Sve je to tacno, al dosta se njih do 35. godine ganja po ITF circuitu kad je i 10 godina prije toga mogao vidit da od tenisa nece uzet ozbiljne pare. Umjesto sto namjesta mogao je mozda razmislit o promjeni karijere

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Sve je to tacno, al dosta se njih do 35. godine ganja po ITF circuitu kad je i 10 godina prije toga mogao vidit da od tenisa nece uzet ozbiljne pare. Umjesto sto namjesta mogao je mozda razmislit o promjeni karijere
Pa dobro to su oni sami sebi krivi, ne treba ih zalit. Ti nemas apsolutno nikakve garancije u bilo kom sportu. Kao sto gore spomenu covjek, mozda prvih 100 moze zivit od tenisa i to bi svima koji se hoce bavit tim sportom trebao bit wake up call da skontaju da moraju imat na nesto na sto ces se oslonit inace i da sve ide dobro i uz sav talenat uvijek neka povreda moze zavrsit karijeru i onda si donji.Krofna je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:10Fazon je sto su igraci cijeli zivot posvetili tenisu, od 5 godine drze reket u ruci, tako da nemaju nista od skole, i onda im preostaje da ako objese reket o klin, mogu ga samo zamijeniti lopatom, a to nije bas za pozeljetiU poslednje vrijeme ATP dosta radi na programima obrazovanja tenisera, bas iz gore navedenih razloga.
Ovakav mec su stavili u dnevni termin samo zbog federera.Eto kakva je velicina u pitanjubodi123 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:38Kako večeras dočekat Švarcija i Nolu![]()
Leć ranije pa navit sat u 5, to je neka najbolja opcija, naspavaš se i onda laganica uz kafu na sabahu pogledat meč.
Vjerujem da će bit dobrog tenisa s Diegom nikad nije dosadno, a pokazao je da moze igrat s Nolom, u Rimu prošle godine su odigrali strašno kvalitetan meč, a i na RGu 2017. ga je odveo u 5 setova, doduše tad je Nolo tanak bio.
Servis će bit prevelik hendikep pa je teško očekivat neki skalp, al nek nam ponude jedan vrhunski set i ja ću bit zadovoljan.
Dje je @Sylar igraju mu 2 ljubimca na -ić jedan protiv drugog, zanima me za koga će navijat.![]()
Al onda nećeš Feda moć gledat, a gleda mi se i on.
Ja cu iz kafane direktno na mec, najbolje gledati kad popijes.bodi123 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:38Kako večeras dočekat Švarcija i Nolu![]()
Leć ranije pa navit sat u 5, to je neka najbolja opcija, naspavaš se i onda laganica uz kafu na sabahu pogledat meč.
Vjerujem da će bit dobrog tenisa s Diegom nikad nije dosadno, a pokazao je da moze igrat s Nolom, u Rimu prošle godine su odigrali strašno kvalitetan meč, a i na RGu 2017. ga je odveo u 5 setova, doduše tad je Nolo tanak bio.
Servis će bit prevelik hendikep pa je teško očekivat neki skalp, al nek nam ponude jedan vrhunski set i ja ću bit zadovoljan.
Dje je @Sylar igraju mu 2 ljubimca na -ić jedan protiv drugog, zanima me za koga će navijat.![]()
Dobra taktika serviras mu u bekendbosanskazvijer je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:57Ja cu iz kafane direktno na mec, najbolje gledati kad popijes.bodi123 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:38Kako večeras dočekat Švarcija i Nolu![]()
Za one koji ce cekati mec pored tv-a, evo nacin kako da ubiju vrijeme, za sve istinske ljubitelje ovog sporta, jedna igrica, malo da se poigraju.
![]()
Pokajat ćeš se debelo kad se probudiš a oni istom završili TB 5. seta, napeto ko na tuti biloNail for Real je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:57Cuj organizovati vece da gledam robotski tenis Novaka, prije cu igricu upalit i rokat do sabaha.
Ma guLim ga k'o sansku kozu i to na najjacem, Legend nivou.Krofna je napisao/la: ↑25 jan 2020, 16:00Dobra taktika serviras mu u bekendbosanskazvijer je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:57Ja cu iz kafane direktno na mec, najbolje gledati kad popijes.bodi123 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:38Kako večeras dočekat Švarcija i Nolu![]()
Za one koji ce cekati mec pored tv-a, evo nacin kako da ubiju vrijeme, za sve istinske ljubitelje ovog sporta, jedna igrica, malo da se poigraju.
![]()
![]()
Ova je najbolja za večeras realno. Sve mi se gleda, a najlakše polupijan ispratiti.
Moze i Diego Noli.Nolo 32% teturn gemova osvaja u karijeri,a Svarci 31%S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑25 jan 2020, 16:13Ova je najbolja za večeras realno. Sve mi se gleda, a najlakše polupijan ispratiti.![]()
Čilkan opet podcijenjen, dakle znam šta igram.![]()
Ne znam odakle pojedinci crpe optimizam oko Diega. Novakov servis na vrhuncu a ovome može break napraviti kad poželi. Ako bude imao jedan egal set, nek se šuta u gu*icu.
Ispod radara prolazi Federerov žrijeb, pretpostavljam jer ga je Millman namučio, ali nema ozbiljnog rivala. Doduše, ima nekih 10% šanse da se pojavi ona luda verzija Fabia u 1/4 pa da bude interesantno, ali mi je veći "fix" za polufinale od Novaka trenutno(što je dobro, znači da bismo trebali dobiti taj meč)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.