FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
svi u kakanj igra sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko će od vas na utakmicu u ponedjeljak?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lazić je imao povredu u Alanyasporu prije nego je došao kod nas, ne sjećam se tačno šta ali smo mu gledali insta baš tad nekad, i nabildo se poslije te ozljede...BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 18:54Nije igrao redovno u vremenu prije nego će kod nas, istina. Usporedbe radi, pogledaj klubove u kojem je bio Lazić a onda usporedi sa klubovima Miličevića, neuporedivo.
Lazić nije došao sa teškom povredom iza njega i kad je dolazio bio je prespreman, sjeti se kakve su se slike njegove kačile ovdje.
On se za to vrijeme izdvojio kao jedan od najboljih stopera lige, to će ti reći i oni što nas najviše mrze.
Nemam ništa protiv Miličevića ali velike je mačak u vreći i upitan mi je samo zbog te povrede. Sve mu najbolje želim ali JA NE BI SLAO LAZIĆA NA TRIBINE, BEZ OBZIRA NA PRODUŽAVANJE UGOVORA. Teže mi je to "prebolit" nego gubitak titule.
ostatak priče ne stoji nikako i nema teorije da jedan darko lazić bude veći od kluba....zaboravljaš da nam je Dupovac odigrao polusezonu sa Nihadom bez problema prije njega....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK Sarajevo i SFK 2000 dobitnici specijalnog priznanja za ostvarene rezultate u 2019. godini

Sportski savez Bosne i Hercegovine sinoć je u Narodnom pozorištu u Sarajevu organizovao jubilarnu 75. manifestaciju Izbora sportiste i sportske ekipe za 2019. godinu. Nagradu je dobio i Fudbalski klub Sarajevo, kojem je pripalo specijalno priznanje za ostvarene rezultate u 2019. godini.
FK Sarajevo je u protekloj godini osvojio duplu krunu, prvu u klupskoj historiji, a nagradu ispred Bordo kluba preuzeo je predsjednik UO Senad Jahić.
Specijalno priznanje za ostvarene rezultate u 2019. godini pripalo je i SFK 2000, aktuelnom osvajaču i rekorderu po broju osvojenih titula prvaka i trofeja Kupa BiH, ispred kojeg je nagradu preuzela predsjednica i trenerica Samira Hurem.
Za sportiste godine u muškoj i ženskoj konkurenciji izabrani su Amel Tuka i Larisa Cerić, a dodijeljene su i druge mnogobrojne nagrade u više kategorija - ambasador sporta, sportski događaj decenije, najuspješniji trener, sportske nade, najuspješniji klub u muškoj i ženskoj konkurenciji, najuspješnija državna selekcija...

Sportski savez Bosne i Hercegovine sinoć je u Narodnom pozorištu u Sarajevu organizovao jubilarnu 75. manifestaciju Izbora sportiste i sportske ekipe za 2019. godinu. Nagradu je dobio i Fudbalski klub Sarajevo, kojem je pripalo specijalno priznanje za ostvarene rezultate u 2019. godini.
FK Sarajevo je u protekloj godini osvojio duplu krunu, prvu u klupskoj historiji, a nagradu ispred Bordo kluba preuzeo je predsjednik UO Senad Jahić.
Specijalno priznanje za ostvarene rezultate u 2019. godini pripalo je i SFK 2000, aktuelnom osvajaču i rekorderu po broju osvojenih titula prvaka i trofeja Kupa BiH, ispred kojeg je nagradu preuzela predsjednica i trenerica Samira Hurem.
Za sportiste godine u muškoj i ženskoj konkurenciji izabrani su Amel Tuka i Larisa Cerić, a dodijeljene su i druge mnogobrojne nagrade u više kategorija - ambasador sporta, sportski događaj decenije, najuspješniji trener, sportske nade, najuspješniji klub u muškoj i ženskoj konkurenciji, najuspješnija državna selekcija...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne treba biti licemjeran! Lazic je dobar igrac, na stranu sto zeli da ide. Isto je i Zakaric dobar igrac, bez obzira sto nije potpisao za nas. Hajde malo realnosti...
1946~
U cemu je problem sto treba clanska ako se hoce utakmica u Butmiru?Svako onaj ko je navijac ovog kluba ima člansku i to je kraj price.
jest dobar i Adukor je bio dobar...
ne veći od kluba

