Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
svi fol budala ovo ono,a svi realno uzivamo da gleamo kad on igra i pravi ove pizdarije
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja ga volim gledati i on je magnet za publiku, to je valjda svima jasno 

Nema snage, 2 seta on može odigrat vrhunski i to je kapak. I protiv Simona je pao poslije toga, a evo i sad.
Sramotno za profesionalca al to je on.
Ako ovaj set ne uzme u **** će bit, Karen bi bio favorit u petom bez dileme.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Naravno, moje kakva budala je bilo pozitivno, ništa negativno.
Đe ono gađo Nadala lopticama na servi

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kako ce Rafaelo ovo odvaliti 

Ma volimo ga svi gledati, mora biti jedan ovakav na touru, ali da je budaletina to jest i to velika

⚽FK Garaže⚽
-
Uno, ovo sto ti on govori se zove Bluestacks, to je player za aplikacije, uradis download, pokrenes u njemu aplikaciju koju zelis i to je to.
Mobdro sam ja koristio od pocetka, kad je tek izasla i nije puno ljudi znalo za nju, ali je los kvalitet slike, za nuzdu moze se gledati.
Imas drugih i boljih aplikacija, ako neces vec na streamu gledati, a imas i streamova x koji ne trzaju.
Ako hoces na PC, Kodi deri, skines par addons, nadjes stream od bezbroj koji je ok, imas kvalitet po zelji da biras.
Ne postoji tekma mislim od ozbiljnog sporta ili liga da ne mozes gledati, sta ti volja.
Mobdro sam ja koristio od pocetka, kad je tek izasla i nije puno ljudi znalo za nju, ali je los kvalitet slike, za nuzdu moze se gledati.
Imas drugih i boljih aplikacija, ako neces vec na streamu gledati, a imas i streamova x koji ne trzaju.
Ako hoces na PC, Kodi deri, skines par addons, nadjes stream od bezbroj koji je ok, imas kvalitet po zelji da biras.
Ne postoji tekma mislim od ozbiljnog sporta ili liga da ne mozes gledati, sta ti volja.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 25 jan 2020, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
Zar ima jos neko da trazi pojedinacne streamove za gledanje necega, skines kodi i miran si.Unofficialpage je napisao/la: ↑25 jan 2020, 11:04Ne možeš nači stream da valja, nema šanse. Ona Ruska stranica radi 5-10 min i onda se sve refreshuje i opet moram play kliknuti a ovi ostali rade 15ak min i samo stanu i nema šanse da to ponovo se pokrene.
E jbg, kud baš tad staviše taj meč, mora se ustati i to gledati.

Zadnja izmjena: Krofna, dana/u 25 jan 2020, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
Show me your donuts 0 0
Moze skinuti KODI na telefon i onda prebaciti sliku na tv-u, milina bozija.bosanskazvijer je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:22Uno, ovo sto ti on govori se zove Bluestacks, to je player za aplikacije, uradis download, pokrenes u njemu aplikaciju koju zelis i to je to.
Mobdro sam ja koristio godinama, kad je tek izasla, ali je los kvalitet slike, za nuzdu moze se gledati.
Show me your donuts 0 0
ma nisam ni mislio nsita lose,nego i ja kazem vidi budale,a uzivam kad lik igra,moram pogledati obavezno,i uvijek napravi cirkus ali sto je fazon nikad ti ne dosadi njegov cirkus,ono da kazes jbg nema vise smisla...nego uvijek smisli neki novi nacin

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mozete vi Kodi, mi u njemackoj ne smijemo ni prismrditi Kodiju 

ma kako nije,ali gledaj poludi publika za njim
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zato sam ti i reko. Uplati sebi pretplatu na ES playeru, 5 eura to ti je jedan kebab manje, i uživaš.
Kakvi Kodiji i raznorazne gluposti, ko će se s tim peglat.
Danilo rutinira nejač, a niko ni ga spomene. To je znak da radi dobar posao.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kako se ovo nastima, imal uputstvo neko?Krofna je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:25Moze skinuti KODI na telefon i onda prebaciti sliku na tv-u, milina bozija.bosanskazvijer je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:22Uno, ovo sto ti on govori se zove Bluestacks, to je player za aplikacije, uradis download, pokrenes u njemu aplikaciju koju zelis i to je to.
Mobdro sam ja koristio godinama, kad je tek izasla, ali je los kvalitet slike, za nuzdu moze se gledati.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Ma milion nacina ima.Krofna je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:25Moze skinuti KODI na telefon i onda prebaciti sliku na tv-u, milina bozija.bosanskazvijer je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:22Uno, ovo sto ti on govori se zove Bluestacks, to je player za aplikacije, uradis download, pokrenes u njemu aplikaciju koju zelis i to je to.
On hoce na PC, pa moze i HDMI i deri, moze na telefon pa baci na TV, moze na Box, Firestick pa na tv, ma milion kombinacija.
E, sta sam sati proveo u tim kombinacijama, da sam posvetio naucnom radu, bio bih Tesla u najmanju ruku...
P.S.
@ronaldo99
Ja u Njemackoj gledao Kodi bez ikakve frke, to su price za malu djecu, jos je to u sivoj zoni, slobodno gledaj.
Nemoj torrente i share raditi, stream je jos uvijek nekaznjiv, a ako te strah VPN i ne mislis o tome uopste.
@bodi
Kakvo peglanje, bez frke i bez straha neka gleda, zacas.
Tako je zvijeri, i ja u Svicarskoj, koristim Kodi godinu dana bez ikakve smetnje, fazon je sto on radi na principu streaminga, a to je nekaznjivo.
Show me your donuts 0 0
Imas na fb.grupu Balkan green, uclani se i tu ti sve pise detaljno.StevieG8 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:30Kako se ovo nastima, imal uputstvo neko?Krofna je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:25Moze skinuti KODI na telefon i onda prebaciti sliku na tv-u, milina bozija.bosanskazvijer je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:22Uno, ovo sto ti on govori se zove Bluestacks, to je player za aplikacije, uradis download, pokrenes u njemu aplikaciju koju zelis i to je to.
Show me your donuts 0 0
Nema tu peglanja nikakvog, za 5minuta imas sve na dlanu, nije sav tenis tokom sezone na ES-u.
Show me your donuts 0 0
Dobar meč, nema šta. Mislio sam u dva navrata da će u 5 za vrijeme TB, pa onda da nema šanse, okreće se luđački.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.