Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma samo da prođe prva sedmica, druga je već ludilo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mogao bi Zverev do svog najvećeg uspjeha (4R)
. Meni je taj frajer enigma, ja često koristim termin mentalni patuljak, on je definitivno to. Toliko je teniski potkovan, toliko je imao iza sebe porodicu i burazera, da bi došao na GS turnire da ostane do 2. sedmice. A ja sam prvi glasao za njega u onoj anketi 2016. godine da će biti novi number 1 i GS prvak. Mada opet prolazi kroz tešku situaciju kroz karijeru, ali opet ima igrački potencijal i strašan bekhend, a sebi dopušta da ga šamaraju neki poluigrači naspram njega.
Ali opet, koliko god bio tehnički dobar moraš biti i mentalno. Sve se to može istrenirati, lični psiholog i edukacija o problemu. Strah se može savladati samo tako što se čovjek s tim suoči, Alex se suočava 2-3 godine po GS turnirima i opet nije zreo za veći iskorak. A svi znamo da mu je mjesto u drugoj sedmici, naročito ovdje. Šteta njegovog igračkog potencijala, valjda ispliva nekad na površinu.

Ali opet, koliko god bio tehnički dobar moraš biti i mentalno. Sve se to može istrenirati, lični psiholog i edukacija o problemu. Strah se može savladati samo tako što se čovjek s tim suoči, Alex se suočava 2-3 godine po GS turnirima i opet nije zreo za veći iskorak. A svi znamo da mu je mjesto u drugoj sedmici, naročito ovdje. Šteta njegovog igračkog potencijala, valjda ispliva nekad na površinu.
"We need to suffer. And we need to fight."
osvaja babuka 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
dje mi je bodi ...u slogi lom on pobjegao kuci papucar
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Majke mi, htio te pitati je li to opet pijanka petkom kad si napisao ovo:

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sila je postao Jeftha ove teme,jeftini pokusaji humora prevladavaju 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ma ja gotivim silu majek mi ...volio bih tog lika upoznati...niakd ni jednu rijec nikome nije uvrijedljivu napisao...ok jeste se zajebavao kao svi,provocirao ,ali niakd tog momka nisa mvidio da je nekog uvrijedio...momcina bas
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma jest,al puno trola

#Punoljetstvo
ma dobro malo se jest povkario po tom pitanju,ali to je brat...mozes mu se uvijek obratiti za nesto,prodiskutovati,nikad ti nista nece lose reci,pa i zajebancija sa njim je zdrava. ..jbg to sto voli Nolu je njegov hendikep...od Boga sta ces

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
kapitenu lutko bratova,kako tiket ide...i ti si momcina,respekt za tebe 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Evo Anđeliku pratim. Poslije nje tek kreće ludilo.

Hvala ti brate, isto važi i za tebe. I za sve sa ovog podforuma gdje je najbolja raja.

Slazem se,trolanje mora izbacit,inace je ok lik.
23
ma fino je ovdje,eto da se malo izbace neke gluposti bilo bi savrseno,treba postovanja jbg pa kako god...
Goat uskoro skidas mrak,imas li tremu

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ima super likova za diskusiju. Ja ovdje u zadnje vrijeme najviše pišem jer imam s kim diskutovat, na F1 zadnji post prije 7 dana napisan. Mada i ovo se hibernira kad GS prođe.
Razmišljam ako dobijem sve staviti na Rafu protiv Kirdže.
Razmišljam ako dobijem sve staviti na Rafu protiv Kirdže.

e to sam zaboravio,imas jednu manu...navijas za Rafu 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma Rafa je za mene definicija sportaša, ne mogu ja protiv toga. A više gotivim Federerov stil igre nego Rafin. Ja sam protiv ove nextgen buranije, navijam za Đokera i Federera protiv njih, osim ako Rafi treba suprotno. Ovo što su uradili u ovoh 10tak godina je neizbrisiv trag. Još tri sezone i nek se oproste.

Čuj ja trolam, a vi eto ozbiljni kad pišete da Roger ima šanse da osvoji. 
Hajmo Monf i Gulbis, mogao bi biti show kakve su budale u pitanju.

Hajmo Monf i Gulbis, mogao bi biti show kakve su budale u pitanju.

41.21.1.
ma najbolje nek svi osvoje po 22 GS titule i nek se u isto vrijeme oproste...posteno majku muCaptain4 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 02:50Ma Rafa je za mene definicija sportaša, ne mogu ja protiv toga. A više gotivim Federerov stil igre nego Rafin. Ja sam protiv ove nextgen buranije, navijam za Đokera i Federera protiv njih, osim ako Rafi treba suprotno. Ovo što su uradili u ovoh 10tak godina je neizbrisiv trag. Još tri sezone i nek se oproste.![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.