Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ma ja gotivim silu majek mi ...volio bih tog lika upoznati...niakd ni jednu rijec nikome nije uvrijedljivu napisao...ok jeste se zajebavao kao svi,provocirao ,ali niakd tog momka nisa mvidio da je nekog uvrijedio...momcina bas
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma jest,al puno trola
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ma dobro malo se jest povkario po tom pitanju,ali to je brat...mozes mu se uvijek obratiti za nesto,prodiskutovati,nikad ti nista nece lose reci,pa i zajebancija sa njim je zdrava. ..jbg to sto voli Nolu je njegov hendikep...od Boga sta ces
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
kapitenu lutko bratova,kako tiket ide...i ti si momcina,respekt za tebe 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Evo Anđeliku pratim. Poslije nje tek kreće ludilo.
Hvala ti brate, isto važi i za tebe. I za sve sa ovog podforuma gdje je najbolja raja.
"We need to suffer. And we need to fight."
Slazem se,trolanje mora izbacit,inace je ok lik.
23
ma fino je ovdje,eto da se malo izbace neke gluposti bilo bi savrseno,treba postovanja jbg pa kako god...
Goat uskoro skidas mrak,imas li tremu
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ima super likova za diskusiju. Ja ovdje u zadnje vrijeme najviše pišem jer imam s kim diskutovat, na F1 zadnji post prije 7 dana napisan. Mada i ovo se hibernira kad GS prođe.
Razmišljam ako dobijem sve staviti na Rafu protiv Kirdže.
Razmišljam ako dobijem sve staviti na Rafu protiv Kirdže.
e to sam zaboravio,imas jednu manu...navijas za Rafu 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma Rafa je za mene definicija sportaša, ne mogu ja protiv toga. A više gotivim Federerov stil igre nego Rafin. Ja sam protiv ove nextgen buranije, navijam za Đokera i Federera protiv njih, osim ako Rafi treba suprotno. Ovo što su uradili u ovoh 10tak godina je neizbrisiv trag. Još tri sezone i nek se oproste.
Čuj ja trolam, a vi eto ozbiljni kad pišete da Roger ima šanse da osvoji. 
Hajmo Monf i Gulbis, mogao bi biti show kakve su budale u pitanju.
Hajmo Monf i Gulbis, mogao bi biti show kakve su budale u pitanju.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
ma najbolje nek svi osvoje po 22 GS titule i nek se u isto vrijeme oproste...posteno majku muCaptain4 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 02:50Ma Rafa je za mene definicija sportaša, ne mogu ja protiv toga. A više gotivim Federerov stil igre nego Rafin. Ja sam protiv ove nextgen buranije, navijam za Đokera i Federera protiv njih, osim ako Rafi treba suprotno. Ovo što su uradili u ovoh 10tak godina je neizbrisiv trag. Još tri sezone i nek se oproste.![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
javi brato kako prodje...i sretno ti ....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
jolicnikola
- Kontakt:
idi u k***c, ode i moja nova omiljena Pliškova, koji sam ja luzer, izgleda da ništa ni od nje, ko sa Sisarom 
a sisulja burkejolicnikola je napisao/la: ↑25 jan 2020, 03:40idi u k***c, ode i moja nova omiljena Pliškova, koji sam ja luzer, izgleda da ništa ni od nje, ko sa Sisarom![]()
pijan sam tek vidim da si spomenuo sisulju...fali effe bgm
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nevjerovatna je stvar koliko je Rafin tenis efikasniji na toplom vremenu i visokoj temperaturi. Potpuno druga dimenzija ovo sad na skoro 30 stepeni u odnosu na ono kolo ranije po hladnijem vremenu i u noćnom terminu. Spin se baš fino prima, loptice brže lete, čistije udara, nenormalna razlika.
Nije loš za sad, forhend odlićan. Valjda zadrži ovaj nivo do kraja meča. Čudo su uslovi i koliko mogu uticat na kvalitet njegovog tenisa. Šteta pa se finale ne igra u ovom dnevnom terminu pod osunčanim nebom.
Thiem crta za sad, ne može Fritz ništa.
Nije loš za sad, forhend odlićan. Valjda zadrži ovaj nivo do kraja meča. Čudo su uslovi i koliko mogu uticat na kvalitet njegovog tenisa. Šteta pa se finale ne igra u ovom dnevnom terminu pod osunčanim nebom.
Thiem crta za sad, ne može Fritz ništa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Konačno dobar meč, prvi takav na turniru.
Sve je ferceralo manje više, forhend posebno dobar.
Drastična razlika u odnosu na Delbonisa, prije svega radi uslova, nebo i zemlja su dnevni i noćni termin.
Thiem je sila
Sve je ferceralo manje više, forhend posebno dobar.
Drastična razlika u odnosu na Delbonisa, prije svega radi uslova, nebo i zemlja su dnevni i noćni termin.
Thiem je sila
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 25 jan 2020, 07:36, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakva razlika u kvalitetu igraca izmedju gornjeg i donjeg dijela zrijeba , bezobrazno.Bukvalno ubaci Novaka i Rogera gore i to je to.Onaj donji dio zrijeba osim njih dvojice nema kvalitetnog tenisera koji je spreman i moze uraditi velike stvari.
Gore je rock and roll .Krenulo je.Nadalov zrijeb kao da mu ga je najveci dusman krojio ali sta da se radi.
Gore je rock and roll .Krenulo je.Nadalov zrijeb kao da mu ga je najveci dusman krojio ali sta da se radi.
Ne vjerujem da Monf išta moze Thiemu, loš mu je matchup pravo, izgubio je svih 5 odigranih mečeva, tako da je poprilično sigurno da će Rafa morati preko Kyrgiosa/Kachanova i Thiema do polufinala, strašno tezak posao ga čeka. A tamo bi ga mogao sačekati Medvedev, o finalu da i ne pričam.
Niko ne ispada u njegovoj polovini od nosioca jbt, svi prolaze rutinski, za razlike od Novakove i Fedove gdje je sve poispadalo što iole vrijedi.
Niko ne ispada u njegovoj polovini od nosioca jbt, svi prolaze rutinski, za razlike od Novakove i Fedove gdje je sve poispadalo što iole vrijedi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.