Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Šta si se stego protiv takvog jednodimenzionalnog igrača Roger, frajer živi od rallya na tvoj bekend, samo mu varijacija malo ubaci, miksaj i tvoj je
Kako si se prepao Milmana Roger pa nije Bog tobejarani nego ograničeni kloc yebo te on tako sasranog
Kako si se prepao Milmana Roger pa nije Bog tobejarani nego ograničeni kloc yebo te on tako sasranog
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 24 jan 2020, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
Hahahha a nemoguce da se prepao ovog majke mi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
federer ko naomi osaka
Vec uobicajen los dan na slamu za Federera. Ustalio je to zadnjih par godina. Vidjet cemo da li ce ga kostat.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 24 jan 2020, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.
Covjek ne moze servisa pogoditi
- Nail for Real
- Kontakt:

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Bože sačuvaj, pa onaj Johnson je za ovoga Stefan Edberg kvalitetom, kako je moguće da se ovako prepao frajera koji osim baselinea u svojoj igri nema ništa?
15 grešaka, daj Mirka složi mu šamarčinu yebote ne mogu da vjerujem da ovako mlitavo izlazi protiv vako odvratnog frajera, pa ja bi gino da ga dobijem samo zbog one face njegove retardirane žvaljave yebo te on smotana
15 grešaka, daj Mirka složi mu šamarčinu yebote ne mogu da vjerujem da ovako mlitavo izlazi protiv vako odvratnog frajera, pa ja bi gino da ga dobijem samo zbog one face njegove retardirane žvaljave yebo te on smotana
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 24 jan 2020, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ali pazi ovo, nema ih na temi, mir i tišina.
Plačko vrati brejk, oni k'o SDA botovi, pet postova u sekundi.
Plačko vrati brejk, oni k'o SDA botovi, pet postova u sekundi.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Užasan Fed
Servis ne služi, forhend haotično loš i odmah problemi
Ako digne nivo ne sumnjam da će okrenut ali...
Servis ne služi, forhend haotično loš i odmah problemi
Ako digne nivo ne sumnjam da će okrenut ali...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Rodjo je izgubio od Milmana i na us openu, znaci nista neobicno 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Nekako mi ne naspavan djeluje 
Servis mu je dns los i FH mu je uzasan, samo malo da digne te dvije stavke i dobice iduca 3 seta, ali bez potrebe se izg set
Servis mu je dns los i FH mu je uzasan, samo malo da digne te dvije stavke i dobice iduca 3 seta, ali bez potrebe se izg set
isto na drogama...najgopre sto razigra ovog sljivotresa svojim glupostima ,pa se poslije cupaj ...
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 24 jan 2020, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Meni je jos debilniji mrtvi Tsitsipas koji ne moze do mrtve brejk lopte protiv goata Raonica. Ajd razumio bih da je Fedja il Djoker al Raonic jbt
Pa bezveze si je napravio problem u prvom setu. Nabrija Australijanca dzaba, sad ce morat krv pisat da ovo okrene.
Dobar je Millman ne zajebavajte
Svidja mi se što stoji na liniji i ne dopušta da ga Fed otjera pozadi ni milimetra, a fino mu i bekend stranu pritiska što je provjeren recept
Svidja mi se što stoji na liniji i ne dopušta da ga Fed otjera pozadi ni milimetra, a fino mu i bekend stranu pritiska što je provjeren recept
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ovog Millmana kao da su pravili Lleyton Hewitt i Jud Lowe ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kako vidim vise forehand steka nego backhand
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.