Historicar je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:20
ajdohordas je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:08
Ma nece Lazić ostat 99%. Zato se dalo u potragu za stoperom jer na kraju i Serbecic odlazi.
Nije HM los, ali Lazic je vec uigran poznaje ekipu i stanje u klubu i naviknut je na pritisak.
Evo vam jos jednog dokaza koliko je tesko uopste zadrzati imalo kvalitetnijeg igraca a kamo li da ga dovedes. Jos koliko ja znam Lazicu se davao poboljšan ugovor i vjerovatno opet nista od toga sto znaci da i pare nisu problem vec jednostavno ljudi nece da dodju u ovu škrabotinu od lige.
Koliko god to bila izlizana floskula i cak je i meni tih izjava preko glave, to je jednostavno surova istina.
Puna podrška i Vinku i Hadžiji i kompletnoj upravi sve do kraja sezone, a reakcije ce na kraju biti takve u zavisnosti od rezultata.
Kako su kone dovele iskusnog stopera, koji je prije 3 godine u Superligi Kine imao 700.000 dolara godišnje, Zakarić izgleda potpisuje za Tuzlu, Ibanez došao u Zrinjski......vidiš da se dobar igrac može dovesti u ovu škrabotinu od Lige.Samo moraš imati sposobne ljude u sportskom segmentu i moraš im ponuditi dobru platu, što su ovi klubovi i učinili.
Sa svojom negativom postajes malo naporan frajer da ti to kazem na pocetku odmah i to ne samo meni nego vecini.
To je prva stvar, a druga stvar, kad vec spominjes Ibaneza, da te upitam kolike je to koristi Zrinjski imao od njega ? To nije onaj ibanez od prije 4-5 godina. Znaci po tebi mi bi trebali tako dovodit igrače, bubat samo velika imena i izbijat sebi novce iz budzeta a nikakve koristi od njih. Meni su Ikande i Stepanov dovoljni i najbolji primjer za to.
Druga stvar otkad je to Jovanovic top igrac i kapitalac za ove lige ? To sto je tamo imao toliku platu ne govori nista o njemu, to je Kina i tamo i ja da odem imao bih 100 milja platu. Eto nek je on njihov a kapitalac a nek je Milicevic prosjecan igrac, sve tudje nek vamje bolje, fuj.
Za Stilu milijardu puta izlizana prica, dosao nespreman i kad nije imao gdje vise. I samo takvi se i mogu dovesti kao sto smo i mi Benku.
Meni Zakaric nije kapitalac nego je dobar igrac za ovu ligu koji nigdje drugo nece uspjet, sto ne znaci da ga ja ne bih volio vidjeti kod nas a to sto ce u Tuzlu ne znaci da imaju vise para od nas. Imam inf da su i neke druge stvari tu presudile.
I moj post se odnosio na kapitalce, tj. igrace koji ti mogu donijeti prevagu u svakom meču, kao sto je to Serbecic, Benko, Jajalo ili kod kona Stilic Semir.