javi brato kako prodje...i sretno ti ....

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
javi brato kako prodje...i sretno ti ....
a sisulja burkejolicnikola je napisao/la: ↑25 jan 2020, 03:40idi u k***c, ode i moja nova omiljena Pliškova, koji sam ja luzer, izgleda da ništa ni od nje, ko sa Sisarom![]()
Kakav god da je, jedini od ovih Spancica tokom karijere nije skidao gace Nadalu i prije meca
Ja sam vala sokiran sto Zverev i Thiem jos nisu ispalibodi123 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 08:20Ne vjerujem da Monf išta moze Thiemu, loš mu je matchup pravo, izgubio je svih 5 odigranih mečeva, tako da je poprilično sigurno da će Rafa morati preko Kyrgiosa/Kachanova i Thiema do polufinala, strašno tezak posao ga čeka. A tamo bi ga mogao sačekati Medvedev, o finalu da i ne pričam.
Niko ne ispada u njegovoj polovini od nosioca jbt, svi prolaze rutinski, za razlike od Novakove i Fedove gdje je sve poispadalo što iole vrijedi.
Au sad ce b92 botovi da pricaju o bjelosvjetskoj zavjeri protiv nebeskog narodaronaldo99 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 10:57@Bodi
Kazem ja tebi da je Rublev ove godine jako dobar, mogao bi on ove godine uhvatiti top10 ako ga povrede zaobidju.
Nego nocas su stavili mec Novak vs Diego u dnevni program, pa jbm ne mogu ustajati u 5 gledati a to ce biti najbolji mec nocas ili ti ga sutra![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.