Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /200122149
Iz dana u dan postajemo prava metropola. #proud
Iz dana u dan postajemo prava metropola. #proud
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Marsal
- Kontakt:
Ovo isto u Breaking Bad kad Gustavo Fring finansira DEA-u.Denchi je napisao/la: ↑22 jan 2020, 18:25https://zurnal.info/novost/22713/minist ... QJgeU4iZq8
NOVI DETALJI ISTRAGE FUP-A: Ministar Čampara dobio uniformu koju je policiji donirao Edin Gačanin
Objavljeno: 21.01.2020. u 15:45h
Istragom utvrđeno da je federalni ministar unutrašnjih poslova dobio taktičku opremu koju je Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova donirao vođa narko kartela Edin Gačanin zvani Tito. Jedan komplet opreme zadužio i bivši direktor FUP-a Dragan Lukač. Pripadnici Specijalne jedinice kojom rukovodi Čamparin prijatelj Mustafa Selmanović osiguravali vođu kartela Tito i Dino prilikom njegovog boravka u Sarajevu.![]()
![]()
![]()
![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ko je spominjao Ruse ili ruske dobrovoljce u pozitivnom kontekstu?Sviuodbranu je napisao/la: ↑22 jan 2020, 15:20Dodju ruski dobrovoljci, zakolju i bacaju u drinu s mosta, dosli kaze da pomognu braci protiv fundamentalista. A bas me zanima kakvu je opasnost bila od djeteta od 10 godina koje su rusi zaklali![]()
Dzaba pokusavate izjednaciti, zna se ko je bio agresor, ko je vrsio etnicko ciscenje, silovanja, genocid bez izolovanih slucajeva zlocina pojedinaca, nego organizovano.
Ko je pokušao izjednačiti išta?
Kopokomski logički sklopovi definitivno ne rade.
Neka se malo zapitaju oko sljedećeg:
Rasim Delić je jedini slučaj ratnog zarobljenika koji je postao komandant vojske koja ga je zarobila. Da kopokomci imaju logičko zaključivanje, ova činjenica bi ih natjerala na dublje razmišljanje o kumirima koje poštuju no prije ćeš goluba naučiti na WC šolju nego kopokomca da koristi mozak.
Kad ste vec kod zmaja ovaj je meni najjaci
Kae dolazi guverner drzave Luiziana i vice yebem ti Boga
Kae dolazi guverner drzave Luiziana i vice yebem ti Boga
Show me your donuts 0 0
- Marsal
- Kontakt:
Ramizovi stari su svi ikonski
Istom tamo začaleka nešto, kae Zehraaa
Takmičenje vatrogasaca je fakat ikonski
kae ide sine fap 13 šeeset a ruči ko da ide trista.
Skakač Riči
Ko će upalit autobus
Putovanje iz Švecke ga je proslavilo, kako je to prejak klip... još dole u komentarima se javio jedan od braće Memagić
Joj Ćabo da sam učio koliko sam gluposti gledao ne bih sad pragove kopo za 700 maraka.
Istom tamo začaleka nešto, kae Zehraaa
Takmičenje vatrogasaca je fakat ikonski
Skakač Riči
Ko će upalit autobus
Putovanje iz Švecke ga je proslavilo, kako je to prejak klip... još dole u komentarima se javio jedan od braće Memagić
Joj Ćabo da sam učio koliko sam gluposti gledao ne bih sad pragove kopo za 700 maraka.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dobro jutro Kristofererio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 19:06Pa bodyguard od ovog Gacanina je bivsi specijalac, on ga odveo u Dubai, isplatio mu kredit ovdje i dao ogromnu platu da napusti specijalce.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znalo se to prije ovoga člankaDenchi je napisao/la: ↑22 jan 2020, 20:50Dobro jutro Kristofererio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 19:06Pa bodyguard od ovog Gacanina je bivsi specijalac, on ga odveo u Dubai, isplatio mu kredit ovdje i dao ogromnu platu da napusti specijalce.kako se osjećate nakon otkrića Amerike?
![]()
![]()
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
pa znam ljepio sam i prije Kolumborio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 20:56Znalo se to prije ovoga člankaDenchi je napisao/la: ↑22 jan 2020, 20:50Dobro jutro Kristofererio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 19:06
Pa bodyguard od ovog Gacanina je bivsi specijalac, on ga odveo u Dubai, isplatio mu kredit ovdje i dao ogromnu platu da napusti specijalce.kako se osjećate nakon otkrića Amerike?
![]()
![]()
![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ih ja imam svoje izvore, tačnije ljude
Dođeš na šišu na Dobrinju i budeš dobar sa pola MUPa
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jbt kralj, u 19 sati pretrčavaš na crveno preko glavne ceste, ne razumijem svega mi
normala u alžiru brt
neka hvala ne družim se sa dilerimario_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 21:02
Ih ja imam svoje izvore, tačnije ljude![]()
Dođeš na šišu na Dobrinju i budeš dobar sa pola MUPa![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo elita brato, inspektori i ostala rajaDenchi je napisao/la: ↑22 jan 2020, 21:05neka hvala ne družim se sa dilerimario_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 21:02
![]()
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
čuvaj ti novčanik među tom elitom
Da baš se po šišama intelektualna elita skuplja.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 21:07Samo elita brato, inspektori i ostala rajaDenchi je napisao/la: ↑22 jan 2020, 21:05neka hvala ne družim se sa dilerimario_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 21:02
![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne treba ti tu novčanik, sve plaćeno
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
to ti najskuplje dođerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 21:19Ne treba ti tu novčanik, sve plaćeno![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.