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
To će biti jedan od najglupljih poteza u zadnjih 5 godina, garantujem životom. Prestajem pisati ako Miličević na kraju sezone, ako bude zamjena Lazića, odradi dobar posao i zadovolji navijače svojim igrama i doprinese u osvajanju titule.
Nevjerovatno je što svakog igrača koji odlazi(?) stavljate u koš prosječnog igrača i smatrate ga lako zamjenjivim. Zadnji takav je bio Crepulja. Znamo poslije šta je bilo.
A dok je taj igrač tu, govorit ćete da je najbolji u ligi. Jednostavno, nikakvu dozu objektivnosti, zabrintosti i kritike niste u stanju napisati zbog konstantnog branjenja i hvaljenja svakog koraka i poteza ljudi u klubu.
Nevjerovatno je što svakog igrača koji odlazi(?) stavljate u koš prosječnog igrača i smatrate ga lako zamjenjivim. Zadnji takav je bio Crepulja. Znamo poslije šta je bilo.
A dok je taj igrač tu, govorit ćete da je najbolji u ligi. Jednostavno, nikakvu dozu objektivnosti, zabrintosti i kritike niste u stanju napisati zbog konstantnog branjenja i hvaljenja svakog koraka i poteza ljudi u klubu.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 24 jan 2020, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kralju, de se sviju ti sa sobom dogovori. Ovdje lajkas sto ce na tribine oni koji ne produze, a sad nisi za to.BordoSarajevo je napisao/la: ↑31 dec 2019, 11:24Šta je s igračima kojima ističe ugovor na kraju sezone, da li će na tribine ako ne produže kao Adukor prethodne sezone?
"S šefom smo već pričali oko tih igrača. Adukor je prošle godine bio na tribini jer niko nije veći od kluba, a mi smo željeli da produžimo s njim saradnju. S ovima koji sada ističe saradnja smo pričali i vidjet ćemo šta će biti. Pregovaramo s onima koje želimo da ostanu, a ako neko odbije da pomogne klubu ili postupi kao Adukor onda će na tribine", dodao je Hadžić.
Ovo je mene interesovalo![]()
Nista licno kralju, samo imaj nekad svoj stav jbg ti

K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesam ja jedini koji imam mišljenje da Crepulja nije nešto posebno pokazao kod nas?
Nisi, vjeruj da isto mislim
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Imam clansku ali necu, ne osjetim neku euforiju da bi isao s posla i gledao prijateljsku protiv rudara.
A inace lijep potez uprave jer trebaju clanovi da imaju neke prednosti u odnosu na ostale koji se jos nisu stigli uclaniti. Kamo srece da svi navijaci naseg kluba imaju clansku, a pogotovo sezonsku
buraz i Pape je otišao pa se nismo ugasili, matere ti čemu drama, igrali sasvim ok sa akademcom Nihadom na stoperu a prije toga sa Markom na stoperu....BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 19:16To će biti jedan od najglupljih poteza u zadnjih 5 godina, garantujem životom. Prestajem pisati ako Miličević na kraju sezone, ako bude zamjena Lazića, odradi dobar posao i zadovolji navijače svojim igrama i doprinese u osvajanju titule.
bježi ba po godine čeko da frajer napravi onaj trk s loptom a la Messi ko na youtub videu što je stavio 5-6 tih trkova

