Jedino tako ligu mogu vratit na pravi kolosijek. Jer šta su počeli radit neki igrači to je smiješno.JuveSissoko je napisao/la:uh opasno su krenuli da kaznjavaju
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Interista di cuore
- Kontakt:
ok...al ne mora ti svaki post bit isti,postalo je smor.mislim da su te svi ovdje razumjeli sta si htio da kazes.tony-mortale je napisao/la:ma da je i s uvredom zaboli me neka stvar, a da se zajebavam to je očito, a oni tvoji su što je najgore bili smrtno ozbiljni, prijedlog dobronamjerni taj potez bi mogli zvati još i ninđucu potez
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
nisu svi, pogotovo oni na koje se odnosi, tebi sam davno u jednoj raspravi rekao da si jedina iznimka kod interovaca ostalo sve je tanko, kad im nešto pokažeš i dokažeš(ne samo svojim mišljenjem kao oni) oni jednostavno preko toga pređu a već sutra će čim prije početi s istim tim pizdarijama, nas svi mrze ostale se gura, a ne da nije tako već je poprilično suprotno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- tony-mortale
- Kontakt:
pored etooa, kažnjen je chevanton iz leccea i to sa čak 5 utakmica zabrane zbog oštrog prekršaja za koji je dobio crveni, pa onda svađe sa sudijom, bacanja dresa i protesta kod četvrtog sudije,
per klordup iz fiorentine kažnjen sa 2 utakmice, prvo dobio žuti zbog držanja za dres, a onda crveni zbog uvrede sudiji
per klordup iz fiorentine kažnjen sa 2 utakmice, prvo dobio žuti zbog držanja za dres, a onda crveni zbog uvrede sudiji
bgm izgleda vrag odnio šalu i nema zajebancije sa sudijama u seriji a. već vidim gattusa ili flaminia za kolo ili 2 neki start s 2 noge i crveni karton i 3 tekme suspenzije. baš zadnje kolo flamini startovo na jednog igrača fiorentine s 2 noge (onaj njegov standardni start), sreća pa se nije povrijedio 

Il club più titolato al Mondo.
- tony-mortale
- Kontakt:
znam na koji start misliš, ali ono u engleskoj nije ni faul a o kartonu nema govora, odnio loptu, jest da izgleda grubo al u arsenalu je tako isto igrao i nije bio kažnjavan[email protected] je napisao/la:bgm izgleda vrag odnio šalu i nema zajebancije sa sudijama u seriji a. već vidim gattusa ili flaminia za kolo ili 2 neki start s 2 noge i crveni karton i 3 tekme suspenzije. baš zadnje kolo flamini startovo na jednog igrača fiorentine s 2 noge (onaj njegov standardni start), sreća pa se nije povrijedio
pa ne žalim se ja ja takve startove gotivim bez njih fudbal bi bio balet. al gattuso to radi nekako gracioznije 

Il club più titolato al Mondo.
bravo!! tacno se vidjelo tipican engleski start koji mu u engleskoj nikada enbi svirali medjutim u seria A moraju, a kad etoo spuca glavom to je ok to se ne vidi, sreca pa su izgubili od Chievatony-mortale je napisao/la:znam na koji start misliš, ali ono u engleskoj nije ni faul a o kartonu nema govora, odnio loptu, jest da izgleda grubo al u arsenalu je tako isto igrao i nije bio kažnjavan[email protected] je napisao/la:bgm izgleda vrag odnio šalu i nema zajebancije sa sudijama u seriji a. već vidim gattusa ili flaminia za kolo ili 2 neki start s 2 noge i crveni karton i 3 tekme suspenzije. baš zadnje kolo flamini startovo na jednog igrača fiorentine s 2 noge (onaj njegov standardni start), sreća pa se nije povrijedio

pa naravno, krvnicki startovi igraca milana prolaze sa zutim kartonom ili bez kazne,..sudijska protekcija je ocigledna, a objektivni navijaci to posmatraju kao "isao je na loptu",
zato poruka sudijama koji stite milaniste

