Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
@Bodi
Ima opcija pogledati Phily vs LAL i onda pogledati Novaka pa leci
Ima opcija pogledati Phily vs LAL i onda pogledati Novaka pa leci
Al onda nećeš Feda moć gledat, a gleda mi se i on.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ima i opcija otić u grad, popit šta pa doć polupijan taman na Novaka. Tu će opciju @delinjo uzet pretpostavljam. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
bosanskazvijer
Ja cu iz kafane direktno na mec, najbolje gledati kad popijes.bodi123 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:38Kako večeras dočekat Švarcija i Nolu![]()
Leć ranije pa navit sat u 5, to je neka najbolja opcija, naspavaš se i onda laganica uz kafu na sabahu pogledat meč.
Vjerujem da će bit dobrog tenisa s Diegom nikad nije dosadno, a pokazao je da moze igrat s Nolom, u Rimu prošle godine su odigrali strašno kvalitetan meč, a i na RGu 2017. ga je odveo u 5 setova, doduše tad je Nolo tanak bio.
Servis će bit prevelik hendikep pa je teško očekivat neki skalp, al nek nam ponude jedan vrhunski set i ja ću bit zadovoljan.
Dje je @Sylar igraju mu 2 ljubimca na -ić jedan protiv drugog, zanima me za koga će navijat.![]()
Za one koji ce cekati mec pored tv-a, evo nacin kako da ubiju vrijeme, za sve istinske ljubitelje ovog sporta, jedna igrica, malo da se poigraju.

