TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 06:48
Jel jos uvjek mislis da nije bilo vrijeme da se tjera prevarant kad sam to pisao prije tacno godinu dana?
"Ahbabu" jesi li to TI ?

. Nisam ja promjenio svoje misljenje , ponekad kao "pametnom" , zna mi se to desiti , ali rijetko vezano za FKS .
Pretpostavljam da me pitas za Husrefa , pa evo :
- Za mene nije i nikada nece biti igracka legenda . Trenerska jeste (br. trofeja i prva DK ), to mu niko i nikad nece moci oduzeti .
- Mislim i da nije trener koji je trebao voditi FKS , prvenstveno radi mladih igraca Akademije . Uvijek ce dati prednost starijim (iskusnijim) . Tacno je da se afirmisano dosta "Akademaca" dok je bio trener , ali smatram da je bio "ubjedjivan" da tako radi . Iskreno ne odbija se posao u bhTelekomu".Mislim i da je ostao trener da bi osvojio Titulu , na misice , ali bi . Marinovic ima filozofiju trenera kojeg bih ja pozelio . Mi navijaci imamo pravo na gresku i mozemo biti generali poslije bitke . Nemamo fin. koristi , samo troskove .
- Poslije DK zasluzio je da mu se ponudi ugovor , e sad kakav to je pitanje . Ja licno nisam neka postenjacina i meni da ponude u Telekomu prihvati bih Vahidin Musemic ne bi postupio kao ja , e tu je kvaka zasto cu ga dok sam ziv voljeti .
- Dobar prijatelj i saborac (MIrzo ) mi je jednom rekao(prije ne znam 7-8 god.) kako ga je Husref iznenadio ljudskoscu i ljubaznoscu , a nije imao to misljenje prije 10-tak godina . Dosta drzim do misljenja tog prijatelja , tako da nisam i necu reci nista pogrdno za Husrefa .
- Nadam se da si zadovoljan , ne mogu ja kao Ti , yebiga . Ti ,@RobertKosar,@simidobar,@Sjeverjecudo ma kako razlicito mislili , za mene ste navijaci FKS . Ne psujem i ne vrijedjam , takav sam . Mogao bih jos , ali valja i ovo procitati .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.