na ovu temu vise se ne javljam

zato poruka sudijama koji stite milaniste

na ovu temu vise se ne javljam
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- tony-mortale
- Kontakt:
"poštenjačino" bnešto slike ne komentarišeš i pravu i dokazanu protekciju, plus ovu sad sa etoom koji je morao odmah crveni dobiti plus kazna, dade frajer gol u utakmici u kojoj je morao biti kažnjen, iznenađenje u italiji je kolo bez navlačenja za inter a ne obratno
Žalosna je ova kazna Eto`o kad pogledamo da je Krasić zbog simuliranja dobio dvije utakmice zabrane, a ovaj zbog ovakvog nesportskog poteza tri, pa stvarno ne znam.tony-mortale je napisao/la:pored etooa, kažnjen je chevanton iz leccea i to sa čak 5 utakmica zabrane zbog oštrog prekršaja za koji je dobio crveni, pa onda svađe sa sudijom, bacanja dresa i protesta kod četvrtog sudije,
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- tony-mortale
- Kontakt:
kako neće biti žalosno za ovako je nešto kazna od 3 do 5 utakmica interovci naravno dobijaju minimalnu, chevantom naravno 5, lani toti protiv intera 4, al ipak ovo je kako poštenjačina kaže bezazleni start etooajuventus 0244 je napisao/la:Žalosna je ova kazna Eto`o kad pogledamo da je Krasić zbog simuliranja dobio dvije utakmice zabrane, a ovaj zbog ovakvog nesportskog poteza tri, pa stvarno ne znam.tony-mortale je napisao/la:pored etooa, kažnjen je chevanton iz leccea i to sa čak 5 utakmica zabrane zbog oštrog prekršaja za koji je dobio crveni, pa onda svađe sa sudijom, bacanja dresa i protesta kod četvrtog sudije,
dokaz naravno kao i uvjek imam i predočavam

http://www.corrieredellosport.it/calcio ... %E2%80%99o
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma dobro,bespotrebno se raspravljamo..mislim da je kazna ispravna i pravovremena,s obzirom da nije dobio crveni na toj utakmici..ovakva kazna je optimalna.....3 tekme...
Nema potrebe da raspravljamo..mislim da je sve korektno sto se tice izricanja kazne,ovo mu je skola i drugi puta ce pametnije

Nema potrebe da raspravljamo..mislim da je sve korektno sto se tice izricanja kazne,ovo mu je skola i drugi puta ce pametnije

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Unforgotten
- Kontakt:
@ tony
Iako sam rekao da se više neću zajebavat ovdje po forumu pričajući nekima nešto što im jednostavno ne ide u mozak, ili pak ne žele da to priznaju. Prvo se raspravljamo oko 2 prekršaja i kazni, a onda postavljaš dvije prošlosezonske slike (nisam siguran jesu li ovosezonske, mislim da nisu). Ubio si me dokazima da Ibrahimović nije zaslužio crveni karton.
Još pišeš da je startao tijelom i sklonio nogu, pa ne mogu da vjerujem stvarno. Samo ovo sam napisao jer me nevjerovatno provociraš i ti i ostali o priči kako se Interu popušta, a kad se popusti malo vašim klubovima to je naravno neprimjetno.
Pisao si da udarac u pluca može voditi do smrti. Pa nije ga fap udario, nit si ti Cesar da osjetiš koliko je bolilo
Jednom sam ti rekao i još ću jednom reć da to možeš pričati maloj djeci, njih možeš uvjeravati je li to bio crveni ili ne, ali imao ovdje i starijih forumaša, koji vjerovatno (na svu srecu) i ne čitaju ova njasra.
Aj budi mi pozdravljen i sa srecom do kraja sezone.
Iako sam rekao da se više neću zajebavat ovdje po forumu pričajući nekima nešto što im jednostavno ne ide u mozak, ili pak ne žele da to priznaju. Prvo se raspravljamo oko 2 prekršaja i kazni, a onda postavljaš dvije prošlosezonske slike (nisam siguran jesu li ovosezonske, mislim da nisu). Ubio si me dokazima da Ibrahimović nije zaslužio crveni karton.
Još pišeš da je startao tijelom i sklonio nogu, pa ne mogu da vjerujem stvarno. Samo ovo sam napisao jer me nevjerovatno provociraš i ti i ostali o priči kako se Interu popušta, a kad se popusti malo vašim klubovima to je naravno neprimjetno.
Pisao si da udarac u pluca može voditi do smrti. Pa nije ga fap udario, nit si ti Cesar da osjetiš koliko je bolilo
Jednom sam ti rekao i još ću jednom reć da to možeš pričati maloj djeci, njih možeš uvjeravati je li to bio crveni ili ne, ali imao ovdje i starijih forumaša, koji vjerovatno (na svu srecu) i ne čitaju ova njasra.

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- tony-mortale
- Kontakt:
ma ok je 3 utakmice i po meni ali kako chevanton zbog bacanja dresa i prigovora 4. sudiji 5 utakmica, neznam šta je gore od ovog poteza etooa, jedino da uhvati igrača za vrat i počne ga daviti a drugi ga udara šakom u bubrege, doduše i to su pošteni lani radili i zamisli nisu bili kažnjeni

- tony-mortale
- Kontakt:
Unforgotten je napisao/la:@ tony
Jednom sam ti rekao i još ću jednom reć da to možeš pričati maloj djeci, njih možeš uvjeravati je li to bio crveni ili ne, ali imao ovdje i starijih forumaša, koji vjerovatno (na svu srecu) i ne čitaju ova njasra.![]()
vidim pratiš inter svaka čast, samo što si izgleda prespavao OVOSEZONSKU utakmicu sa romom i genovom, baren si kao neki simpatizer po dresovima to mogao skontati, al nije problem meni da ti to pojasnim, i drugi put, a dokaz da je ibra udario nogom materacija??
slika klip išta, na onom klipu samo ima sudar tijelima, žuta karta sasvim zaslužena, ali više od toga ni slučajno
[youtube][/youtube]tony-mortale je napisao/la:ma ok je 3 utakmice i po meni ali kako chevanton zbog bacanja dresa i prigovora 4. sudiji 5 utakmica, neznam šta je gore od ovog poteza etooa, jedino da uhvati igrača za vrat i počne ga daviti a drugi ga udara šakom u bubrege, doduše i to su pošteni lani radili i zamisli nisu bili kažnjeni
zato Sneijder dobije direktan crveni karton i 2 tekme kazne zbog aplaudiranja, a dok se nekima za ovo samo zuti pokaze...
mislim ono glupo je ovo skroz, jer svatko moze naci za bilo koji klub da je ostecen ili da ga se gura od sudija...
bolje da se posvetimo vecerasnjoj LP i da konacno talijani nesto pokazu...
rekao sam da vise nece al ovom tony se mora iako je i on to mogao al nije mogao nac

ocigledno na osnovu ove slike mozemo primjetit da ibra ide na loptu, loptu je vec na zemlji dok ibrina noga ocigledno u zraku, normalno ruke su u polazaju kojeg koristi jackie Chan u filmovima, a protivnik kako to vecinom bude, biva nemocan i ostaje mu samo da padne na zemlju....nema sta u zaru borbe slabasni protivnik je savladan
edit_-da i to u debiju crveni, ali to nije bitno vazno je da je Muntari zaboga udavio Beckama i dalje nemoze doci sebi
s ovim definitivno zavrsavam

ocigledno na osnovu ove slike mozemo primjetit da ibra ide na loptu, loptu je vec na zemlji dok ibrina noga ocigledno u zraku, normalno ruke su u polazaju kojeg koristi jackie Chan u filmovima, a protivnik kako to vecinom bude, biva nemocan i ostaje mu samo da padne na zemlju....nema sta u zaru borbe slabasni protivnik je savladan
edit_-da i to u debiju crveni, ali to nije bitno vazno je da je Muntari zaboga udavio Beckama i dalje nemoze doci sebi
s ovim definitivno zavrsavam

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
- Interista di cuore
- Kontakt:
rasprava vam je bzvze,djaba se raspravljate... Eto'o napravio glupost,dobio kaznu ( mislim sasvim realnu i opravdanu,da je dobio vise mislim da ne bi pogrijesili ) i tu sva prica zavrsava.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- tony-mortale
- Kontakt:
ma ok, ako vam toliko smeta neću više ništa reći, znači inter je pošten nikad ih ne guraju colinini dečki, milan se gura, milan je prljav inter super i ok
ibrina noga nije pogodila materacija, sklonio ju je u zadnji tren, al žuti je jer je to ipak preoštar sudar, a ovo sam ovih dana stavljao zbog suludog pokušaja izjednačavanja ibrinog i etoovog poteza jednog od vas, sd mi više nije ni bitno kojeg jer svi ste izgleda u 5 deka razmišljanja.
etoo dobio minimalnu moguću kaznu, al hajd to je nekako i ok, skoro došao u italiju i ovo mu je prvi eksces te vrste, kraj koniec ende the end
ibrina noga nije pogodila materacija, sklonio ju je u zadnji tren, al žuti je jer je to ipak preoštar sudar, a ovo sam ovih dana stavljao zbog suludog pokušaja izjednačavanja ibrinog i etoovog poteza jednog od vas, sd mi više nije ni bitno kojeg jer svi ste izgleda u 5 deka razmišljanja.
etoo dobio minimalnu moguću kaznu, al hajd to je nekako i ok, skoro došao u italiju i ovo mu je prvi eksces te vrste, kraj koniec ende the end
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.