FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitaristok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitaristok » 25 jan 2020, 14:41

Historicar je napisao/la:
25 jan 2020, 13:35
Najbolji dokaz, na kojem dnu nam je Nogometni savez, je taj da su uhljebili i Bajeviću nametnuli, Ermina Avdića, največeg kretena i ublehu, u historiji našeg kluba.
Pa de reci i hrvatskoj da je ovaj ubleha da ne placaju beze.
Zbog takvih kao ti, a 90%stanovnista je takav, i jesmo na dnu.
Bosanci su takvi ljudi, nema veze jel ima argumenata dal je uopste u pravu, nego daj samo da sam kontra, da se pravim pametan...
Zadnja izmjena: Pitaristok, dana/u 25 jan 2020, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 jan 2020, 14:43

TheIvicnjak je napisao/la:
25 jan 2020, 06:48
Samozdravlje je napisao/la:
25 jan 2020, 02:40
Jel jos uvjek mislis da nije bilo vrijeme da se tjera prevarant kad sam to pisao prije tacno godinu dana?

"Ahbabu" jesi li to TI ? :rol: . Nisam ja promjenio svoje misljenje , ponekad kao "pametnom" , zna mi se to desiti , ali rijetko vezano za FKS .
Pretpostavljam da me pitas za Husrefa , pa evo :
- Za mene nije i nikada nece biti igracka legenda . Trenerska jeste (br. trofeja i prva DK ), to mu niko i nikad nece moci oduzeti .
- Mislim i da nije trener koji je trebao voditi FKS , prvenstveno radi mladih igraca Akademije . Uvijek ce dati prednost starijim (iskusnijim) . Tacno je da se afirmisano dosta "Akademaca" dok je bio trener , ali smatram da je bio "ubjedjivan" da tako radi . Iskreno ne odbija se posao u bhTelekomu".Mislim i da je ostao trener da bi osvojio Titulu , na misice , ali bi . Marinovic ima filozofiju trenera kojeg bih ja pozelio . Mi navijaci imamo pravo na gresku i mozemo biti generali poslije bitke . Nemamo fin. koristi , samo troskove .
- Poslije DK zasluzio je da mu se ponudi ugovor , e sad kakav to je pitanje . Ja licno nisam neka postenjacina i meni da ponude u Telekomu prihvati bih Vahidin Musemic ne bi postupio kao ja , e tu je kvaka zasto cu ga dok sam ziv voljeti .
- Dobar prijatelj i saborac (MIrzo ) mi je jednom rekao(prije ne znam 7-8 god.) kako ga je Husref iznenadio ljudskoscu i ljubaznoscu , a nije imao to misljenje prije 10-tak godina . Dosta drzim do misljenja tog prijatelja , tako da nisam i necu reci nista pogrdno za Husrefa .
- Nadam se da si zadovoljan , ne mogu ja kao Ti , yebiga . Ti ,@RobertKosar,@simidobar,@Sjeverjecudo ma kako razlicito mislili , za mene ste navijaci FKS . Ne psujem i ne vrijedjam , takav sam . Mogao bih jos , ali valja i ovo procitati .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 jan 2020, 15:04

holyman je napisao/la:
25 jan 2020, 14:24
Evander je napisao/la:
25 jan 2020, 13:21
Lecler je napisao/la:
25 jan 2020, 11:37

Da smo se negdje nekad plasirali možda bi i mogli toliko naplatiti igrače a do tada daj šta daš.
I da se negdje nekad nas igrac pokazao kako treba. Ko od gore pomenutih vrijedi 5 miliona? Niko.
Mozda ne vrijedi 5 mil ali bi se svakako trebao prodati za te pare, isto ko sto i olmo ne vrijedi 35. O tome pricam
Ja ali Danija Olma je tražilo više klubova i da Lajpcig nije dao te pare dao bi neko drugi jer mu je izlog bila europa liga i liga prvaka. Svakako su svi igrači precijenjeni već odavno. A naša liga je slab izlog za bilo koga,taman da imaš Mbappea u ekipi niko neće povjerovati da ga imaš sve dok ga ne pokažeš na pravoj sceni.
ISTINA ZA VEDRANA!

