stvar posto je to kao mekana brusena koza i preodlicna stvar za zglobove ako duze drzite ruke na tastaturi
I najbolji dio su joj sami dugmici, to nije mehanicka vec polu mehanicka-membranska tastatura i osjecaj kad se kuca je stvarno bolji od bilo koje mehanicke koju sam uporedjivao kad sam je uzeo
Tako da ako neko hoce neku novu, neka pogleda Ornatu svakako

Posto se neki bune da je tema IGRE, sta mislite o ovoj novoj igri za koju kazu da ce biti ekskluziva za PS5 ? Meni se ne cini nesto revolucinarnom...
https://www.youtube.com/watch?v=QN9CKmi ... =emb_title

Posto se neki bune da je tema IGRE, sta mislite o ovoj novoj igri za koju kazu da ce biti ekskluziva za PS5 ? Meni se ne cini nesto revolucinarnom...
https://www.youtube.com/watch?v=QN9CKmi ... =emb_title
Zadnja izmjena: delko, dana/u 22 jan 2020, 17:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Jel trener ima neku ulogu osim formacije?
Kod mene Sabatini 4231.
Kod mene Sabatini 4231.
I to ni manje ni više nego najveća trolina na forumu to govori
Da ne bude spam, gdje se može skinut najnoviji Hitman
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ima napadačke i defanzivne instrukcije. I ja sam dosad koristio Sabatinija, došao do ratinga 600 sa njim. Sad uzeo Ten Haga i Santosa, al opet mi nekako Sabatini najbolji od njih trojice.
Javi mi se ma fb oko 7 8 kad budem kuci naci cu ti sve linkive za igre koje ces haha
Enrique i Santos(portugal) šaltam između njihTonySosa je napisao/la: ↑22 jan 2020, 17:13Nisi mi rekao kojeg trenera koristiš.Denchi je napisao/la: ↑22 jan 2020, 17:03samo sam čekao da pođu one šnjure tastature stavljat kako je ko upleo, ovaj s mašnicama, onaj neonom.....Turbogenerator je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:53Dajte ba koji vam je qrac, tema igre kako gdje šta. Oni razvezali o **** tastaturama.![]()
![]()
![]()
Santos mi se više sviđa generalno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jel Enrique 4-3-3.
Imas na partis.si
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
jest
rb cb cb lb
dmf
cmf cmf
rwf lwf
cf
jeste vi znali da se može stavit drugi trener kao asistent
Trenutno korisnika/ca: Beli98, VivaLaStella i 5 gostiju.