Servis mu je dns los i FH mu je uzasan, samo malo da digne te dvije stavke i dobice iduca 3 seta, ali bez potrebe se izg set
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nekako mi ne naspavan djeluje 
Servis mu je dns los i FH mu je uzasan, samo malo da digne te dvije stavke i dobice iduca 3 seta, ali bez potrebe se izg set
isto na drogama...najgopre sto razigra ovog sljivotresa svojim glupostima ,pa se poslije cupaj ...
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 24 jan 2020, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Meni je jos debilniji mrtvi Tsitsipas koji ne moze do mrtve brejk lopte protiv goata Raonica. Ajd razumio bih da je Fedja il Djoker al Raonic jbt
Pa bezveze si je napravio problem u prvom setu. Nabrija Australijanca dzaba, sad ce morat krv pisat da ovo okrene.
Dobar je Millman ne zajebavajte
Svidja mi se što stoji na liniji i ne dopušta da ga Fed otjera pozadi ni milimetra, a fino mu i bekend stranu pritiska što je provjeren recept
Svidja mi se što stoji na liniji i ne dopušta da ga Fed otjera pozadi ni milimetra, a fino mu i bekend stranu pritiska što je provjeren recept
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ovog Millmana kao da su pravili Lleyton Hewitt i Jud Lowe ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kako vidim vise forehand steka nego backhand
da je bar bekend problem 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Prcati degenerične nuspojave kao ti - neprocjenjivo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Drugo je ofanzivno tu forhend šteka al mu ovaj konstantno opterećuje bekend stranu dubokim lopticama ne može Fed dobit priliku za čist napad nikako
Odličan je, a posebno me fascinira ova smirenost, nije nervozan lik sekunde, krv će Fed morat pišat da ovo okrene
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ali svaki forhend je izbacio ili u aut ili u mrezu.....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jbg i ovaj je Australijanac a na AO Federer ima najmanju pomoc publike,nisu ludo zaljubljeni u njeg ko na WB pa da navijaju protiv Murraya u finalj npr.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Druge servise zakucava u mrežu, e moj Federer ti si prije meča u glavi počeo tražiti opravdanja, sero seravi, prepo si se ovakvog retarda koji ne da je ograniče nego je **** od tenisera
Cicipas muku muči, ne može lik doć do BP, gori je nego Rafa na riternu 
Čuj Virto da prca nekoga 
Mora Tsip raditi jos na riternu, to mu je ubjedljivo najslabiji dio igre, i sa mnogo losijim serverima od Ranica, tesko izlazi na kraj.
Show me your donuts 0 0
Ode i Cici
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Raonić i kao vječito drvo (malo manje doduše) ima više u igri nego ijedan next genovac trenutno
Kmee. Ne vole ga pa mu teško, ne može se fokusirati.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 jan 2020, 11:39Jbg i ovaj je Australijanac a na AO Federer ima najmanju pomoc publike,nisu ludo zaljubljeni u njeg ko na WB pa da navijaju protiv Murraya u finalj npr.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.