totalno drugi igrač na terenu i on nakon ozljede došo....mada nije bio loš samo sam očekivao više jednostavno...
Prvo mnogi navijaci smatraju da clanska knjizica ne znaci nista za klub osim tih 20Km..
Klub je extrimno vazno da ima sto vise aktivni clanova radi sponzora radi reklamiranja i sporazuma za reklamiranje. Jel vi vidite da recimo tuzla city celik sloboda radnik mladost svi zajedno nemaju vise sponzora nego mi. Jedan razlog je i to broj aktivni clanova. Jer aktivan clan u ocima kompanija koje hoce da se reklamiraju se prvo to gleda pa onda broj navijaca na teibini pa onda popularnost kluba itd..posebno u bosni gdje posjeta prosjek 4000 po utakmici.
Bolje dat 20 za cansku nego kupit 5 ulaznica po 10 km
Sve ekipe da spois nemozes napravit bolju ekipu koju mi trenutno imas.. sama cinjenica zrinjski seljo sb tc svi su bili na optimalnoj ekipi svih 19 utakmica vaso imo 3 boda bez utakmice sa celikom mi nismo ni 70% sve snage upotrebili i ti su klubovi po bod dvva pet iz nas. Takode imamo mnogo pogodni raspored..STO ONAJ KAZE AKO PONOVOCU RECI AKO SAMO PIDRO I STANILOJA PROCEPE I VINKO BAR BUDE NIVO HUSREFA POBJEDICEMO SVAKU UTAKMICU
Klub je extrimno vazno da ima sto vise aktivni clanova radi sponzora radi reklamiranja i sporazuma za reklamiranje. Jel vi vidite da recimo tuzla city celik sloboda radnik mladost svi zajedno nemaju vise sponzora nego mi. Jedan razlog je i to broj aktivni clanova. Jer aktivan clan u ocima kompanija koje hoce da se reklamiraju se prvo to gleda pa onda broj navijaca na teibini pa onda popularnost kluba itd..posebno u bosni gdje posjeta prosjek 4000 po utakmici.
Bolje dat 20 za cansku nego kupit 5 ulaznica po 10 km
Sve ekipe da spois nemozes napravit bolju ekipu koju mi trenutno imas.. sama cinjenica zrinjski seljo sb tc svi su bili na optimalnoj ekipi svih 19 utakmica vaso imo 3 boda bez utakmice sa celikom mi nismo ni 70% sve snage upotrebili i ti su klubovi po bod dvva pet iz nas. Takode imamo mnogo pogodni raspored..STO ONAJ KAZE AKO PONOVOCU RECI AKO SAMO PIDRO I STANILOJA PROCEPE I VINKO BAR BUDE NIVO HUSREFA POBJEDICEMO SVAKU UTAKMICU
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 24 jan 2020, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije bio sad spektakularan niti je imao neku mocnu statistiku, ali je momak znao stati na loptu, diktirati tempo, povezati defanzivni dio sa ofanzivnim itd.
Misljenja sam da nam fali takav igrac, zato je u anketi isao glas za centralnog veznog

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
A nije ruzno poslije duple covjeka nazivati pogrdnim imenima?Benjolos je napisao/la: ↑24 jan 2020, 18:25Samo bih da pitam ovdje par forumaša sto nazivaju Sabrinu qurvom, da li imate valjan dokaz da je ona ta kako je nazivate, u slucaju da nemate pitao bih vas da li nazivate takvim imenom ostale zenske osobe pa i svoju majku, sestru, zenu, djevojku?
Da naglasim, nista licno protiv ikoga, al ruzno je citati takve uvrede...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma nećemo se ugasit al šanse za titulu bi bile dosta smanjene. Lakše ću progutat činjenicu da je, kako ti kažeš, "Lazić veći od kluba", nego radovanje kona ili nekog drugog u maju.
Sjeti se koliko puta su nas stoperi spasili u prvom dijelu sezone kada smo bili katastrofalni, oni su najzaslužniji što smo na prvom mjestu. Da je samo neki drugi stoper bio umjesto Lazića ili Besima, bili bi mi daleko od prvog mjesta.
Sjeti se koliko puta su nas stoperi spasili u prvom dijelu sezone kada smo bili katastrofalni, oni su najzaslužniji što smo na prvom mjestu. Da je samo neki drugi stoper bio umjesto Lazića ili Besima, bili bi mi daleko od prvog mjesta.
FK Sarajevo
- robertkosar
- Kontakt: