Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Kako nisu? Šešelj je osuđen na 10 godina zatvora. Prvo se treba edukovati malo, to je glavni problem ljudi.
''Žalbeno vijeće donijelo je odluku da je Šešelj kriv za zločine protiv čovječnosti po točkama 1, 10 i 11 iz optužnice, koje uključuju progone, protjerivanje i prisilno premještanje vojvođanskih Hrvata u selu Hrtkovci 1992. godine.''
''Žalbeno vijeće donijelo je odluku da je Šešelj kriv za zločine protiv čovječnosti po točkama 1, 10 i 11 iz optužnice, koje uključuju progone, protjerivanje i prisilno premještanje vojvođanskih Hrvata u selu Hrtkovci 1992. godine.''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Normalno da ce, nazalost, biti takvih stvari u ratu koji traje 4 godine.
No za razliku od Armije kod koje su to uglavnom bili izolirani slucajevi, u VRS imas citav vojnopoliticki vrh koji se stavio u funkciju zlocina s ciljem istrebljivanja i protjerivanja nekog naroda sa nekog podrucja.
Sto na kraju krajeva potvrdjuju i presude domacih i medjunarodnih sudova i to ne samo kvalifikacija tih djela poput genocida i udruzenog zlocinackog poduhvata nego sami broj presuda pripadnicima jedne i pripadnicima druge vojske.
I dalje se te stvari od nekih pokusavaju izjednaciti spinujuci brojkama kao kad kazu tad je bilo 10 hiljada Srba u nekoj sada vecinski bosnjackoj opstini a sad nemaju dvojica. Pa ****, i u mojoj opstini bilo 15 hiljada Srba, samo sto su se 92e popeli na brdo i nisu nikad sisli.
Za razliku od istocne Bosne gdje se etnicka slika mijenjala silom i puskom.
ASD zvani svi su jednako krivi. 
Gdje to piše?
Upravo, ali dođe onda Solinas i kaze Naser heroj uaaa.Kajzer10 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:41Normalno da ce, nazalost, biti takvih stvari u ratu koji traje 4 godine.
No za razliku od Armije kod koje su to uglavnom bili izolirani slucajevi, u VRS imas citav vojnopoliticki vrh koji se stavio u funkciju zlocina s ciljem istrebljivanja i protjerivanja nekog naroda sa nekog podrucja.
Sto na kraju krajeva potvrdjuju i presude domacih i medjunarodnih sudova i to ne samo kvalifikacija tih djela poput genocida i udruzenog zlocinackog poduhvata nego sami broj presuda pripadnicima jedne i pripadnicima druge vojske.
I dalje se te stvari od nekih pokusavaju izjednaciti spinujuci brojkama kao kad kazu tad je bilo 10 hiljada Srba u nekoj sada vecinski bosnjackoj opstini a sad nemaju dvojica. Pa ****, i u mojoj opstini bilo 15 hiljada Srba, samo sto su se 92e popeli na brdo i nisu nikad sisli.
I usput popljuje vazda Tuzlanske Hrvate, i onda imputira da bi pravili Ahmiće po Tuzli da ih je bilo dovoljno.
Valjda mu neki komsija iz Doknja pokupio ****.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 23 jan 2020, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Mislio sam konkretno na BiH i ono sto mu je stavljano na teret ovdje. Je l tu dobio sta? Stvarno pitam, jer mi je nesto u glavi da su ga oslobodili za te stvari. Da guglam svakako ne mogu, ako hoces odgovori u normalnom maniru jer nemam losu namjeru sa tim pitanjem. Zato sam konkretno i citirao tebe, a ne ovog mongoloida iznad.MortemHz je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:38Kako nisu? Šešelj je osuđen na 10 godina zatvora. Prvo se treba edukovati malo, to je glavni problem ljudi.
- ASD
- Kontakt:
Ja VRS nijednom branio nisam.Kajzer10 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:41Normalno da ce, nazalost, biti takvih stvari u ratu koji traje 4 godine.
To da su se svi dobrovoljno odselili i nikad se više vratili možeš okačiti mačku o rep.
O kojoj je opštini riječ?
To za Hrtkovce je kerov **** za šta je trebao biti osuđen.
Mislim da to čovjek hoće da kaže. Da je za bitne zločine oslobođen. A za jedno selo osuđen. Koje je na dnu prioriteta u njegovoj listi nedjela. Al još uvijek me moze nasmijati **** sebi sve.
Mislim da to čovjek hoće da kaže. Da je za bitne zločine oslobođen. A za jedno selo osuđen. Koje je na dnu prioriteta u njegovoj listi nedjela. Al još uvijek me moze nasmijati **** sebi sve.
Pa to protjerivanje je možda 10% slučajeva. Uglavnom su otišli prije sranja, i otišli za VRS kad je ispusila zbog straha od osveta.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 23 jan 2020, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Pitao si je li ratni zločinac. Jeste, ratni je zločinac. Nemoj se sad vaditi na te neke stvari. Za BiH je oslobođen.dscile je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:45Mislio sam konkretno na BiH i ono sto mu je stavljano na teret ovdje. Je l tu dobio sta? Stvarno pitam, jer mi je nesto u glavi da su ga oslobodili za te stvari. Da guglam svakako ne mogu, ako hoces odgovori u normalnom maniru jer nemam losu namjeru sa tim pitanjem. Zato sam konkretno i citirao tebe, a ne ovog mongoloida iznad.MortemHz je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:38Kako nisu? Šešelj je osuđen na 10 godina zatvora. Prvo se treba edukovati malo, to je glavni problem ljudi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Marsal
- Kontakt:
Frajer to bukvalno nikad nije rekao samo kaže ono što niko ne želi od nas čuti, a to je da je i među nama bilo ratnih zločinaca i nečasnih ljudi.
Daidža mi je pričao da je lik iz njegove jedinice rafalom iz kalaša ubio četvoricu Srba koji su bili podigli ruke i predali se.
Lik što radi sa mnom na poslu se hvali kako je pijan prijetio Srbinu iz sela da će "najebat" ako im do kraja dana ne ispeče ražanj, pred mrak se vratili on se objesio.
Samo kao što kaže Kajzer ovo su izolirani slučajevi, a njih su bukvalno od popa do generala svi podstrekivali da vrše zločine i da se svete Turcima. Eto, to je ta razlika.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne bi. Ali to nije protjerivanje. Ono što se u Doboju i Podrinju desilo je protjerivanje.ASD je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:50Stavi se u njihov položaj. Da li bi se osjećao sigurnim?
Nullius in verba
Neka halali ako on nije pisao da su isto krivi Alija, Karadzic, Mladic, Tudjman.Marsal je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:50Frajer to bukvalno nikad nije rekao samo kaže ono što niko ne želi od nas čuti, a to je da je i među nama bilo ratnih zločinaca i nečasnih ljudi.
Daidža mi je pričao da je lik iz njegove jedinice rafalom iz kalaša ubio četvoricu Srba koji su bili podigli ruke i predali se.
Lik što radi sa mnom na poslu se hvali kako je pijan prijetio Srbinu iz sela da će "najebat" ako im do kraja dana ne ispeče ražanj, pred mrak se vratili on se objesio.
Samo kao što kaže Kajzer ovo su izolirani slučajevi, a njih su bukvalno od popa do generala svi podstrekivali da vrše zločine i da se svete Turcima. Eto, to je ta razlika.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Helleru, ja kazem kako jest, to su fakti, hrvati su pokusali rasturiti opstinu Tuzla i vec tada dobiti hrvatsku opstinu.
Hvo je napustao linije na majevici, saradjivao sa cetnicima, to je sve dokumentovano.
I Danas se ustaske zastave vijore po Husinu, Par Selu, Doknju, Obodnici a ti zivi o iluziji grada jedinstva i socijalizma u Tuzli, koji opstaje zahvaljujuci Bosnjacima, naivni ili ne pokazace vrijeme.
Hiljade glasova za hdz u "crvenoj "Tuzli pa nije moj rahmetli amidza glasao za njih nego hrvati.
Hvo je napustao linije na majevici, saradjivao sa cetnicima, to je sve dokumentovano.
I Danas se ustaske zastave vijore po Husinu, Par Selu, Doknju, Obodnici a ti zivi o iluziji grada jedinstva i socijalizma u Tuzli, koji opstaje zahvaljujuci Bosnjacima, naivni ili ne pokazace vrijeme.
Hiljade glasova za hdz u "crvenoj "Tuzli pa nije moj rahmetli amidza glasao za njih nego hrvati.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Pa glasa isti procenat Bošnjaka za SDA ko im **** mater seljačku.Sviuodbranu je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:54Helleru, ja kazem kako jest, to su fakti, hrvati su pokusali rasturiti opstinu Tuzla i vec tada dobiti hrvatsku opstinu.
Pa ministar unutrašnjih poslova Suljo Maljutka je u ratu prodavo oružje Srbima. Sta os koji **** od Hrvata.
15% Hrvata
6% glasova za HDZ na zadnjim izborima.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.