- Nail for Real
- Kontakt:
Cuj organizovati vece da gledam robotski tenis Novaka, prije cu igricu upalit i rokat do sabaha
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Dobra taktika serviras mu u bekendbosanskazvijer je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:57Ja cu iz kafane direktno na mec, najbolje gledati kad popijes.bodi123 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:38Kako večeras dočekat Švarcija i Nolu![]()
Leć ranije pa navit sat u 5, to je neka najbolja opcija, naspavaš se i onda laganica uz kafu na sabahu pogledat meč.
Vjerujem da će bit dobrog tenisa s Diegom nikad nije dosadno, a pokazao je da moze igrat s Nolom, u Rimu prošle godine su odigrali strašno kvalitetan meč, a i na RGu 2017. ga je odveo u 5 setova, doduše tad je Nolo tanak bio.
Servis će bit prevelik hendikep pa je teško očekivat neki skalp, al nek nam ponude jedan vrhunski set i ja ću bit zadovoljan.
Dje je @Sylar igraju mu 2 ljubimca na -ić jedan protiv drugog, zanima me za koga će navijat.![]()
Za one koji ce cekati mec pored tv-a, evo nacin kako da ubiju vrijeme, za sve istinske ljubitelje ovog sporta, jedna igrica, malo da se poigraju.
![]()
Show me your donuts 0 0
Pokajat ćeš se debelo kad se probudiš a oni istom završili TB 5. seta, napeto ko na tuti biloNail for Real je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:57Cuj organizovati vece da gledam robotski tenis Novaka, prije cu igricu upalit i rokat do sabaha.
-
bosanskazvijer
Ma guLim ga k'o sansku kozu i to na najjacem, Legend nivou.Krofna je napisao/la: ↑25 jan 2020, 16:00Dobra taktika serviras mu u bekendbosanskazvijer je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:57Ja cu iz kafane direktno na mec, najbolje gledati kad popijes.bodi123 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:38Kako večeras dočekat Švarcija i Nolu![]()
![]()
![]()
Redovna nasa patkica, na igrici i u stvarnosti.
Ševčo samo na igrici i moremo dobit Feda na tvrdoj, guli nemoj da bi stao 
A kad završiš s Fedom prebaci na Nola to je još bolje
A kad završiš s Fedom prebaci na Nola to je još bolje
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 25 jan 2020, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Place li kad izgubi posto ima takav obicaj poslije poraza na AO 
Show me your donuts 0 0
Ova je najbolja za večeras realno. Sve mi se gleda, a najlakše polupijan ispratiti.
Čilkan opet podcijenjen, dakle znam šta igram.
Ne znam odakle pojedinci crpe optimizam oko Diega. Novakov servis na vrhuncu a ovome može break napraviti kad poželi. Ako bude imao jedan egal set, nek se šuta u gu*icu.
Ispod radara prolazi Federerov žrijeb, pretpostavljam jer ga je Millman namučio, ali nema ozbiljnog rivala. Doduše, ima nekih 10% šanse da se pojavi ona luda verzija Fabia u 1/4 pa da bude interesantno, ali mi je veći "fix" za polufinale od Novaka trenutno(što je dobro, znači da bismo trebali dobiti taj meč
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BosniaBoston
- Kontakt:
Moze i Diego Noli.Nolo 32% teturn gemova osvaja u karijeri,a Svarci 31%S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑25 jan 2020, 16:13Ova je najbolja za večeras realno. Sve mi se gleda, a najlakše polupijan ispratiti.![]()
Čilkan opet podcijenjen, dakle znam šta igram.![]()
Ne znam odakle pojedinci crpe optimizam oko Diega. Novakov servis na vrhuncu a ovome može break napraviti kad poželi. Ako bude imao jedan egal set, nek se šuta u gu*icu.
Ispod radara prolazi Federerov žrijeb, pretpostavljam jer ga je Millman namučio, ali nema ozbiljnog rivala. Doduše, ima nekih 10% šanse da se pojavi ona luda verzija Fabia u 1/4 pa da bude interesantno, ali mi je veći "fix" za polufinale od Novaka trenutno(što je dobro, znači da bismo trebali dobiti taj meč)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bolje da ne komentarišem, biti će da opet ja trolam. 
41.21.1.
-
bosanskazvijer
Ma kakvi to, kad bi imali slucajno dvoboj u finalu Rafa Vs Santiago, ovaj put bi Rafa kako treba zavrsio mec, ne kao 2017, tad nije bio u ovom elementu.
Djoka je pao u polufinalu.
@Krofna
Ma.place jasta, viruse mi poceo slati po telefonu.
Bit će dobar meč, a nema Švarci nekih velikih šansi to je jasno, ne znam da je ko spomenuo da očekuje pobjedu. Uzivancija je njega gledati bilo s kim, a kamoli s Novakom i lično očekujem kvalitetan meč kao i kvalitetne relije kojih će bit na pretek, to sigurno izostati neće ma kakav god rezultat bio. Novak servira ko Isner, to da. Baš je dobar. Protiv Nishioke je imao 93% na prvi servis, 16 asova i izgubio svega 8 poena, nerealne brojke.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑25 jan 2020, 16:13Ova je najbolja za večeras realno. Sve mi se gleda, a najlakše polupijan ispratiti.![]()
Čilkan opet podcijenjen, dakle znam šta igram.![]()
Ispod radara prolazi Federerov žrijeb, pretpostavljam jer ga je Millman namučio, ali nema ozbiljnog rivala. Doduše, ima nekih 10% šanse da se pojavi ona luda verzija Fabia u 1/4 pa da bude interesantno, ali mi je veći "fix" za polufinale od Novaka trenutno(što je dobro, znači da bismo trebali dobiti taj meč)
Teško da išta Don moze Fedu, nit ima servisa nit ima Millmanov mentalitet s onoliko strpljenja. A ofanzivno neće sigurno dobit meč jer će i onaj njega bombardovat sa svih strana. Fed je faktički u polufinalu treba bit realan, ovo ostalo je do njega da odradi posao, protivnici su daleko slabiji nego što mogu bit u ovoj fazi turnira. Nema ni Novak tezak posao uopšte. Rafa ga je tu najviše ispušio, Thiem igra baš dobro, bit će svega ako se sastanu u QF.
-
bosanskazvijer
https://youtu.be/gB1n5Fja_LE
Evo Federera od sljedece sezone, barba Santiago, hvata zamisljene hobotnice od 8 kg.

Najjaca scena ikad.

Evo Federera od sljedece sezone, barba Santiago, hvata zamisljene hobotnice od 8 kg.
Najjaca scena ikad.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Federer plačko, omiljena SRPSKA provokacija , klasika ...
Mitomanija , samo mitomanija , i samo mitomanija ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja vidio neku srbendu na 8-4 dere se u kameru i pokazuje na grb nosi dres repkebombaysaphire je napisao/la: ↑25 jan 2020, 17:05Federer plačko, omiljena SRPSKA provokacija , klasika ...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nego ko se ono skim kladio oko Mede 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bodi i ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.