VLADA129
Kontakt:

Post Postao/la VLADA129 » 25 jan 2020, 15:25

25 jan 2020, 13:56
VLADA129 je napisao/la:
25 jan 2020, 05:09
Evo ja se nudim da pomoću svoje viber grupe probam okupiti raju koja bi zajedno sa nama adminima te grupe dala za clanske koliko ko moze i to.
I ja sam sam vrlo losoj financijskoj situaciji desilo mi se da nisam imao na zadnja dva derbija otići a živim za Sarajevo.
Trazio sam posao dosta puta ali samo kazu nazvat ćemo vas i na kraju nista. Otac mi ima penziju 480 km.
A nas je 5 u kući.
Od mene imas "polugodisnju kartu i cvaju za svako gostovanje FKS . Samo moras doci po kes majstore , vezan sam za kucu . Nije problem pp .
Ne qrcim se raja Titami :rol: . Penzioner , ali moze se toliko .
Znas onu : "Ne daji mi ribu , nauci me loviti ". Ima ovdje dosta uspjesnih ljudi koji bi te mogli zaposliti (bar dati priliku),a ni klubu ne bi nista smetalo da te uposli , samo sto bi te smatrali uhljebom . Dogovorili smo se ? :thumbup: :bow:
Iskreno za gostujuce mi ne treba tu se utalim sa bratom pa idemo.
Nadam se da cu uskoro dobiti neki posao, bar nekih 7 8 mjeseci da radim, jel sam. Prethodno radio 4 mjeseca u agenciji za nekretnine.
Iskreno penzioner ste i malo mi je glupo da od vas dobijem tolike pare.
Hvala na ponudi puno.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.

FK SARAJEVO 💖

Sanchezhz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchezhz » 25 jan 2020, 15:39

VLADA129 je napisao/la:
25 jan 2020, 15:25
25 jan 2020, 13:56
VLADA129 je napisao/la:
25 jan 2020, 05:09
Evo ja se nudim da pomoću svoje viber grupe probam okupiti raju koja bi zajedno sa nama adminima te grupe dala za clanske koliko ko moze i to.
I ja sam sam vrlo losoj financijskoj situaciji desilo mi se da nisam imao na zadnja dva derbija otići a živim za Sarajevo.
Trazio sam posao dosta puta ali samo kazu nazvat ćemo vas i na kraju nista. Otac mi ima penziju 480 km.
A nas je 5 u kući.
Od mene imas "polugodisnju kartu i cvaju za svako gostovanje FKS . Samo moras doci po kes majstore , vezan sam za kucu . Nije problem pp .
Ne qrcim se raja Titami :rol: . Penzioner , ali moze se toliko .
Znas onu : "Ne daji mi ribu , nauci me loviti ". Ima ovdje dosta uspjesnih ljudi koji bi te mogli zaposliti (bar dati priliku),a ni klubu ne bi nista smetalo da te uposli , samo sto bi te smatrali uhljebom . Dogovorili smo se ? :thumbup: :bow:
Iskreno za gostujuce mi ne treba tu se utalim sa bratom pa idemo.
Nadam se da cu uskoro dobiti neki posao, bar nekih 7 8 mjeseci da radim, jel sam. Prethodno radio 4 mjeseca u agenciji za nekretnine.
Iskreno penzioner ste i malo mi je glupo da od vas dobijem tolike pare.
Hvala na ponudi puno.
I dodje ovdje neki udomljeni Šaban i kaze ej nemas 20 km za clansku,,,,ejjj al 20 km samo,,,,cccc

VLADA129
Kontakt:

Post Postao/la VLADA129 » 25 jan 2020, 15:44

Sanchezhz je napisao/la:
25 jan 2020, 15:39

I dodje ovdje neki udomljeni Šaban i kaze ej nemas 20 km za clansku,,,,ejjj al 20 km samo,,,,cccc
Meni 20 km znaci mnogo, za te pare uzmem da jedem i stvari za higjenu. Pitao sam oca da hocu uzet clansku i pitao me je koliko je rekao sam da je 20 km s tim da ostvarujem brojne ustedete kada imas clansku, on je meni rekao sine trenutno ti ne mogu prijustiti 20 km jel od svega ima preće.

FK SARAJEVO 💖

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 jan 2020, 15:45

Najbolji dokaz, na kojem dnu nam je Nogometni savez, je taj da su uhljebili i Bajeviću nametnuli, Ermina Avdića, največeg kretena i ublehu, u historiji našeg kluba.
Hahah...

To sto lik ne izgleda kao Brad Pitt ne znaci fa svoj posao radi jako lose, cak naprotiv.
Al od tebe svakako samo gluposti mozemo procitati...

Prije mego napises mesta, imas google pa ispitaj situaciju ko je Avdic...
Nije yebeni Bielsa iz Leedsa, al je itekako dobar u svom poslu...

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 25 jan 2020, 15:47

Zip je napisao/la:
25 jan 2020, 15:45
Hahah...

To sto lik ne izgleda kao Brad Pitt ne znaci fa svoj posao radi jako lose, cak naprotiv.

