FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
?
-
- Kontakt:
"Momak" je blizi kraju karijere nego icemu....
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Malo je neukusno prizivati povrede igracima. Nema veze sto su konkurenti u pitanju. Vise bih volio da su svi zdravi i kod nas i kod njih pa da se porokamo do zadnjeg kola i da mi slavimo na kraju ako Bog daGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2020, 13:18Realno Zec ima problema sa povredama uvijek,i nece nikad vratiti u staru formu radi godina...Za manje od mjesec imat ce 32 godine..nadat je se da ce u jakom ritmu se povrijediti..Evo stila se vec povrijedio,ono sto je nas stiglo zbog europe na pocetku sezone,njih ce stici u zadnjoj trecini takmicenja..E to moramo iskoristiti i odvojiti se na prvom mjestu
https://jedileri.ba/adis-ismet-gerin/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Rahmet mu dusiRadmilo87 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 13:33Halalite na upadu, umro vam je navijač Adis Gerin, momak koji je bio teško povrijeđen u onoj strašnoj nesreći 2010 kod Olova kada su vam poginuli Nedžad Efendić i Almedin Prljača
https://jedileri.ba/adis-ismet-gerin/
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dobro jesam pretjerao..A pozdravljam i zeljovce koji redovno prate ovu nasu temu,kakve vi sve molitve ste pisali da nam se igraci povrede,a sad kao vi fini itd.ajdohordas je napisao/la: ↑24 jan 2020, 13:27Malo je neukusno prizivati povrede igracima. Nema veze sto su konkurenti u pitanju. Vise bih volio da su svi zdravi i kod nas i kod njih pa da se porokamo do zadnjeg kola i da mi slavimo na kraju ako Bog daGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2020, 13:18Realno Zec ima problema sa povredama uvijek,i nece nikad vratiti u staru formu radi godina...Za manje od mjesec imat ce 32 godine..nadat je se da ce u jakom ritmu se povrijediti..Evo stila se vec povrijedio,ono sto je nas stiglo zbog europe na pocetku sezone,njih ce stici u zadnjoj trecini takmicenja..E to moramo iskoristiti i odvojiti se na prvom mjestu
I ne nemam strah,nego sigurno da bi puno lakse dosli do titule ako bi doslo do povreda,sto se moze i ocekivati jer ih tek sada to stize
Ako mi budemo pravi,necemo morati brinuti za konkurente

-
- Kontakt:

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ti prezadovoljan mensečini Miličevićem?
Ja sam skeptičan po pitanju njega, veze nemam ko je.
Njime nisam zadovoljan iz razloga što dugo nije igrao zbog teške povrede a i klubovi nisu nešto da kažeš obzirom da nije igrao seriju B već niže lige, prije Aktobe-a, kako neko napisa.
Ako on bude zamjena za Lazića onda smo katastrofalan potez napravili, ako nije zamjena za Lazića već je tu zbog širine, onda inekako ok.
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- robertkosar
- Kontakt:
I ovakvog insana i ljudinu poredit sa prodanim dusama ufol legendama. Rahmet ti dusi veliki Asime FerhatovicuLik je napisao/la: ↑24 jan 2020, 11:49RajaBa1983 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 09:47Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati." AFH![]()

- ElCartel11
- Kontakt:

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto ga brate, potpisao.
Opet skupljaju nas otpad.
Za Dallas Mavericks

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Jesi ikad cuo za Tatara,pa dosao i prepisao ligu?
Ne znam kako nisi cuo za Milicevica .....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa šta da ti kažem. Prezadovoljan nisam ali u zimskoj pauzi ćeš teško boljeg igrača nahvatati da igra za Sarajevo, sa ovim finansijama i ligom, gledam u tom pravcu. Nije neko mega-giga pojačanje ali ako budemo igrali 3-5-2 mislim da će biti savršeno sa njim u slučaju da Lazić ne ode a da je Dupovac kao zamjena.BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 14:17Ti prezadovoljan mensečini Miličevićem?
Ja sam skeptičan po pitanju njega, veze nemam ko je.
Njime nisam zadovoljan iz razloga što dugo nije igrao zbog teške povrede a i klubovi nisu nešto da kažeš obzirom da nije igrao seriju B već niže lige, prije Aktobe-a, kako neko napisa.
Ako on bude zamjena za Lazića onda smo katastrofalan potez napravili, ako nije zamjena za Lazića već je tu zbog širine, onda inekako ok.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, AuroraBorealis, benko21, bhfanatic14, Bilosta, boki86, Bordo10, broj6, budzak, CentarsutNaClanak921, Confiance, EastMadness, ErosViverosViv, Fudo, Hajdeee, Haksss, Hamagara, iliyaa8, JimmyPage, JuricaSpindl, MaroonBjelave, mire971, MojaMalenkost, MostarNeretva, Napapijri, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, Pantelija, r3m1, Rodman, sekac, Taree, TarpiTarpi, UltraSa46, Uvijeknapravojstrani, Vanja8, Zagor, zeljovolimte i 365 gostiju.