FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li neko stručan da kaze sve vezano za ovog Jukica, koju poziciju igra, kakav je igrac ?
Bordo bijeli za život cijeli!!
Bravo Emire
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Po cemu vam je bgt Ivan Jukic dobar, valjda ganjamo kvalitet krilo za prve postave, ovaj moze biti neka 3 opcija i to ako Sisic ode
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
E hajde sada dingospo, reci hoce li biti jos novih igracaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:20
Evo jedan duzi video njegovih najboljih poteza![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koliko sam gledao u par tekmi Jukica , brz je zna probit sto nama fali puno i moze igrat presing zauvjek
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A ti znaš jel da valja? Pratio si ga?
Po čemu je bolji od Zakarića?
Napiši nam onda detaljnije o ovom igraču za nas koji nismo nikad čuli za njeg.
Puno hvališ sve a od skoro si tu. Zašto suditi prije nego što ga vidimo kako igra?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
A ko nam je prva opcija brate,uz napomenu da se na Sisica ne racuna?
Svi u napad jedan je Hase!!
Bilo koji novi igrač donosi bolju atmosferu u klub. Jukić je bio reprezentativac i igrao u Poljskoj. Milion KMčića nije malo. Lijeva strana riješena...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Adnanov saigrac
Šta ce ti vise ,Poljska liga je za nas je svemirski brod.BordoSarajevo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:23A ti znaš jel da valja? Pratio si ga?
Puno hvališ sve a od skoro si tu. Zašto suditi prije nego što ga vidimo kako igra?
Jukić je upisao 53 nastupa uz sedam pogodaka i jednu asistenciju u Koroni, a u ovaj klub stigao je iz RNK Split.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Solidan CV. Teren je mjerilo. Vidjet ćemo.
- RajaBa1983
- Kontakt:
pa cemu je zakaric bolje od njegaBordoSarajevo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:23A ti znaš jel da valja? Pratio si ga?
a nikog ne hvalim nit
pljujem kao neki i nisam tebe pitao nista vec historicar cao drug
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Uzet cu te baš za ozbiljnoajdohordas je napisao/la: ↑23 jan 2020, 13:53Sa svojom negativom postajes malo naporan frajer da ti to kazem na pocetku odmah i to ne samo meni nego vecini.Historicar je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:20Kako su kone dovele iskusnog stopera, koji je prije 3 godine u Superligi Kine imao 700.000 dolara godišnje, Zakarić izgleda potpisuje za Tuzlu, Ibanez došao u Zrinjski......vidiš da se dobar igrac može dovesti u ovu škrabotinu od Lige.Samo moraš imati sposobne ljude u sportskom segmentu i moraš im ponuditi dobru platu, što su ovi klubovi i učinili.ajdohordas je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:08Ma nece Lazić ostat 99%. Zato se dalo u potragu za stoperom jer na kraju i Serbecic odlazi.
Nije HM los, ali Lazic je vec uigran poznaje ekipu i stanje u klubu i naviknut je na pritisak.
Evo vam jos jednog dokaza koliko je tesko uopste zadrzati imalo kvalitetnijeg igraca a kamo li da ga dovedes. Jos koliko ja znam Lazicu se davao poboljšan ugovor i vjerovatno opet nista od toga sto znaci da i pare nisu problem vec jednostavno ljudi nece da dodju u ovu škrabotinu od lige.
Koliko god to bila izlizana floskula i cak je i meni tih izjava preko glave, to je jednostavno surova istina.
Puna podrška i Vinku i Hadžiji i kompletnoj upravi sve do kraja sezone, a reakcije ce na kraju biti takve u zavisnosti od rezultata.![]()
To je prva stvar, a druga stvar, kad vec spominjes Ibaneza, da te upitam kolike je to koristi Zrinjski imao od njega ? To nije onaj ibanez od prije 4-5 godina. Znaci po tebi mi bi trebali tako dovodit igrače, bubat samo velika imena i izbijat sebi novce iz budzeta a nikakve koristi od njih. Meni su Ikande i Stepanov dovoljni i najbolji primjer za to.
Druga stvar otkad je to Jovanovic top igrac i kapitalac za ove lige ? To sto je tamo imao toliku platu ne govori nista o njemu, to je Kina i tamo i ja da odem imao bih 100 milja platu. Eto nek je on njihov a kapitalac a nek je Milicevic prosjecan igrac, sve tudje nek vamje bolje, fuj.
Za Stilu milijardu puta izlizana prica, dosao nespreman i kad nije imao gdje vise. I samo takvi se i mogu dovesti kao sto smo i mi Benku.
Meni Zakaric nije kapitalac nego je dobar igrac za ovu ligu koji nigdje drugo nece uspjet, sto ne znaci da ga ja ne bih volio vidjeti kod nas a to sto ce u Tuzlu ne znaci da imaju vise para od nas. Imam inf da su i neke druge stvari tu presudile.
I moj post se odnosio na kapitalce, tj. igrace koji ti mogu donijeti prevagu u svakom meču, kao sto je to Serbecic, Benko, Jajalo ili kod kona Stilic Semir.

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 23 jan 2020, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Da se ne lazemo, Zakaric je puno vece ime i bolji igrac od ovog i svi bi smo mu se vise obradovali.
Ali haj da vidimo, mozda dokaze da je dobar.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 23 jan 2020, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
- robertkosar
- Kontakt:
Ivan Jukic je igrac kojeg je Vinko afirmisao u repki ince iz sportske porodice ili obitelji, otac Velimir dugo uspjesno igrao u prijeratnom FK Vitezu tadasnjem medurepublickom clanu

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- feniksptica
- Kontakt:
Nema ljubavi i romantike u fudbalu vise, kakav Velkoski i igranje u prvoj. Man Utd to fura i eto gdje su i sta su..
Igra onaj ko je kvaltetniji, ko moze ponuditi vise, ko igra brzi fudbal. Velkoski je igrac za klupe i to jos ne zadugo i to je to.
Svako postuje ono sto je on uradio AL STO JE URADIO a ne sto radi trenutno. Branjenje njegovog lika i to da treba igrat jer je prije bio dobar i vazan je samoubistvo
Igra onaj ko je kvaltetniji, ko moze ponuditi vise, ko igra brzi fudbal. Velkoski je igrac za klupe i to jos ne zadugo i to je to.
Svako postuje ono sto je on uradio AL STO JE URADIO a ne sto radi trenutno. Branjenje njegovog lika i to da treba igrat jer je prije bio dobar i vazan je samoubistvo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ista agencija zastupa ove dvije prinove. Hmm.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], nedimmmm1337 i 24 gosta.