Zagor je napisao/la: ↑22 jan 2020, 20:14
Nisam gledao utakmicu s Ljubuskim, al gledajucu tok meca i rezultat sam na kraju, a pogotovo komentare na ovom forumu, stekao sam utisak da smo odigrali katastrofalno. Međutim, gledam maloprije onaj sažetak od oko 6 minuta, ispada da nismo tako loše igrali kako mnogi govore ovdje (sem rezultata). Volio bih da neko objektivnije malo kaže kako je vidio mec, al ko je pratio lajv citav. Ja nisam bio u mogucnosti, jbg.
pisao sam ja, 2 gola iz 2 prekida nam dali, prvi penal, napucan darko sa pola metra - metar, nije mogao sklonit ruku al nikako po meni nije ga trebo svirati ali neka je, drugi Dupovac laktom puca frajera na 16ercu i zabija lik iz slobodnog...
ono ima glupih stvari koje smo radili, ali ima svega pomalo terena, umora, prvi put neki igraju zajedno, očigledno drugačije upute i zadatci....
Salčin jako fino igra, više pokazao od Zizua...
imaš pregledat ima snimak na yt
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače