Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la tony-mortale » 22 nov 2010, 14:50

izašla moviola, omiljena talijanska tema su greške sudaca :lol: a ni meni nije mrska, jbg to daje draž seriji a
redom
BRESCIA-CAGLIARI 1-2- vrlo sumnjiv penal dosuđen ali je promašen
CATANIA-BARI 1-0-nedosuđen penal za bari
GENOA-JUVENTUS 0-2-sumnjiva situacija kod prekršaja mella na rosiju-moguć penal
LECCE-SAMP 2-3-sudija katastrofalan više pogrešnih nego ispravnih odluka, nesviran penal, pa bespotrebnan crveni za leće, priznat neregularan gol sampi itd.
NAPOLI-BOLOGNA 4-1-sve ok
CESENA-PALERMO 1-2-takođe sve čisto
PARMA-LAZIO 1-1-ništa posebno, trebao samo žuti dati floccariu
ROMA-UDINESE 2-0-katastrofalno suđenje u 2. pol. poništen gol udinama na kraju i još jednom im sviran nepostoječi ofsaj, dao kartone koje nije trebao, a za neke koje je trebao dati nije
MILAN-FIORENTINA 1-0-tri sumnjive situacije, u prvom prekršaj nad flaminijem u u 16, u drugom faul nad cercijem u 16 i igranje rukom igrača fiorentine isto u šesnestercu-sve sumnjivo, al kao slobodno sudijsko uvjerenje, ambrosini trebao dobiti žuti za neki faul, flaminiju prestrog žuti zbog faula na loptu, kloudrupu prvi žuti zbog držanja za dres ibre drugi zbog prigovora,
CHIEVO-INTER 2-1-raspisali se o cesar-etoo situaciji, očekuju da će sutra sportski sud kazniti etooa sa 2 do 4 utakmice kazne(oni pretpostavljaju 3) a vjerovatno će kazniti i cesara zbog provokaije
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 22 nov 2010, 15:04

tony-mortale je napisao/la: ubio si me argumentima i dokazima, jednostavno neznam šta ću,
ovo dvoje je isto samo u tvom šizo svijetu, a svako normalan i realan vidi ovo okruglo žuto-to ti je inače lopta, a ona je tu jer se igralo i oba igrača su išla na nju

slika

e sad svak realan vidi da ovdje tog okruglog žutog nema, razlog je jednostavan igra je bila zaustavljena al to ne sprječava terminatora da glavom u prsa udari bostjana
slika

al sad ti budi objektivan kao do sada pa reci da je to skoro identično, mada ovakvih situacija kao na prvoj slici imaš na svakoj utakmici i to po nekoliko puta, a ovo kao na drugoj slici sam vidio još samo jedan put ranije, živio
:roll:

E u mom šizo svijetu je ovo crveni karton, mo'š ti pričat nekom djetetu od 5 godina da je ovo na loptu koja je očigledno žute boje. Ješ jedno sjajno zapažanje, stvarno treba imati oko za te stvari.

Pogledat 0:32 do 0:40

[youtube][/youtube]

Neću se više prepirati s tobom. Ti si me pošao ubijeđivati da je Eto'o-ov potez za velike kazne, što ja nikad nisam porekao, za razliku od tebe koji se slamaš da dokažeš da je Ibrahimović startao na loptu.
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 22 nov 2010, 15:11

Tuzno je cak i pomisliti da je ovo start na loptu

Ibra, Ibra, ko te ne zna skupo bi te platio

Eto je sinoc zasluzio 2-3 utakmice hladjenja, nek se odmori covjek malo
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 nov 2010, 15:52

hehe prvo je bio identičan start, pa onda skoro identičan pa sad je ibrin za crveni,a etov će biti kažnjen drastično, a na kraju češ i ti doći na ono što u stvari i jest- žuti karton zbog prekršaja, da je on njega udario nogom kramponima u glavu i sl. ja bi prvi rekao da je crveni i kazna bar 2 utakmice al on još sklonio nogu a pošto su oba već bila u zraku nije mogao da ge izbjegne nikako, jbg bio jači, materaci prošao gore, jbg desi se.

a sad da vidimo za kakve su smrtonosne poteze igrači intera dobijali samo žuti karton i svi interovci ovdje su rekli da nije za više od toga pa onda opet pogledajte ibrin faul pa ćete skontati ko je objektivan a ko baš i nije :lol:
slika
mesar br. 1
slika
mesar br.2
znači za ultimate fight poteze đonom u glavu se daju žuti, a gospoda i intelektualne poštenjačine iz intera bi faul tjelom ibre kaznile crveni, hehe poštenje na djelu

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 22 nov 2010, 17:41

kakva veze imaju ta dva starta s ovim bezazlenim od jucer

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 nov 2010, 17:51

vuvu_zzz je napisao/la:kakva veze imaju ta dva starta s ovim bezazlenim od jucer

hehe stvarno je bezazlen, toliko bezazlen da od udarca u grudi može doći i do smrti, a druga stvar takav udarac se na nogometnim stadionima vidio samo jednom ranije, znači to je nešto izuzetno nesportski.
a ova dva starta što sam stavio imaju veze s ovim

Postao/la vuvu_zzz dana 21 nov 2010, 17:29
Eto'o ne bi trebao dobiti kaznu, gledajuci ovaj bezazlen udarac glavom i kung-fu Ibrahimovica na Matrixu koji je usput u bolnicu morao onda nemam sta da kazem....ako bude kazna arsini nisu isti, jednima se progleda dok drugi nemam rijeci,...ako ima pravde kazna ne bi trebala doci :roll:

znači po tebi je faul ibrahimovića u rangu sa faulom etooa (i onom unforgotenu ili kako već) i po vama je premalo žuti karton, a ja fino nađem gore faulove interovaca gdje je u prvom slučaju lucio prošao skroz bez kartona(ranije sam grečkom napisao da je dobio žuti) za udarac đonom u glavu(inače nešto vjerovatno po tebi bezazleno), a u drugom slučaju santon takođe krmponima u glavu i samo žuti(vjerovatno je i to tebi bezazleno), a ibrahimovićev faul ti je vjerovatno za 2 godine zatvora iako se jasno vidi da idu oba na loptu i da ga nije zakačio đonom

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 22 nov 2010, 18:17

jao tony divim ti se na volji. što bi moj haver reko nemoš ti konju objasnit da je sijeno poskupilo 8-)
Il club più titolato al Mondo.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 22 nov 2010, 18:20

De ba očito je koliko se nakon kalčopolija interu popuštalo ... ljudi su imali toliko sudija na svojoj strani da je tragično pričati o ovom faulu ibre u poređenju sa situacijama gdje su igrači intera morali biti suspendovani na barem par utakmica a nisu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 nov 2010, 18:26

[email protected] je napisao/la:jao tony divim ti se na volji. što bi moj haver reko nemoš ti konju objasnit da je sijeno poskupilo 8-)
doduše neznam ni sam odakle mi tolika snaga da djelim šamare(samo po forumu ne prave :lol: )
ali mi je još čudnije kako njima ne dosadi da se sramote, ja kad sam rekao odma poslije utakmice intera u genoi da je santon trebao dobiti crveni napali me svi interovci, a sad bi za nešto po svim mogućim i nemogućim kriterijima puno bezazleniji faul zlatana kaćnjavali zatvorom, možda i smrtnom kaznom ko zna.
i umjesto da kažu ok vidimo da se inter nije kazni za mnoge gore stvari oni i dalje po svom ibro je trebao biti kažnjem, etov faul je bezazlen, a to što svi mogući mediji svijeta pišu o sramotnom potezu etoa, pa čak i interu naklon jeni mediji nema veze, ipak je njihovo mišljenje najvažnije i u svijetu fudbala ima najveću težinu

not. :lol: :lol: :lol:

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 22 nov 2010, 20:24

tony-mortale je napisao/la: ROMA-UDINESE 2-0-katastrofalno suđenje u 2. pol. poništen gol udinama na kraju i još jednom im sviran nepostoječi ofsaj, dao kartone koje nije trebao, a za neke koje je trebao dati nije
fakat je sudjene bilo kriticno na ovoj utakmici. udineseu ponisten cist gol (ispostavilo se da je denis bio u regularnoj poziciji iako sam na prvu i ja uvjeren bio da je ofsajd) i crveni burdissu koji je dobio, po mom misljenju, cisto zbog reputacije koja ga prati a ne zbog tezine faula koji je napravio jer realno gledano vise je taj crveni kraton zasluzio domizzi.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 nov 2010, 01:33

Gdje ba onaj Mancini????

Kako lik propade ko zeton kad ode iz Rome, koliko god me je puta obradovao toliko mi je i drago sto mu se ovo desava. Da je otisao negdje van italije pa ajd, zao bi mi ga bilo, al otic u kretenski inter e neka onda!

Treba dobro razmisliti kada odlazis iz Rima (Rome)!
nema potpisa

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 nov 2010, 01:40

Admir_Sa je napisao/la:Gdje ba onaj Mancini????

Kako lik propade ko zeton kad ode iz Rome, koliko god me je puta obradovao toliko mi je i drago sto mu se ovo desava. Da je otisao negdje van italije pa ajd, zao bi mi ga bilo, al otic u kretenski inter e neka onda!

Strijelac od barem meni jednog od ljepsih golova :D
[youtube][/youtube]
Mourinho koliko je od nekih igraca izvukao maksimum toliko su pod njegovim vodstvom Mancini,Quaresma pa i Suazo igracki propali..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 23 nov 2010, 01:43

Dylan Dog je napisao/la:

Strijelac od barem meni jednog od ljepsih golova :D
[youtube][/youtube]
Mourinho koliko je od nekih igraca izvukao maksimum toliko su pod njegovim vodstvom Mancini,Quaresma pa i Suazo igracki propali..
ovoj 17-ki iz Lyona se i dan danas vrti u glavi...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 23 nov 2010, 06:10

uf kako smo ih klepili tu usred lyona 8-)
a mancini prodana dusha i pridruzujem se admirovim 'cestitkama'
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 nov 2010, 09:25

Alberto Aquilani :P
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 nov 2010, 10:11

gazzetta javlja da je etoo kažnjen sa 3 utakmice zabrane igranja i 30000 eura kazne

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 nov 2010, 10:15

uh opasno su krenuli da kaznjavaju
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 nov 2010, 10:18

JuveSissoko je napisao/la:uh opasno su krenuli da kaznjavaju
jbg al nisu pošteni ibrahimoviću za kung fu ili tea kwan do ili kako već taj faul zovu interovci nije dobio nikakvu kaznu, kakva protekcija milana :lol: :lol:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 nov 2010, 10:21

tony-mortale je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:uh opasno su krenuli da kaznjavaju
jbg al nisu pošteni ibrahimoviću za kung fu ili tea kwan do ili kako već taj faul zovu interovci nije dobio nikakvu kaznu, kakva protekcija milana :lol: :lol:
bez uvrede,al malo postajes naporan s tim...

btw sasvim zasluzeno ako je 3 utakmice,i da je vise dobio niko ne bi imo nista rec...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 nov 2010, 10:24

ma da je i s uvredom zaboli me neka stvar, a da se zajebavam to je očito, a oni tvoji su što je najgore bili smrtno ozbiljni, prijedlog dobronamjerni taj potez bi mogli zvati još i ninđucu potez

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.