Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ASD
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ASD » 22 jan 2020, 16:49

Sviuodbranu je napisao/la:
22 jan 2020, 16:48
Kakav sluzbeni pozdrav....Ako tezis demokratskoj sekularnoj, slobodnoj drzavi selam ne bi smio da ti smeta.
Ja tebi selam ti meni dobar dan, i nikom nista, a svakom svacije.
Ne krij se iza paravana, Islam je univerzalna religija, isto ko i krscanstvo. Bosna ili Saudija nebitno je.
Slobodno reci da mrzis Islam i muslimane godinama motas u celofan a ne ide ti, ocito je.
:urnebes:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 22 jan 2020, 16:50

Kakav sluzbeni pozdrav....Ako tezis demokratskoj sekularnoj, slobodnoj drzavi selam ne bi smio da ti smeta.
Ne krij se iza paravana, Islam je univerzalna religija, isto ko i krscanstvo. Bosna ili Saudija nebitno je.
Slobodno reci da mrzis Islam i muslimane godinama motas u celofan a ne ide ti, ocito je.
Predsjednik države a bine ne može u sekularnoj državi nekog selamom pozdravljati. tačka. Ne mrzim ja nikog. Ideologije se ne mogu mrziti, mogu samo biti protiv religija jer su zlo golemo i pregolemo.

Borite se braćo protiv religije jer je religija zlo golemo, i pregolemo.

Tebe recimo ne volim jer si glup i ne možeš da skontaš neke banalne stvari.

Islam nije univerzalan nego je za Arape i napravljen kao sredstvo sirenja Arapa i arapskog nacionalizma. Nikako mu nije mjesto u civilizovanom svijetu, kao ni ostalim religijama.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 22 jan 2020, 16:54

Heller je napisao/la:
22 jan 2020, 16:50
Predsjednik države a bine ne može u sekularnoj državi nekog selamom pozdravljati. tačka. Ne mrzim ja nikog. Ideologije se ne mogu mrziti, mogu samo biti protiv religija jer su zlo golemo i pregolemo.

Islam nije univerzalan nego je za Arape i napravljen kao sredstvo sirenja Arapa i arapskog nacionalizma. Nikako mu nije mjesto u civilizovanom svijetu, kao ni ostalim religijama.
Religija kao religija je nesto cisto i moralno, ali ljudi su zli i uvrnuti, eto ti si zivi primjer. Blago nama sa takvima ko ti.Ono ce analizirati Islam.... :sick:
O Allahu ubrzaj Sudnji Dan, dosta je :roll:
Zadnja izmjena: Sviuodbranu, dana/u 22 jan 2020, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 22 jan 2020, 16:54

Kakav si ti glupan majko moja to je nevjerovatno :bow: :bow:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 22 jan 2020, 16:56

22 jan 2020, 16:54
Heller je napisao/la:
22 jan 2020, 16:50

Religija kao religija je nesto cisto i moralno, ali ljudi su zli i uvrnuti, eto ti si zivi primjer. Blago nama sa takvima ko ti.Ono ce analizirati Islam.... :sick:
O Allahu ubrzaj Sudnji Dan, dosta je :roll:
Vjera je cista i moralna. Religija je zlo.
Nullius in verba

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 22 jan 2020, 16:57

Jah.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 jan 2020, 17:09

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 22 jan 2020, 17:38

Pa da, u suštini na prvoj godini Stipčević i Bojanovski su ti bili dovoljni da položiš ispit :mrgreen:
Ma reko da je nisi slučajno čitao, vidim da je nahvaljena među naučnim krugovima, mada imam osjećaj danas svaka knjiga koje se izda je takva. Nema više kritičkog osvrta među recenzentima. Sve je na čitaocu kako će je protumačiti i ocjeniti njemu vrijednost.
Kljucni radovi na ovu temu nastaju tamo od druge polovine 19. stoljeca. Imas onog istoricara Svabu Zippela pa arheologa Momsenua... Naravno tu su i arheolozi avanturisti tipa Artura Evansa i R. Burtona koji su fino biljezili spomenike i stanje tog vremena. Pa onda detaljno istrazivanje ilirskih nekropola u Istiri - C. Marchesetti itd.

