Samozdravlje je napisao/la: ↑22 jan 2020, 20:44
simidobar je napisao/la: ↑22 jan 2020, 18:55
Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 18:51
Koga vi sad krivite sto Krste igra kod nas? Upravu, novog trenera, starog trenera?
Zar neko krivi nekog sto Krste igra kod nas ?
Postojil neko ko je zasluzio postovanje od nas ?
Ako dozvolite drugacije misljenje . Meni ste Vas dvojica, a pogotovo svih onih 3.000 navijaca vazniji i drazi od Merse,Stanojevica,Rahmanovica i dr. igraca . Mozda samo Akademce bih izravnao sa navijacima. Igraci ce svako 3 mjeseca dici od 10 do 40 kKM . Vas dvojica cete kupiti godisnje,ici na gostovanja i oni se vuku po terenu u Tuzli i protiv Zvijezde 09 (sa i bez Husrefa - pice su igraci ). Hoce li Crepulja,Adukor ili Halilovic kupiti clanske i godisnje . Hoce ili nece kad ponovo dodju u Šeher . Postujem ja da Vi postujete pojedince , ali vjerujte nema napretka u tom pogledu , nema napretka za FKS i nema grupa EL .
Pitam ja Vas kako dovesti Zakarica (mora igrati?),a sta cemo sa Tatarom ili Velkoskim .Imati 3 "vrhunska " krila , pa nije teren u obliku trokuta nego pravougaonik(mogu samo 2-ica, a rezervi na pretek Islamovic,Cruz,Milanovic,Sisic,Oremus? ) Mozda jedan od dvojice posljednonavedenih igraju štopera umjesto Lazica . Postujem ja minuli rad , ali nece nas to lansirati u Evropu . Neka Velkoski bude SD sad , zasluzeno (br.golova i Titula - je vrh).
Bit ce kako ce biti , obicno ne bude kako ja pizeljkujem .
Braca moj ti vazda kazes sto mislis, ne gazis nit ponizavas ljude, radujes se svakom uspjehu naseg kluba.. truba da me ti pitas mozel drugacije misljenje.. jesam tezak kad vrijedjaju nesto meni drago.

Al postujem svacije misljenje... pogotovo od ljudi poput tebe.
Po mom misljenju rezultati mogu doc samo sa tim postovanjem (Messi VOLI Barcelonu, Ronaldo je otisao u Juventus ZBOG navijaca, pa onaj Poljak sto igra i placa skoro sve za SVOJ klub, itd..), kad se svi ti sto si nabrojao i slicni budu vracali i uzimali SVOJU clansku znacemo da smo na pravom putu..
Porodica se cuva a ne "nogom u gu*icu" na prvu.. pogotovo ne "nogom u gu*icu" one clanove koji su uradili nesto specijalno za nas i nas klub.. Oni trebaju da budu uzor tim akademcima, treba da im budu motiv za bolje i vise a ne da tonu u naka sivila sa 21-22 godine.. jer mu je isti ku*ac igrao dobro il lose.. bice popljuvan u nekom momentu..
Razlika izmedju dobrih i losih igraca/trenera/direktora mora postojat... ne moras ti npr. volit Husrefa al kao clan FK Sarajeva MORAS imat postovanje prema njemu, ako nista drugo bar zbog radosti koju su navijaci dozivjeli sa njim, 5 puta.
Da ovi vamipri iz uprave imaju bar 20% energije i ljubavi kao pokojni Svetozar Vujović mi bi bili Space shuttle za ovu ligu.. Boli koliko su ovi nesposobni i nezainteresovani..
Sljedeci zavaljeni ce bit Hadzic.. kome ce on objasnit danas-sutra da su oni koji odobravaju transfere bili na putu oko svijeta.. opet..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...