FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koji zec ba
?
?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Pa on nije bio potpuno spreman u zadnjih 10 godina...
"Momak" je blizi kraju karijere nego icemu....
"Momak" je blizi kraju karijere nego icemu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Realno Zec ima problema sa povredama uvijek,i nece nikad vratiti u staru formu radi godina...Za manje od mjesec imat ce 32 godine..oni ce se vjerovatno u jakom ritmu povrijediti..Evo stila se vec povrijedio,ono sto je nas stiglo zbog europe na pocetku sezone,njih ce stici u zadnjoj trecini takmicenja..E to moramo iskoristiti i odvojiti se na prvom mjestu
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 24 jan 2020, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Malo je neukusno prizivati povrede igracima. Nema veze sto su konkurenti u pitanju. Vise bih volio da su svi zdravi i kod nas i kod njih pa da se porokamo do zadnjeg kola i da mi slavimo na kraju ako Bog daGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2020, 13:18Realno Zec ima problema sa povredama uvijek,i nece nikad vratiti u staru formu radi godina...Za manje od mjesec imat ce 32 godine..nadat je se da ce u jakom ritmu se povrijediti..Evo stila se vec povrijedio,ono sto je nas stiglo zbog europe na pocetku sezone,njih ce stici u zadnjoj trecini takmicenja..E to moramo iskoristiti i odvojiti se na prvom mjestu
Halalite na upadu, umro vam je navijač Adis Gerin, momak koji je bio teško povrijeđen u onoj strašnoj nesreći 2010 kod Olova kada su vam poginuli Nedžad Efendić i Almedin Prljača
https://jedileri.ba/adis-ismet-gerin/
MIHAJLOVIĆ !
-
- Kontakt:
Zec i Štilić su rijetki majstori na ovim njivama i da što duže i bolje budu spremni. Nemojte bit budale. To su odlični momci , sportisti. Naše je da na to odgovorimo talentom, radom a ne da prizivamo takve gluposti. I vala je vako interesantnije kad su i oni u igri i budu trofeji slađi. Prošle godine ono 20 bodova nikakve neizbjesnosti ništa.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Rahmet mu dusiRadmilo87 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 13:33Halalite na upadu, umro vam je navijač Adis Gerin, momak koji je bio teško povrijeđen u onoj strašnoj nesreći 2010 kod Olova kada su vam poginuli Nedžad Efendić i Almedin Prljača
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj jedva čekam utakmice, pa makar to bile i prijateljske u Antaliji.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dobro jesam pretjerao..A pozdravljam i zeljovce koji redovno prate ovu nasu temu,kakve vi sve molitve ste pisali da nam se igraci povrede,a sad kao vi fini itd.ajdohordas je napisao/la: ↑24 jan 2020, 13:27Malo je neukusno prizivati povrede igracima. Nema veze sto su konkurenti u pitanju. Vise bih volio da su svi zdravi i kod nas i kod njih pa da se porokamo do zadnjeg kola i da mi slavimo na kraju ako Bog daGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2020, 13:18Realno Zec ima problema sa povredama uvijek,i nece nikad vratiti u staru formu radi godina...Za manje od mjesec imat ce 32 godine..nadat je se da ce u jakom ritmu se povrijediti..Evo stila se vec povrijedio,ono sto je nas stiglo zbog europe na pocetku sezone,njih ce stici u zadnjoj trecini takmicenja..E to moramo iskoristiti i odvojiti se na prvom mjestu
I ne nemam strah,nego sigurno da bi puno lakse dosli do titule ako bi doslo do povreda,sto se moze i ocekivati jer ih tek sada to stize
Ako mi budemo pravi,necemo morati brinuti za konkurente

-
- Kontakt:
Šarno i Hrvoje dobro je
evo ** piše.

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ti prezadovoljan mensečini Miličevićem?
Ja sam skeptičan po pitanju njega, veze nemam ko je.
Njime nisam zadovoljan iz razloga što dugo nije igrao zbog teške povrede a i klubovi nisu nešto da kažeš obzirom da nije igrao seriju B već niže lige, prije Aktobe-a, kako neko napisa.
Ako on bude zamjena za Lazića onda smo katastrofalan potez napravili, ako nije zamjena za Lazića već je tu zbog širine, onda inekako ok.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- robertkosar
- Kontakt:
I ovakvog insana i ljudinu poredit sa prodanim dusama ufol legendama. Rahmet ti dusi veliki Asime FerhatovicuLik je napisao/la: ↑24 jan 2020, 11:49RajaBa1983 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 09:47Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati." AFH![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- ElCartel11
- Kontakt:
Zrinjski dovede Jajala kakav posao 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto ga brate, potpisao.
Opet skupljaju nas otpad.
Za Dallas Mavericks

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Boze dragi,cuj losa zamjena za lazica 
Jesi ikad cuo za Tatara,pa dosao i prepisao ligu?
Ne znam kako nisi cuo za Milicevica .....

Jesi ikad cuo za Tatara,pa dosao i prepisao ligu?
Ne znam kako nisi cuo za Milicevica .....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa šta da ti kažem. Prezadovoljan nisam ali u zimskoj pauzi ćeš teško boljeg igrača nahvatati da igra za Sarajevo, sa ovim finansijama i ligom, gledam u tom pravcu. Nije neko mega-giga pojačanje ali ako budemo igrali 3-5-2 mislim da će biti savršeno sa njim u slučaju da Lazić ne ode a da je Dupovac kao zamjena.BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 14:17Ti prezadovoljan mensečini Miličevićem?
Ja sam skeptičan po pitanju njega, veze nemam ko je.
Njime nisam zadovoljan iz razloga što dugo nije igrao zbog teške povrede a i klubovi nisu nešto da kažeš obzirom da nije igrao seriju B već niže lige, prije Aktobe-a, kako neko napisa.
Ako on bude zamjena za Lazića onda smo katastrofalan potez napravili, ako nije zamjena za Lazića već je tu zbog širine, onda inekako ok.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, bordobijeli, mnon46, MSOZ101, nedimmmm1337, Varijantas8 i 37 gostiju.