Zip, znamo od prvog dana da si idiot, sa dva razreda srednje i knjigama od trece i da si papak koji je u ratu došao u Sarajevo. Zato otkači od mene, i manje unosi negativnost na forum

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 25 jan 2020, 15:50

Zip je napisao/la:
Hahah...

:Historicar: :facepalm:
:urnebes:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Sanchezhz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchezhz » 25 jan 2020, 15:50

VLADA129 je napisao/la:
25 jan 2020, 15:44
Sanchezhz je napisao/la:

Meni 20 km znaci mnogo, za te pare uzmem da jedem i stvari za higjenu. Pitao sam oca da hocu uzet clansku i pitao me je koliko je rekao sam da je 20 km s tim da ostvarujem brojne ustedete kada imas clansku, on je meni rekao sine trenutno ti ne mogu prijustiti 20 km jel od svega ima preće.
Razumijem te brate,al et vidis ti ne mozes sad na tekmu prijateljsku i neki to podrzavaju,to je sad ok jel,a ovi iz uprave kao vole klub ili ovi sto imaju clanske,ti si po njima sad samo simpatizer nisi navijac 🤮🤮 a da nije Sarajeva ne bi Sabra znala sta znaci direktor kao rijec,kamo li da to i bude.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 jan 2020, 15:51

25 jan 2020, 15:47
Zip je napisao/la:
Hahah...

Zip, znamo od prvog dana da si idiot, sa dva razreda srednje i knjigama od trece i da si papak koji je u ratu došao u Sarajevo. Zato otkači od mene, i manje unosi negativnost na forum
:Historicar:

VLADA129
Kontakt:

Post Postao/la VLADA129 » 25 jan 2020, 15:52

Sanchezhz je napisao/la:
25 jan 2020, 15:50
VLADA129 je napisao/la:
25 jan 2020, 15:44
Sanchezhz je napisao/la:

Razumijem te brate,al et vidis ti ne mozes sad na tekmu prijateljsku i neki to podrzavaju,to je sad ok jel,a ovi iz uprave kao vole klub ili ovi sto imaju clanske,ti si po njima sad samo simpatizer nisi navijac 🤮🤮 a da nije Sarajeva ne bi Sabra znala sta znaci direktor kao rijec,kamo li da to i bude.
E upravo to a Živim za Sarajevo, i volim Sarajevo vise od bilo koga.. ❤

FK SARAJEVO 💖

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 25 jan 2020, 15:54

Ma nisu za nas ni utakmice,ni clanske,ni popusti, ama bas nista....
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Sanchezhz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchezhz » 25 jan 2020, 16:00

Bosnjo je to,samo nek je kaze meni lijepo boli me za druge,ko mu je kriv sto nema za clanske ccccc

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 25 jan 2020, 16:00

Zip je napisao/la:
25 jan 2020, 15:51
Zip je napisao/la:

Hahah...

Zipe, ne bi vidio Sarajeva, da rata nije bilo.Zato se normalno ponašaj, ne unosi negativnost, ovo ti nije tvoje selo, iz kojeg si došao u grad.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 jan 2020, 16:05

Svakako je reprezentacija i sve oko nje već odavno u rasulu tako da je videoskaut taman slika i prilika naše reprezentacije.
ISTINA ZA VEDRANA!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 25 jan 2020, 16:09

25 jan 2020, 16:00
Zip je napisao/la:
25 jan 2020, 15:51

Zipe, ne bi vidio Sarajeva, da rata nije bilo.Zato se normalno ponašaj, ne unosi negativnost, ovo ti nije tvoje selo, iz kojeg si došao u grad.
Jesi ti iz svrakina, historicar, starosjedilac

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 25 jan 2020, 16:14

Nek ima placat internet telekomu mjesecno 30-40KM a za clansku godisnje 20KM puno. Treba da je stid svakog ko je sposoban za rad a sjedi u kuci! Prestanite krivit druge, vec zavrnite rukave i uradite nesto sa svog zivota! Pusti te suplje price i patetike, svako je krojac svoje sudbine pa izvolite.
1946~

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 jan 2020, 16:16

Koja glupost zelje i sirokog :rol: ,bolan gdje ces igrati na onoj oranici..Nije im ovo trebalo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 25 jan 2020, 16:18

Lecler je napisao/la:
25 jan 2020, 16:05
Svakako je reprezentacija i sve oko nje već odavno u rasulu tako da je videoskaut taman slika i prilika naše reprezentacije.
Maloprije sam sjedio na kafi na Čengić vili, hajd reko da razradim kladionicu, malo o fudbalskim temama......Ma kakvi, to cijela kafana plače od smijeha, na ovu vijest o skautu.Niko ne može da vjeruje, da je on dobio takav posao u savezu, svi govore upravo to, da smo u rasulu i da nam je fudbal dotakao dno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []