javi brato kako prodje...i sretno ti ....
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
jolicnikola
- Kontakt:
idi u k***c, ode i moja nova omiljena Pliškova, koji sam ja luzer, izgleda da ništa ni od nje, ko sa Sisarom 
a sisulja burkejolicnikola je napisao/la: ↑25 jan 2020, 03:40idi u k***c, ode i moja nova omiljena Pliškova, koji sam ja luzer, izgleda da ništa ni od nje, ko sa Sisarom![]()
pijan sam tek vidim da si spomenuo sisulju...fali effe bgm
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nevjerovatna je stvar koliko je Rafin tenis efikasniji na toplom vremenu i visokoj temperaturi. Potpuno druga dimenzija ovo sad na skoro 30 stepeni u odnosu na ono kolo ranije po hladnijem vremenu i u noćnom terminu. Spin se baš fino prima, loptice brže lete, čistije udara, nenormalna razlika.
Nije loš za sad, forhend odlićan. Valjda zadrži ovaj nivo do kraja meča. Čudo su uslovi i koliko mogu uticat na kvalitet njegovog tenisa. Šteta pa se finale ne igra u ovom dnevnom terminu pod osunčanim nebom.
Thiem crta za sad, ne može Fritz ništa.
Nije loš za sad, forhend odlićan. Valjda zadrži ovaj nivo do kraja meča. Čudo su uslovi i koliko mogu uticat na kvalitet njegovog tenisa. Šteta pa se finale ne igra u ovom dnevnom terminu pod osunčanim nebom.
Thiem crta za sad, ne može Fritz ništa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Konačno dobar meč, prvi takav na turniru.
Sve je ferceralo manje više, forhend posebno dobar.
Drastična razlika u odnosu na Delbonisa, prije svega radi uslova, nebo i zemlja su dnevni i noćni termin.
Thiem je sila
Sve je ferceralo manje više, forhend posebno dobar.
Drastična razlika u odnosu na Delbonisa, prije svega radi uslova, nebo i zemlja su dnevni i noćni termin.
Thiem je sila
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 25 jan 2020, 07:36, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakva razlika u kvalitetu igraca izmedju gornjeg i donjeg dijela zrijeba , bezobrazno.Bukvalno ubaci Novaka i Rogera gore i to je to.Onaj donji dio zrijeba osim njih dvojice nema kvalitetnog tenisera koji je spreman i moze uraditi velike stvari.
Gore je rock and roll .Krenulo je.Nadalov zrijeb kao da mu ga je najveci dusman krojio ali sta da se radi.
Gore je rock and roll .Krenulo je.Nadalov zrijeb kao da mu ga je najveci dusman krojio ali sta da se radi.
Ne vjerujem da Monf išta moze Thiemu, loš mu je matchup pravo, izgubio je svih 5 odigranih mečeva, tako da je poprilično sigurno da će Rafa morati preko Kyrgiosa/Kachanova i Thiema do polufinala, strašno tezak posao ga čeka. A tamo bi ga mogao sačekati Medvedev, o finalu da i ne pričam.
Niko ne ispada u njegovoj polovini od nosioca jbt, svi prolaze rutinski, za razlike od Novakove i Fedove gdje je sve poispadalo što iole vrijedi.
Niko ne ispada u njegovoj polovini od nosioca jbt, svi prolaze rutinski, za razlike od Novakove i Fedove gdje je sve poispadalo što iole vrijedi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Verdasco nadal za sirotinju 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nik se šprda s Karenom 
Samo nesto ne vijerujem da Nik moze bit ozbiljna prijetnja Rafi u mecu od 5 mogucih setova. Jednostavno ova budala nema sanse da bude ozbiljan 3-4 sata i fokusiran u mecu.
⚽FK Garaže⚽
-
jolicnikola
- Kontakt:
evo Mugara siluje Svitaru #Effyvratise
Kakav god da je, jedini od ovih Spancica tokom karijere nije skidao gace Nadalu i prije meca
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Bravo !!!
Nikad neću zaboraviti onaj AO , kako sam navijao i skakao kao da Roger igra , kakvi su ono forhend bili
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ja sam vala sokiran sto Zverev i Thiem jos nisu ispalibodi123 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 08:20Ne vjerujem da Monf išta moze Thiemu, loš mu je matchup pravo, izgubio je svih 5 odigranih mečeva, tako da je poprilično sigurno da će Rafa morati preko Kyrgiosa/Kachanova i Thiema do polufinala, strašno tezak posao ga čeka. A tamo bi ga mogao sačekati Medvedev, o finalu da i ne pričam.
Sascha se ne sali
@Bodi
Kazem ja tebi da je Rublev ove godine jako dobar, mogao bi on ove godine uhvatiti top10 ako ga povrede zaobidju.
Nego nocas su stavili mec Novak vs Diego u dnevni program, pa jbm ne mogu ustajati u 5 gledati a to ce biti najbolji mec nocas ili ti ga sutra
Kazem ja tebi da je Rublev ove godine jako dobar, mogao bi on ove godine uhvatiti top10 ako ga povrede zaobidju.
Nego nocas su stavili mec Novak vs Diego u dnevni program, pa jbm ne mogu ustajati u 5 gledati a to ce biti najbolji mec nocas ili ti ga sutra
Au sad ce b92 botovi da pricaju o bjelosvjetskoj zavjeri protiv nebeskog narodaronaldo99 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 10:57@Bodi
Nego nocas su stavili mec Novak vs Diego u dnevni program, pa jbm ne mogu ustajati u 5 gledati a to ce biti najbolji mec nocas ili ti ga sutra![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.