Ilirologija u BiH pocinje sa legendarnim Cirom Truhelkom.

Poznato da Iliri nisu ostavili pisanih dokumenata, a glavna svjedocanstva uopce postojanja pomenutih imamo od grckih i rimskih pisaca.

Znaci da bi dobili neki upgrade mora se ozvaniciti te pojacati intenzitet novih iskopavanja u reziji eminentnih strucnjaka. Tu msm na angazovanje arheologa, istoricara, antropologa, etnologa i koristenje novih metoda.

Treba ulagati u Centar za balkanoloska istrazivanja da se vrati priblizno nivou iz doba Alojza Benaca.
A smooth sea never made a skilled sailor.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 22 jan 2020, 18:13

Danas je prelijep dan bio, pre li je p
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 jan 2020, 18:25

https://zurnal.info/novost/22713/minist ... QJgeU4iZq8
NOVI DETALJI ISTRAGE FUP-A: Ministar Čampara dobio uniformu koju je policiji donirao Edin Gačanin
Objavljeno: 21.01.2020. u 15:45h
Istragom utvrđeno da je federalni ministar unutrašnjih poslova dobio taktičku opremu koju je Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova donirao vođa narko kartela Edin Gačanin zvani Tito. Jedan komplet opreme zadužio i bivši direktor FUP-a Dragan Lukač. Pripadnici Specijalne jedinice kojom rukovodi Čamparin prijatelj Mustafa Selmanović osiguravali vođu kartela Tito i Dino prilikom njegovog boravka u Sarajevu.
:tokralju: :bow: :o :shock:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 jan 2020, 18:28

Denchi je napisao/la:
22 jan 2020, 18:25
https://zurnal.info/novost/22713/minist ... QJgeU4iZq8
NOVI DETALJI ISTRAGE FUP-A: Ministar Čampara dobio uniformu koju je policiji donirao Edin Gačanin
Objavljeno: 21.01.2020. u 15:45h
Istragom utvrđeno da je federalni ministar unutrašnjih poslova dobio taktičku opremu koju je Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova donirao vođa narko kartela Edin Gačanin zvani Tito. Jedan komplet opreme zadužio i bivši direktor FUP-a Dragan Lukač. Pripadnici Specijalne jedinice kojom rukovodi Čamparin prijatelj Mustafa Selmanović osiguravali vođu kartela Tito i Dino prilikom njegovog boravka u Sarajevu.
:tokralju: :bow: :o :shock:
:urnebes:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 jan 2020, 18:31

sve ih kupio lik, prodali se za uniformu, dobro jbg i ja zaboravljam da je čampara iz dokaza klepio mobitel, koji je to firaun i glančer eeeee...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 22 jan 2020, 18:33

Ko? Čampawa? Ma kak'i :urnebes:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 jan 2020, 18:33

Narkolumbija je ozbiljnija država od nas.
I tamo se kupuju ministri, ali sigurno ne za uniformu.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 22 jan 2020, 18:58

slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 jan 2020, 19:06

Denchi je napisao/la:
22 jan 2020, 18:31
sve ih kupio lik, prodali se za uniformu, dobro jbg i ja zaboravljam da je čampara iz dokaza klepio mobitel, koji je to firaun i glančer eeeee...
Pa bodyguard od ovog Gacanina je bivsi specijalac, on ga odveo u Dubai, isplatio mu kredit ovdje i dao ogromnu platu da napusti specijalce.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 22 jan 2020, 19:28

polako kae zmaje, imam ja mjesečnu

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 22 jan 2020, 19:40

Osim13 je napisao/la:
22 jan 2020, 19:28
A sudžuka smrdi sine
Nullius in verba

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 22 jan 2020, 19:45

Heller je napisao/la:
22 jan 2020, 19:40
Osim13 je napisao/la:
22 jan 2020, 19:28
A sudžuka smrdi sine
piljevina je sine na čojku ista ona od juče begi on je onakav i lego u krevet spavat

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 22 jan 2020, 19:47

Džems danas ne plaća

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.