Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Definitivno Rafa uzima, al eto s Nikom bi bio interesantniji mec hahaNail for Real je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:48Za Rafu je mnogo bolje Karen da prodje jer ovaj nema kvalitetnu backhand paralelu, Nick zna da ubode to.
Mislim, svejedno ko god da bude, uzima to Rafa.
kad bi ti rekao s kakvim je reketom bosnjo boston dosao na termin ....svi fedovci se najradije odrekli njega
Imao sam mobdro prije nekad na mobitelu, bilo je svašta ali loš kvalitet. A znam za bluestacks i slično, zbog posla.Krofna je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:25Moze skinuti KODI na telefon i onda prebaciti sliku na tv-u, milina bozija.bosanskazvijer je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:22Uno, ovo sto ti on govori se zove Bluestacks, to je player za aplikacije, uradis download, pokrenes u njemu aplikaciju koju zelis i to je to.
Mobdro sam ja koristio godinama, kad je tek izasla, ali je los kvalitet slike, za nuzdu moze se gledati.
Imas drugih i boljih aplikacija, ako neces vec na streamu gledati, a imas i streamova x koji ne trzaju.
Ako hoces na PC, Kodi deri, skines par addons, nadjes stream od bezbroj koji je ok, imas kvalitet po zelji da biras.
Ne postoji tekma mislim od ozbiljnog sporta ili liga da ne mozes gledati, sta ti volja.
Kodi za sav sadrzaj, imas razne add one, sto ih vise iscackas, vise imas.Unofficialpage je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:04Imao sam mobdro prije nekad na mobitelu, bilo je svašta ali loš kvalitet. A znam za bluestacks i slično, zbog posla.Krofna je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:25Moze skinuti KODI na telefon i onda prebaciti sliku na tv-u, milina bozija.bosanskazvijer je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:22Uno, ovo sto ti on govori se zove Bluestacks, to je player za aplikacije, uradis download, pokrenes u njemu aplikaciju koju zelis i to je to.
Mobdro sam ja koristio godinama, kad je tek izasla, ali je los kvalitet slike, za nuzdu moze se gledati.
Imas drugih i boljih aplikacija, ako neces vec na streamu gledati, a imas i streamova x koji ne trzaju.
Ako hoces na PC, Kodi deri, skines par addons, nadjes stream od bezbroj koji je ok, imas kvalitet po zelji da biras.
Ne postoji tekma mislim od ozbiljnog sporta ili liga da ne mozes gledati, sta ti volja.
Volio bih nešto nači pa makar i plaćao da ima sve a ne samo tenis.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.